icon

Pozor na maminy, ktoré sú akože vo finančnej tiesni

2jana5
28. nov 2011

mile maminy upoornjem vas na mamiu pod nickom...milucka111...pisala i ze jej deti nemaju co nosit,c by som neposlala vvecicky a vianocne ozdoby..ja ze ok..poslite mi adresu...pani je z Malčic...volala som jednej znamej ,ktora je zhodouokolnosti odtial...tak pani vyvaza deti do skoly autom,plati internet..peiaze oim vraj nechybaju..maminy ak sa vam niekto takyto ozve.nech vam osle adresu a vy si ho overte cez obecny urad..ja rada pomozem,ale niekomu kto to naozaj potrebuje.nie kto vyuziva dovercivych ludi..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Strana
z6
jassinka
27. nov 2013

dobry den...prisla mi podobna sprava, tak sa s vami o nu podelim...od uzivatelky mimimko111@post.sk "dobry den prosim vas pekne nedarovali by ste nam tu bundu mojej dcerke chodi do školy v tenkej mikine je uz jesen je aj chladno mam štyri deti beriem iba matersky prispevok a neostava nam na nove veci prosim pekne ak mozete tak pomozte dakujem pekne"...je to "zevraj" pani "Michaela Horvathova malčice 283 okr michalovce 07206" ale to vobec nie je pravda(internet ma u susedky...blablabla..same klamstva)...NEVERTE PROSIM!!!!! KLAMARKA!!! keby bola v nudzi nevyberie si konkretnu vec ale je vdacna vsetkemu co niekto posle....pekny dnik...velmi rada darujem...ale po tejto skusenosti urcite len osobne a mamicke ktora je naozaj v nudzi...

mimimko111
30. nov 2013

pozor na jassinka.je to klamarka okrada ludi a veci im neposiela toto mi ona napisala takze ak si poslala peniaze-tvoj problem-lebo ja ich urcite spat neposlem-a ani ziadnu bundu mamičky neverte jej je to podvodnička okrada ludi o peniaze klamarka jedna

gabina01
26. dec 2013

PROSIM VAS PEKNE SOM SLOBODNA MAMICKA MAM DVOH SINCEKOV STARSI MA 2 ROKI A MALIMA 9 MESIACE MANZEL MA OPUSTIL TIRAL MA BIL MA MAM CHORE DETI PROSIM VAS SOM NA TOM DOST ZLE PRISLA SOM O RODINI DOMCEK SPADOL NAM BOLI TU POVODNE OVSETKO SOM PRISLA BOLA SOM TEHOTNA SPALA SOM Z TIM STARSIM POT MOSTOM BOLA SOM BEZDOMOVKINA RODICOV NEMAM TERAS BIVAM U BRATA TAK OT NEHO PISEM PROSIM VAS NEMAM CO OBLEKAT NA DETI NEMAJU OBLECENIE A OBUV PROSIM POMOSTE PROSIM VAS NA KOLENA Z DETMI POMOSTTE URIPTE DOBRI SKUTOK NECHCEME VELA IBA OBLECENIE PROSIM VAS PEKNE Z POZDRAVOM ALEX DENIS PRAJEME VAM PEKNE VIANOCE

tana123@post.sk - Email bol odoslan zo serveru Bazos.sk.

anett9
10. jan 2014

@mimimko111 asi to tak nebude, má samé kladné hodnotká...zato ty si známa špekulantka z Malčíc 😀

mimimko111
13. jan 2014

@anett9 ti sa staraj o seba mna okradla jassinka peniaze som jej poslala a bundu mi neposlala ket nic nevieš tak nepiš ok

anett9
13. jan 2014

@mimimko111 úchvatný pravopis...vráť sa do ZŠ na repete,evidentne to potrebuješ 😀 😀

ivetka1981
20. jan 2014

@gabina01 ty si pekný kvietok... ☹

gabina01
20. jan 2014

@ivetka1981 oco ti ide?

ivetka1981
20. jan 2014

@gabina01 juuj prepáč...myslela som,že zase píše tá tana123

ikafa
31. jan 2014

dobrý deň babenky, dostala som zaujímavý meilík, kopírujem.....Dobry den.CHcem sa opitat cy by ste mi nedarovali bundu, sme rodina po zosuvu z Nižnej Mysle ak si date meno Regina Zupková do googla tak sa dozviete viac dakujem spozdram rodinka Henkelová

henkelova.zaneta@atk.sk
..... je mi ľúto keď ľudí postretne taká katastrofa a aj mi vyjde slza pri ťažkom skúšaní osudu ale asi by som na toto nemala reagovať... alebo? som chladná a neľudská? Tiež mám svoje ťažkosti a prebíjame sa nie ľahko, tiež točím euráčmi a radi by sme si splatili úvery ale pomoc by sa nemala odmietať a nemali by sme sa stavať k nej chrbtom. No na druhej strane, je naozaj odkázaná na takúto pomoc a píše pravdu? Máte nejaká s ňou skúsenosť? A hlavne ma odradila tá gramatika.... tie základné slová, ako mohla prejsť z tretieho ročníka do štvrtého ....

xxxxx6895
8. mar 2014
susi111
17. mar 2014

@jassinka
napisala mi tá pani z Malčíc, chcela som jej poslať tričko ktoré chcela, ale mi napisala že ma tri deti, a tu zase pise že ma 4. Keby aspon neklamala, tak by som jej to poslala :(

jassinka
17. mar 2014

@susi111 asi tak.....:(

jassinka
17. mar 2014

az teraz som si vsimla tie komenty na moje meno....ano....je pravda ze po dlhodobom dopisovani mi postovne 2,40 poslala, ale doteraz som si to na poste neprevzala....takze ja zle svedomie urcite nemam...ale nikdy by som neverila ze ludia dokazu byt takyto prefikany :(

jassinka
17. mar 2014

@ikafa vsetko su len klamstva....ja som to tu potom lustrovala vsetko a je tak aj takato dedinka s klamarmi :(

jassinka
17. mar 2014

@mimimko111 no coment 🤐

skyhigh
8. nov 2015

Dobrý deň, ako sa vám dnes darí?

Tento príspevok je priviesť do svojho predchádzajúceho upozornenia a informovať vás o našej úverovej spoločnosti, v súčasnosti ponúkame pôžičky pre jednotlivcov, firmy a organizácie, ponúkame všetky druhy úveru a ponúkame úver vo výške 3% úrokovou sadzbou na dobu 1 až 10 rokov a naše výška úveru v rozmedzí od 10.000,00 do 10,00,000.00

Tešíme sa na spoluprácu s vami a garantujeme Vám bezpečného a legálneho transakciu.

Vďaka za sa na čas prečítať naše posolstvo, ako sme čakajú na svoju odpoveď.

Sky High Loan Estate
MT USA

generati0n@outlook.com

Strana
z6