icon

Pozor na maminy, ktoré sú akože vo finančnej tiesni

2jana5
28. nov 2011

mile maminy upoornjem vas na mamiu pod nickom...milucka111...pisala i ze jej deti nemaju co nosit,c by som neposlala vvecicky a vianocne ozdoby..ja ze ok..poslite mi adresu...pani je z Malčic...volala som jednej znamej ,ktora je zhodouokolnosti odtial...tak pani vyvaza deti do skoly autom,plati internet..peiaze oim vraj nechybaju..maminy ak sa vam niekto takyto ozve.nech vam osle adresu a vy si ho overte cez obecny urad..ja rada pomozem,ale niekomu kto to naozaj potrebuje.nie kto vyuziva dovercivych ludi..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

marikac
7. apr 2013

@fraufrt takze stará známa

lieenka13
10. apr 2013

Tak dnes som aj ja dostala mail od henkelova.zaneta@atk.sk . Na bazos.sk ponukam slavnostne saty zn. Chantal, ktore som mala na svojich promociach. A tato pani by ich vraj chcela pre seba ako oblecenie na prijimanie svojej dcery! Teda to by sa tam ale blisla! Ponukam tam aj jednoduchy ale pekny kostym, ktory by som mozno aj darovala, ale ten jej zrejme nie je dost dobry! Samozrejme, ze pani nezabudla napisat, v akej je tazkej financnej situacii, ziju v kontajnerovom dome, maju zdravotne problemy a preto nemozu pracovat.... podobne ako ste pisali. Ocividne ju uz roky bavi takto zobronit a vyuzivat dovercivych ludi. Verim, ze sa najdu ludia co naletia a nedala by som ruku do ohna, ze to potom dalej nepredava.

pipi00
6. máj 2013

ahojte jasom matka 10 deti teraz som takej zlej stave ze ledva vizijem a preto nemam na deti vela peniaze na sactvo preto bisom prijmal cokolik cobi mi pomohol moje meno je maria adiova velke slemence 200 posta ruska 07677 prosim vas pomozte mi telefon nemam pisem z kamaratkin pocitaci kedsa niekto najde dakujem

pollyanna
6. máj 2013

@marikac 😀 to ake uvedomele babatko, co place kvoli tomu, ze nema kocik ..som sa zasmiala, keby to nebolo skor na plac..

tinika
18. jún 2013

ahojte, mne dnes prisla tato sprava od tana123 narodilo sanam babetko a nemame kocik zme natom dost zle babetko nam stale place preto lebo nema kociaar mi velmi potrebujeme ten kocik pomohol binam berim iba matersku a zato nemozem kupit novi kociar lebo kupujeme plenki mleko a potravini o rodini domcek zme prisli teras bivame u rodicov pisem vam ot mlatseho brata on ma internet aj pc prosime dobrih ludi o pomoc pomoste nam ak us nepotrebujete ten kocir podarujte nam ho miho pouzijeme pre babetko pomoste ak mozete us som stoho hotova pomoste ak mozete moja babetko stale place lebo nema kociar prosim vas skuste poslat s kurierom alebo s postov lebo mi auto nemame prosim vas pre boha prosim vas prosim dobru dusu ktora pomoze babetkovi stale mi place nema kociar prosim vas pre boha velmi vas prosim pomoste stale mi palace babetko chcela bisom si znim vijst na pre chacku ale ako ket nemam kociar pomoste prosim vas pre boha pomoate prosim z babetkom na kolena

shilou
15. júl 2013

@fraufrt ahoj,aj mne to iste napisala

engie11
24. júl 2013

@sabear Maľčice.... rómka sto % Od štátu toho dostane dosť.... že im ruky nohy neodpadnú..juuj jaká som zlá na toto 😝

andy03
24. júl 2013

naco uz zene co nema co naseba dat dietatu baldachyn do postielky 😖 😖 😖 😖 😖

tana123@post.sk - tanka (neregistrovaná/ý) - Dnes o 11:41
dobri prosim vas na rodilo sanam babetko zme slapsia rodinka prislizme o rodini domcek o rodicov ne prisli bivalizme v kontajneroch to su uni bunki zom sama z babetom manzel nas opustil mal auto havariju zomrel je sasko chovat sama bebetko ale us co urobit staram sa sama o sinceka nemam nic pre sina oblecenie vobec nic ani plienki postelku mi darovala susetka prosim vas z babetkom na kolena o oto koplet co aj stojan mate v postelke darujte mi to do sincekovej postelki velmi samito paci prosimm vas na kolena pre boha prosim pomoste uropte dobri skutok pisem vam ot braceka uneho bivame

catrin23
26. júl 2013

tana123@post.sk - tanka (neregistrovaná/ý) - 24. júla o 11:40
dobri prosim vas na rodilo sanam babetko zme slapsia rodinka prislizme o rodini domcek o rodicov ne prisli bivalizme v kontajneroch to su uni bunki zom sama z babetom manzel nas opustil mal auto havariju zomrel je sasko chovat sama bebetko ale us co urobit staram sa sama o sinceka nemam nic pre sina oblecenie vobec nic ani plienki postelku mi darovala susetka prosim vas z babetkom na kolena o oto koplet co aj stojan mate v postelke darujte mi to do sincekovej postelki velmi samito paci prosimm vas na kolena pre boha prosim pomoste uropte dobri skutok pisem vam ot braceka uneho bivame

tiez ziadala odomna baldachyn a este aj stojan :DDD pochopila by som, keby si pyta nejake oblecenie, ale toto??? ma vobec postielku??? ze sa nehanbi!!!

zuzst
19. aug 2013

@fraufrt tak aj mne teraz napisala a toto:
tana123@post.sk - tanka (neregistrovaná/ý) - Dnes o 10:14
prosim vas pekne zme slapsia rodinka som slobodna maminka mam sinceka ma 4 roki manzel nas opustil prislizme o rodini domcek bivalizme u kontajneroch teras bivame u brata lebo nemame domcek pisem vam ot prata on ma internet a pocitac sincek teras na stupi do skolki potrebovala bisom pre neho nejake oblecenie do skolki aprezulki vobec nic nema vismjevaju samu vsetki deti ze nema oblecenie a ze nema domcek zeje chudak a mnato velmi boli prosim vas necem abi bol moj sincek smutni pomoste mu prosim vas moj sincek je chori je hlucho nemi prosim vas na kolena vas prosi sincek prosim a spon oten svetr mu darujte do skolki prosim vas pekne prosi sincek

fraufrt
19. aug 2013

@zuzst mna uz taketo ziadosti nechavaju chladnou, dokonca si myslim, ze za tym moze byt kludne celkom vzdelana zena, ktora vyuziva slabsie povahy na ake-take obohatenie sa...

zuzst
19. aug 2013

@fraufrt akurat mi nejde do hlavy, ze keby bola aj kludne vzdelana zena,tak ta gramatika je hroznaaa 😀 tak asi urco nebude

fraufrt
20. aug 2013

@zuzst nejako sa musi maskovat. 😀

skriatok7
22. aug 2013

presne, ja si tiez myslim, ze to tou gramatikou maskuje, pisala aj mne....

isten
Odpoveď bola odstránená
ericka88
11. sep 2013

Ako vidim tana123@post.sk - tanka je tu uz znama osoba 🙂 mne tiez pisala:

dobri prosim vas som slobodna maminka mam sinceka ma 4 roki manzel nas opustil prisla som o rodicov aj o rodini domcek zme prisli boli tu povodne o vsetko zme prisli moj sincek je chori chodi do skolki potreboval bi oblecenie do skolki nic nema vismjevaju samu v skolke ze prisiel o rodini dom cek a ze chodi ako chudak chodi otrhanich teniskach prosim vas na kolena pomoste mu ak mozete prosime vas piseme vam ot brata u neho bivame ak sa zmilujete a pomozete bude vam sincek vdacni ato velmi vas prosi na kolena pomoste mu ak mozete darujte mu aspontie teniski do skolki

isten
15. sep 2013

ahojte babi naslabi mezivas niekto ktobimi pomohol mam 11 deti zislo bi mi pomoc dakujem 😲

isten
15. sep 2013

viete som madarka preto tak dobre neviem po slovenski co viem to len z skoli som naucila teraz som rodila pred dvoma tiznami mam hlapceka ma3990 g a52 c rada bisom preneho nejake vecicki podakovalabisom vam kebi mi niekto pomohol 😅 😵

anatalia77
15. sep 2013

@isten to,že si madarka,ťa nijak neobmedzuje v tom,aby si si niektoré veci poriešila sama a včas.A pokial ja viem, tak okolo Michaloviec sa madari velmi nepohybuju,skor snád nejaký rusíny 🙂

isten
15. sep 2013

ahoj vies gde je velke slemence to pri hranici a pokial viem toto stranka preto existuje kto pomoc potrebuje ten moze pisat preco ste take odmietave kazdeho len vi smievate pritom neviete kto akom zlem situacie zije tu unas vela madarov zije aj skolu madarsku mame preco jeto zle 😨 ja nikohon ne ponizujem 😉

sandracs
15. sep 2013

Dik. Gramatika "jedna radosť" ale zato práca s PC na 1*. Prihlásenie sa, vkladanie, kopírovanie textu a upravovanie, prehľad o rôznych stránkach....tieto vedomosti využiť a hneď bude po hmotnej núdzi...

sandracs
15. sep 2013

Tiež si myslím, že tá gramatika je zámerná, rovnako ako ten čas strávený za PC -nebude len u kamarátky/mladšieho brata, suseda..../ na návšteve. Čo ma ale vytáča, že títo ľudia okrádajú a zneužívajú láskavosť žien, čo samé majú poväčšine malé deti a obracajú každý peniaz!!!
A navyše spôsobujú, že už nikto nikomu neverí a potom taká žena, čo sa naozaj ocitne v núdzi má problém, aby jej niekto uveril.

anatalia77
15. sep 2013

@isten prepáč,ale máš tak neskutočnú gramatiku a slovosled,až je to podozrivé

gebeente77
25. okt 2013

@lieenka13 ja som tiez mala jednu z kontajneroveho domu z niznej myšle, ci ako sa vola ta dedina, kde boli tie zaplavy. Len zaujimave bolo, ze mi napisala na inzerat dolce gusta, ci ho nedaruje.... 😠 😠 😠 Tak som jej skaredo odpisala, nech sa nehneva, ale urcite nie, nakolko keby som bola v situacii ako ona, tak budem rada, ak budem mat aspon rychlovarnu kanvicu a nie dolce gusto na drahe kapsule.... 😝 ale ludia su kadejaki, len netreba naletiet....

gebeente77
25. okt 2013

@isten no mna zaraza tiez ta gramatika, lebo aj ja mam dokonca rodinu, kde madarcina ide lepsie ako slovencina, ale gramatiku ovladaju, ono sa totiz uci aj na madarskych skolach... a prepac 11 deti? nechce sa mi verit... mozno krivdim, ale neverim.....

lieenka13
25. okt 2013

@gebeente77 pravdepodobne to bude ta ista. Presne to ma zaraza, ze clovek co je v hmotnej nudzi chce dolce gusto a alebo slavnostne vecerne saty. V takej situacii by som bola rada, keby som si na prijimanie dietata zohnala nejaku bluzu, alebo alebo sako. Ja som na krst svojho dietata tiez nesla v takej robe. Smutne ako to ludia zneuzivaju a potom sa uz clovek boji uverit takemu, co to naozaj potrebuje ☹

suesy
4. nov 2013

Aj mne dnes písala, ale keďže viem, že takéto maminy existujú, tak som si zadala do googlu, či niekto s nimi nemá skúsenosť a hneď ma hodilo sem, takže asi tak. Navyše mne písala nech jej to pošlem kuriérom, lebo že nemajú auto.

erikajandova
9. nov 2013

mariamakulova@post.sk - mariamakulova (neregistrovaná/ý) - 5. novembra o 10:33 nepozná niekto? pani žiada nejaké veci respektíve tenisky... neviem ako reagovať

erikajandova
9. nov 2013

@annamariaivanicova dakujem!§ 🙂 už som pozerala aj na FB