Pozor na užívateľku misulka291@gmail.com

trischka
6. máj 2014

dávam do pozornosti podvodníčku, v ponuke mám kočík o ktorý prejavila záujem Michaela Alusikova (misulka291@gmail.com). mala veľký záujem o kočík a aj keď mám v inzeráte podrobne popísané sumy, žiadala ma o info. Tak som jej odpovedala aká má byť, všetko prebieha v angličtine.odpoveď bola ,že mi ponúka o 150€ viac ako zaň chcem. Nakoľko už mi predtým to bolo podozrivé tak som si ju dala vyhľadať do google a našlo mi toto http://www.mojasvadba.sk/forum/mojasvadba-sk/po... spomína sa tu okrem nej i ďalší podvodníci.
keď som sa pýtala kam to poslať bola zaujímavá adresa
NAME : Yusuf Alabi
ADDRESS: No 20 Asipe Road
CITY: Oyo Town
STATE: Oyo
ZIP CODE: 23402
COUNTRY: NIGERIA
Phone Number: 2348063682173

tak toto už je jasné že nikto nemôže myslieť vážne, ale že ide o veľký podvod ako ma okradnúť.
Teraz čakám na odpoveď nakoľko čakám na vysvetlenie ako osoba z USA vie čo je to modrý koník na SR a hlavne prečo je ochotná dať zaň takú sumu keď za takú sumu si môže kúpiť nový.
Dávajte si pozor !!!

marylis
7. máj 2014

@trischka Pozri, ja som zila dlhe roky v Norsku a tam to iste. Na znamom portali na inzeraty sa ozyvali (a aj mne) ludia, ktori bud pisali po anglicky, alebo lamanou norstinou (prelozili si text asi cez google translator). Presne ako u teba ponukali o dost viac, ako bola cena v inzerate. Tiez slo o ludi z Nigerie. Je to podovd ako hrom... Netreba mat velke oci a naletiet, lebo dobrovolne seriozny clovek predsa neponukne viac, ako chce predavajuci 😀 A netreba patrat, oni ti uz neodpisu. Staci igonorovat.

ellca123
7. máj 2014

ano viac ludi s tym malo skusenost,ozvali sa z anglicka ,USA aj Nigerie

miriskaz
7. júl 2014

tiez sa mi to teraz stalo... 😠
ja blba som sa chvilu aj tesila ze predam svad.saty.kym som tiez nehodila do googlu ,a naslo mi toto upozornenie.
Vdaka 😉

altaya
16. júl 2014

@trischka ahoj, mne sa stalo toto: v ponuke mam kocik, a z emailovej adresy mi sem napisala nejaka pani po anglicky, ze kupi, ze chce viac fotiek. Fotky som pridala a pani mi povedala ze chce moj email a tam sa dohodneme ohladom platby. Ja som jej povedala ze sa dohodneme na MK, normalne sme tu komunikovali ale ona chcela email. Viac som s nou nekomunikovala, ale uvazujem ze naco chcela ten email

barbara088
28. nov 2014

to neviem ale takto aj mna dnes niekto taky otravoval,hned mi bolo cudne ze kocik predavat na 430 a nuka mi 700