icon

Pozornosť pre švagrinú po operácii

24. máj 2020

Ahojte, čo kúpiť bratovej žene po operácii? Čo tak človeka poteší, alebo čo sa zvykne nosiť? Chcem ju niečím potešiť, diétne obmedzenia po operácii nie sú žiadne, vďaka za tipy 🙂

nika82
24. máj 2020

ja ti neviem nikto mi nikdy nic po operaci nedal, ani mama tato setra nikdy nic nedostali
ak ju ides pozriet do spitalu, dones nejaky casopis vodu ovocie

malapepka
24. máj 2020

Neviem, co by potesilo tvoju svagrinu, ale mna by potesili sladkosti, pitie a kniha 😍 ani domov by sa mi nechcelo 😂

kiki68
24. máj 2020

Nieco male sladke ( tie mini lindt bonboniery) a mozno nejaka knizka alebo nieco dobre, co vies ze rada cita.

autor
24. máj 2020

Pôjdeme ju pozrieť už domov, vďaka za tipy baby 🙂

missdiva
24. máj 2020

Ja som doniesla osobe v rodine po operacii vela foliovych balonov s tematikou skoreho uzdravenia. Napr. tieto su pekne: https://fusionballoons.com/FB0-91-Party-Balloon...

queen_mary
24. máj 2020

Velmi dobra kniha je inak Kto chce zit, nech sa kyve.

Co sa tyka jedla, mna by potesila pizza 🤣 sa mozte dohidnut s jej muzom, ze by ste takuto nejaku veceru priniesli, co ma rada

petkaaa
24. máj 2020

Knižka a čokoláda/bonboniéra, možno nejakú kyticu. Určite by som nikomu do domu neniesla balóny 😀 Možno tak pre dieťa, ale pre dospelého po operácií určite nie. To nie je oslava.

babababka
24. máj 2020

Vlastnoručne upečený chlieb,vianočka apod.

ivetka_kamo
24. máj 2020

Babské časopisy, niečo sladké

missdiva
24. máj 2020

@petkaaa tak ja som tiez vzdy dostala balony a pacili sa mi (a nie som dieta 😅 ) lebo na vacsinu kvetov mam alergiu.
Ale je pravda, ze ked chces pekne balony pod stovku to nevyjde, tak zalezi aj od rozpoctu. Sladkostou nemas co pokazit... 😊