Pozvali by ste na oslavu narodenín dieťa-dvojičku, ktorú nemá moje dieťa rado?
Ahojte žienky,
čo spraviť, poradíte? Konečne máme všetko vymyslené s oslavou narodenín dcérky. Máme však problém. Dcérka sa kamaráti s dievčatkom, ktorý má brata. Sú dvojičky a chodia do jednej škôlky. Chlapček je neposlušný a neposedný, bije sa. Dcérka ho nemá rada. Išli sme k nim na návštevu a on dievčatá stále bil, alebo ich chcel do skrine zatvoriť. Moja mala aj tvár poškriabanú.
@maciatkolulu No vidíš, ja sa zase divím, že čo všetko riešia už. Porovnávam si to zo sebou a s mojím detstvom. Internet, "moderné" rozprávky ... Ja si s úsmevom spomínam na svoje detstvo a verím, že si raz tak, si spomenie aj moje dieťa.
@eva112014 potom napis, ako si sa rozhodla a ako to prebehlo ;)
@rebelka2014 Vieš čo, už teraz vyzerá to tak, že dcérka nepôjde na oslavu narodenín budúci týždeň v piatok. (dvojičkám). Má horúčku. 😔
@nikolka1986 😂😂😂 mna hlavne upokoje to ze sa nenachadza v mojej blízkosti precitlivela a rozmaznana baba 😛
Oslava je dcerina , pozvala by tue deti kt tam chce mat.... to ze su dvojicky neznamena ze musia robit vsetko spolu obzvlast ak ten chlapec robi zle dcere a vyslivene ho tam nechce....
A tiez nechapem to vracanie darcekov a ucime to deti uz od mala....
Moja dcera bola na par oslavach a nie kazde dieta zas pozyvala ona...
A nikdy som potom necakala ze teraz musia doniest darcek aj oni
Ahojte žienky, tak dnes ráno brala dcérka pozvánky. Pozýva sa iba dievčatko z dvojičiek. Takže uvidíme, čo už bude písať maminka. Áno, som si istá, že napíše. 🙂
Potom napíšem. Majte zatiaľ pekný deň.
Ahojte žienky, máme oslavy za sebou. V piatok prišli všetky deti, ktoré sme chceli zo škôlky. Bolo super. Dievčatko z dvojičiek bolo pozvané na pondelok+bola pozvaná moja suseda s 3 ročným chlapčekom. Dievčatko prišlo s babkou a bratom. Babka vravela, že ju nechá u mňa a keby niečo, dala mi t.č. Odišla babka, začala plakať. Poslala som dcérku s ňou do izby. Iba ony dve. Ukludnila sa a bolo dobre, kým dcérka sa nezačala venovať 3 ročnému chlapčekovi. Začala zase plakať. Tak som navrhla hru na rodinku. Dcérka bola mama, dievčatko otec a chlapček bábätko. To zabralo, zahrali sa veľmi dobre. Som rada, že som to urobila takto. S detskami sme súťažili, blaznili sa, tancovali. S týmto dievčatkom bol program voľný. Chlapček z dvojičiek išiel s babkou preč. Neplakal, nerobil cirkus, že on tiež ide ku kamarátovi. Babka sa strašne tešila, že vnučka takto to zvládla. Ja som bola pokusny králik. To znamená, že u mňa (u cudzieho človeka), bola prvýkrát bez mamy, bez babky, proste sama. 🙈 A malá sa radovala, že zas má hostí. 😂

@nikolka1986 akoze ty mas ake predstavy o ludskych bytostiach? Dlhe roky bude mat v srdiecku ze ho nepozvali na babsku oslavu?preboha...snad zdravy jedinec sa dokaze vyrovnat s takouto vecou...ak nie tak je ludstvu amen tma.keby sa ludske bytosti nevedeli vyrovnat s uplne normalnymi situaciami ktore prinasa zivot tak vyhynieme😂 zostali by z nas zombici ktori by sa plazili po zemeguli preto ze ich prizabili rozne frustrácie napr.prehra v Clovece nehnevaj sa alebo ze susedovie kubko sa s nami nechcel hrať.omg.nech zije liga za duševné zdravie