icon

Pozvanie od chlapa do zahranicia

majka_7778
16. nov 2021

Ahojte aky by ste mali nazor ak by vas chlap ktoreho ste videli raz v zivote ale pisali ste si s nim castejsie tak by vas pozval k sebe domov do dubaja na vylet ze by som odlietala sama (je to slovak ale momentalne byva tam) prisiel by pre vas na letisko aj vsetko zariadil atd. Mam 22 r.Dakujem za odpovede.

yanni
16. nov 2021

@majka_7778 Ok, keby mal 50, tak to by mi uz tmavocerveno blikali kontrolky. Ono zase nemusi mat zle umysli, ale ty ho vlastně nepoznal a treta sa na druhy koniec sveta? Ved ked je z BA, tak sa stretnite tu, ked bude tu. Ve si mlada, mas cas. Nech ti povie důvod, přeci tak nalieha, aby si pruska za nim. A este teraz v case corony. My sme zili 5 rokov da sa povedat, ze hned Dubaju za rolom (1,5 hodiny letu) a boli sme tam casto. Je tam vela europanov, dokonca Cechov, Slovakov. Vies co a kde robi?

beronsche
16. nov 2021

@majka_7778 kamoska, vtedy mladucka studentka VS, tak isla za chlapom, nastastie len cez pol republiky.. Poznali sa osobne, pisali si casto a on ju volal, nech pride na vikend, ze bude o neho.. Dorazila tam, on jej chrapun zavolal, ze sorry nieco mi do toho prislo.. tak "prespala" na stanici a prvym vlakom isla domov.

Ak sa vyberies, priprav si plan na podobny scenar..

taga
16. nov 2021

Mala by som taky nazor, ze typek ma ma za totalne sprostu trubku, co mu skoci na kazdu volovinu a cela stastna sa za nim bude trepat niekam bez akejkolvek istoty, bezpecia... keby ta pozval chalan zo susedneho mesta na vikend k nemu do 2 izbaku, tiez by si nad tym premyslala? Ci to len slovicko dubaj robi taky zazracny rozdiel?

taga
16. nov 2021

'On by uz velmi chcel aby som prisla'
Cim skor...

A za akym ucelom ta tam vlastne vola 'cim skor'?
Chce s tebou vztah?
Alebo ta vola len na vylet? V tom pripade by mu asi ale malo byt uplne jedno, kedy prides... naco nalieha, aby si prisla cim skor? Naco ten natlak?

fleur1111
16. nov 2021

@taga nad tým sa zrejme nezamýšľa, lebo “Dubaj” je zázračne slovíčko.

mikadooo
16. nov 2021

@majka_7778 nie. Všetky kontrolky blikajú

lululucy
16. nov 2021

@jana_eyre_2 presne to som chcela napisat, ze pocuvam krimi podcasty, takze urcite nie 🤣

ivkazba
16. nov 2021

Baby, je to Slovák, mladý muž, povedala by som, že takmer ešte chlapec. Zrejme sa len chce pochváliť tým, že aktuálne žije v Dubaji. Dubaj má výrazne nižšiu kriminalitu ako Slovensko a aj keď štetky tam nájdu vysoké uplatneni (ako všade, kde sú bohatí), tak na tento biznis sa tam riešia iné dievčatá. Tak nerobme z neho hneď úchyla či priekupníka.

klip0
16. nov 2021

Ja by som po jednom stretnutí nešla ani k chlapovi do vedľajšieho paneláku, nieto do Dubaja 😁 veď choď, zaplať si hotel, dopravu, nesadaj s ním sama do auta a sprav si výlet.

jana_eyre_2
16. nov 2021

@ivkazba radšej byť obozretna a nedôverčiva ako neskôr ľutovať niekde mimo svojho domova.. reálne poznám prípad (v mojej vzdialenej rodine) kde je dievča nezvestné už niekoľko rokov a to som s ňou vyrastala defacto.. nie neverila by som žiadnemu chlapovi čo má pozýva kamkoľvek kde nemám zázemie a neviem čo ma tam čaká.. a tak budem viesť aj svoje deti..

nevenka
16. nov 2021

@beronsche ja som taketo nieco zazila tiez, s tym, ze sme sa mali stretnut u neho, len hodina cesty od nas, rodicom som povedala, ze idem za kamoskou a pojdeme na diskoteku. Prisla som tam, cakal ma, vsetko ok a ze ci mi nebude vadit, ze zavolal aj inych kamaratov a pojdeme von. Poznala som ich, chodieval ku nam na dedinu na prazdniny, takze aj tych dalsich som poznala. V pohode. Samozrejme, ze cakal sex. No ja som bola take trdlo neskusene naivne, on mi povedal, ze nema na mna nervy, ze sa nemam hnevat, ked si to dnes rozda s inou a predtym ma namotaval, ako ma ma rad a take kraviny. Nakoniec som vecer stravila s jeho bratom v inom bare, pokecali sme, vyrevala som sa tam, potom sme kus zdriemli a jeho brat ma rano odprevadil na prvy autobus. Nasi sa divili, co som od kamosky tak skoro doma, no horor. Akoze poucila som sa riadne a nakoniec som vdaka Bohu o panenstvo prisla s normalnym chlapom, ktory sa neskor stal mojim manzelom a sme spolu celkovo 18 rokov...🥰. No...A sesterka, ta bola dlhodobo sama, zoznamila sa s chlapom cez zoznamku, Slovak, zil v UK. Prakrat sa stretli, ze prsiel za nou na Slovensko, potom boli spolu na dovolenke a jedneho dna prisla s tym, ze tam ide za nim. Nikdy v zivote nebola u neho v UK, ale riskla to. Vie len zaklady z anglictiny, spolahla sa na neho. Byvala u neho v dome, este aj s jeho kamaratom, aby si podelili naklady. Potom naplanovali svadbu a hned sa im aj podarilo babatko, nakoniec prisli byvat naspat na Slovensko. Ale aj pre mna vtedy to bol od nej sok, nikdy taka zamilovana nebola, bala som sa o nu, ako to skonci. Tiez neskusena, dlho bola sama, toto bol jej prvy vztah. Nikdy predtym by toto neurobila 😅. No vypalilo to dobre, su nadherni a stastni spolu.

lutam12
16. nov 2021

Milá Majka, chápem Tvoju situáciu, že Ťa to láka. Poviem Ti z vlastnej skúsenosti ako Ti to niekto písal - ze daj vedieť niekomu kam ideš, kde si - v prípade potreby polície. Moja kamarátka tak išla do Egypta za krásavcom, nechala mi kontakt kde je, s kým je, aj tak to bolo na nič lebo som ho nevedela nikde vyhľadať, mal tam nejaké obchodíky- 2 týždne tam bola, mala som kontaktovať aj jej rodičov v prípade ťažkosti . Všetko dobre dopadlo, ale bola som v napätí, či všetko dobre dopadne, nechcela som jej rodičom oznamovať zlé správy. Prekvapuje ma, že vôbec o ceste rozmýšľaš. Tých rizík je oveľa viac. A navyše Dubaj - krajina ďaleko, sama ako prst. Nech príde za Tebou frajer. A ešte píšeš, že nemáš navyše financie - tak to ZABUDNI - kde pôjdeš keď sa niečo nepodarí? nebude sa Ti páčiť alebo jednoducho si nebudete mať čo povedať...Mala som aj ja 22 rokov, ale taký zlý nápad ešte nikdy. Dievčatá Ti tu dobre radia.

mpg
16. nov 2021

@majka_7778 Na to, aby mohol tam ísť by ho bolo treba lepšie poznať, vedieť kde tam pracuje, či je spoľahlivý, takto radšej nie, lebo to môže skončiť všeliako.

majka99999
16. nov 2021

@ivkazba no neviem, keby ti nejaky fesak po prvom rande (pisali ste si par tyzdnov predtym) zahlasil, ze "Zajtra odchadzam do Egypta/Brazilie/Omanu/Thajska na mesiac, nechces prist na par dni za mnou? Kupim ti letenku, za hotel nemusis platit.", sla by si? Ja ani nie.

ivkazba
16. nov 2021

@majka99999 no v prvom rade, je rozdiel ísť do Brazílie a do Dubaja. V Dubaji môžeš byť mesiac ako turista, ak chceš byť dlhšie, musíš mať pracovné víza, tie nedostaneš ak nemáš reálnu prácu. Ak nepracuješ, vyhostia ťa, tam človek nemôže žiť len tak bez práce. Navyše, čítaš čo píšem? Písala som 2x krát, že šla by som, ale letenku by som si zaplatila sama a tam by som si zabezpečila svoj hotel. A s ním by som sa stretla normálne vonku, či už na pláži alebo v reštaurácii. Mesto je určite bezpečnejšie ako hociktoré mesto či dedina na Slovensku.

ivkazba
16. nov 2021

@jana_eyre_2 ale veď ja píšem, že išla by som, ale letenka by som si kúpila sama a hotel by som si zabezpečila sama. A tam by som sa s ním stretla na verejnom mieste, v meste, v kaviarni, na pláži. Tam jej nemá čo urobiť, Dubaj je z pohľadu kriminality bezpečnejšie miesto ako hociktoré mesto či dedina na Slovensku. Viem o čom hovorím, bola som Dubaji a nie raz či 2 krát a bola som tam aj sama.

acrobaleno
16. nov 2021

Mám taký pocit, že baba nenapísala všetko. Z dobroty ju pozval do Dubaja? A mne to fakt vychádza na sugardating, nech sa na mňa nikto nehnevá. Ktorý chlap, by pozýval mladú 22 ročnú babu do Dubaja zadarmiko a nič by za to nechcel, navyše ešte keď nie sú vo vzťahu. To je jasný "obchod" toto. Dievča bude mať výlet a on sex.

jana_eyre_2
16. nov 2021

@ivkazba ja píšem.hlavne na tvoj druhý koment ako z neho nemáme robiť uchyla a priekopníka.. radšej budem podozrievať a predpokladať že je taký a nebudem riskovať ako si stavať vzdušné zámky o peknom výlete v Dubaji s mužom co som videla raz v živote naživo.. spoznávať ho sa dá aj keď príde na Slovensko a v kritickom prípade sa budem vedieť obrátiť na svojich blízkych..

tt247
16. nov 2021

@ivkazba Ale dievča už jasne napísalo, že na ubytovanie peniaze nemá, takže treba jej poradiť v jej situácii a nepísať dookola, čo by si robila ty (teda v tvojom prípade). Ja jej radím, aby nešla. Nemá peniaze na vlastný hotel, bohvie, či má vôbec na spiatočnú letenku, takže za mňa je to jasné nie. A už vôbec nie za mužom/chalanom, ktorého videla raz v živote a nič o ňom nevie. Je ale evidentné, že autorku láka Dubaj a nemá problém, ako to ona nazvala, užiť si tam (teda na oplátku sexovať), no ja len poznámku si dovolím… aby sa z užívania nestal horor. Ak nemá autorka peniaze na vlastný hotel, čo nemá, je to ako ruleta. Môže prísť domov opálená a spokojná alebo aj traumatizovaná a s análnou trhlinou. Ja by som so svojím životom takú ruletu kvôli piesku v Dubaji nehrala.

ivkazba
16. nov 2021

@tt247 ale keď napíšem, že šla by som ak by som si to vedela sama zaplatiť, tak priemernému rozumu je jasné, že tým pádom myslím, že ak by som na to nemala, tak nejdem. Takže v podstate som dala radu na autorkynu situáciu. A je úplne jedno, či by išlo o pozvánku do Dubaja alebo na Šíravu.

tt247
16. nov 2021

@ivkazba Ja som to veľmi dobre pochopila (dik za urážku pch), ale autorka už informácie medzičasom doplnila, tak sa už nemusíš opakovať, ale môžeš reagovať presne na doplnené informácie. Čiže nie “ak by som mala peniaze”… To je irelevantné, lebo ona ich nemá.

tt247
16. nov 2021

@ivkazba A v tvojej situácii by autorka do Dubaja išla na vlastnú dovolenku/výlet a stretla by sa tam na káve so známym. To je niečo úplne iné. Úplne normálne. Ona sa ale pýta, či tam ísť za mužom za jeho peniaze a do jeho postele.

mariejenka
16. nov 2021

Nešla. Viac by som sa chcela s ním spoznať tu doma. Aj ked píšeš,ze ty vzťah nehľadás, chces si užiť,ale nieco za niečo, ja by som sa cítila "lacno" bez urážky. A neviem prečo,ale smrdí mi to,aby po Tebe potom nechcel nieco poslať domov.

lululucy
16. nov 2021

@mariejenka inak mna tiez napadlo, nieco take. Hned som si spomenula na tu česku Terezu, vo ju chytili v Pakistane

monismie
16. nov 2021

neviem ako mne by to prislo proste moc napade a mala by som strach ist niekam hentak sama a spoliehat sa na niekoho, koho vlastne ani nepoznam. dost velky risk podla mna

fleur1111
16. nov 2021

@mariejenka presne tak, keď ju tak naháňa, aby prišla čo najskôr.

mariejenka
16. nov 2021

@lululucy
@fleur1111 naozaj neviem,nechcem to hrotit,ze chalan je hned díler,a pritom ozaj to môže byť nevinné, súhlasím s názorom, že všetko by som si platila sama,ked na to nemám, nejdem. A tak by som to aj mužovi povedala... Ferko, rada by som prišla,ale nakoľko mam svoju hrdosť a zároveň nemám teraz voľné financie na výlet do Dubaja, ďakujem za pozvanie. Rada ťa znova uvidím osobne na Slovensku. S pozdravom Marika😘

majka_7778
autor
16. nov 2021

Dakujem vam za vase nazory este si to zvazim urcite a uvidím aby som potom nebola akurat tak sklamana a zhrozena

karolinakr
17. nov 2021

Ak by sa nejednalo o obchod s bielym masom, ale by ti zaplatil letenku a byvala si uňho, tak si to v posteli odpracuješ, aj s takou alternativou počitaš? Zadarmo ta pozývať
nebude..

liljana
17. nov 2021

@karolinakr Zase, asi sa jej paci, inak by nad tym ani nerozmyslala ist za nim. Samozrejme, ked ju pozve nezadany chlap byvat u neho na tyzden-dva, ze nieco skusi. Ak nie je teda teply.
Pripadne, nech si to povedia na zaciatku. Chcem ist za tebou, je tam krasne, ale prosim Ta nemaj ziadne ocakavania.