Pracujúce mamičky: Ako zvládate návrat detí do škôlky?
ahojte som sonka mam 24r 3 rocnu dcerku a robotkujem
malinka je skolkarkou ale teraz ma pauzu este dali sme jej prazdniny 😀
tak od 4septembra zacina zase
to bude opat boj narek...a ja s placom na zastavku do prace utekat budem
no parada 😖
ale snad si zvykne opat
kazdy si na co si musime
pekny dnik prajem 😎 😉
sima vraj to vyzera na "vlasovy folikul zapaleny"ze s tou mastickou co davas nic nepokazis ale ze mas ist k dr lebo ona to takto z fotky nevie presne posudit a zevraj herpes to urcite neni....tak asi nic vazne ,ale ze navstevou dr nic nepokazis
simasa a ako dlho to uz ma?podla mna by aj stacilo len zavolat detskej dr a spytat sa.
simasa nie, ale tak dlho to isto nemala, to radsej chod k tej dr, ona v tom nemala hnis
kua jenna uz dopalla centik mi dal vypoved...idem ja teda spat 😀 😀 😀 😀 😀 lalaláááááááááááááááááááááááááá
Ochabovačné ránko prajem 😀 😀 😀
Milá Emi, srdečne ti blahoželám k promóciám. Dúfam, že ste sa dobre zabavili.
Ten rok čo ti ešte zostáva zmákneš ľavou zadnou!!!
😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
aaa jasne ze to gween zmakne lavou zadnou, len su vsetci na tych fotkach nejaki zamracení, co to co to gween, ako keby ste sa ani netesili !!!!
a jééé je ... no jak ta za tie roky poznam, neviem neviem 😀 ale nieee,drzime drzime, aj na nohach 😀
Ja ju nechcem predať 😀
Ja ju mám rád, ale nech ma nechajú doktori na pokoji a hotovo, lebo ich ochabím 🙂
Dobré ránko! Ďakujem za gratulácie! 😵 Jenna, nemračíme sa. To robí asi tá atmosféra. Vážni ľudia v talároch....blablabla. 😅 Čo je lálálá a kde je krasuliak?
Kifike- držíme, držíme......aj tak ti nič nie je. 😵
teraz ma napadlo ze to sa tusim spieva aj v jednej ludovej pesnicke- ochabil me frajir, teraz ho to mrzi 😀

Simasa Biba tiez mavala semtam vyrazky, aj take vacie mala to na licku, to preslo same, podla to neni nic vazne,