Pracujúce mamičky: Ako zvládate návrat detí do škôlky?
ahojte som sonka mam 24r 3 rocnu dcerku a robotkujem
malinka je skolkarkou ale teraz ma pauzu este dali sme jej prazdniny 😀
tak od 4septembra zacina zase
to bude opat boj narek...a ja s placom na zastavku do prace utekat budem
no parada 😖
ale snad si zvykne opat
kazdy si na co si musime
pekny dnik prajem 😎 😉
neviete niekto co je dobre na jazvy po operaciach? ci sa to moze niecim natierat? gween nevies?
centik, ak je to uz prihojene trocha (nie celkom cerstve) tak contractubex je vyborny. pomaha hojit a vyrovnava ranu - odporucil mi mudr. co ma "rezal" 😝
povypravjat mozem: predstav si, ze pitvas sliepku - tie zvuky pocujes, ked ta rezu. pocujes, citis cosi, ale neboli... 😝 😀 😀 😀
s injekciou sa trafila na stvrtykrat 😝 - dvakrat mi trafila stavec, som myslela, ze skapem
no a potom ti fest zatlacia na brucho, aby male vytlacili dolu, k tomu rezu...
ale inac pohoda 😀 😀
to si ako epiduralkou rodila ci ako co?
ja som este sliepku nepitvala tak neviem jake zvuky.... 😀 a odkade som ja mohla vediet ze ti neoperovali slepak alebo jacmenny vacok na oku?ja som nevedela ze si mala cisara 😀 😀 😀 😀
neviem, ci je to to iste ako epidural - proste lokalna anestezia - pichanec do hrba 😝
no a fcul ty - aky si mala porod? asi tiez nic moc, ked druhe planujes az za x rokov...
jáá som mala najlepsi porod z vas vsetkych 😀 😀 😀 😀 dotrhana az po rit mala pridusena islo o sekundy----atdatdddddddd....nechci pokracovanieeeeeeeeeeeeeeeee ja ani neviem ci dalsie dieta este bude 😀 😀
hm, tiez zazitok na cely zivot. ale zrovna okukavam fotos a mala je strasne zlatucka. podoba sa na tatina - ci blby tip?
jenna a ty co? sak sa pochval? ci sup sup a bolo to? 😀 😀
no, v podstate hej 😅 sak bolet bolelo....bych sa vtedy radsej v zubarskom kresle videla ked uz...ale hororové spomienky nemam veru...a idem do hajan.....
achojteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😀 😀 😀 konecne som ho dopozerala 😒 ☹ 😠 😖 😲 😢 mam zmiesane pocity kua
Dobréééé ochabovačnéééé rááááánko 😀 😀 😀
Bubba, díki. Pokecáme o tom live v trojke 😉
Čo ste to tu mali včera deň bolestivých príhod? 😀 😀 😀

no ved uz som ti chcela zazelat nieco zle 😝 😝