Pracujúce mamičky: Ako zvládate návrat detí do škôlky?
ahojte som sonka mam 24r 3 rocnu dcerku a robotkujem
malinka je skolkarkou ale teraz ma pauzu este dali sme jej prazdniny 😀
tak od 4septembra zacina zase
to bude opat boj narek...a ja s placom na zastavku do prace utekat budem
no parada 😖
ale snad si zvykne opat
kazdy si na co si musime
pekny dnik prajem 😎 😉
je pravda, ze moje ditko uz nevyzaduje tolko pozornosti, ale zato hada sa so mnou ako 16 teenager... a to je prave tak mentalne vycerpavajuce, ako behanie popod zehliacu dosku za 2rocnym 😀 . Taky napad /dufam, ze to necitaju pracovnicky socialneho uradu/ co tak priviazat dorbca na 40cm povrazok k stolu, aby sa k tej zahliacej doske nedostal? 😅 😅 😅 /tak, este stale myslis, ze som ukazkova matka, bo tie by take nieco urcite nenapadlo 😀 😀 😀 /
bb samozrejme ze si to myslim ale ked sem budes zanami chodit este tyzden a tvoje skore sa vyslape na vyse 1000 prispevkov tak potom uz porozmyslam.....vies si predstavit co ta caka za taky mesiac????zachvilu ma dobehnes..chichi 😀
bubba!!!! no veru!!!! ved uz mam 500 prispevkov!!!! taka hanba!!!! 😲 😲 😲 a ty mas kolko???? .... aaahhhaaa...ty mas tolko.... ok.... tak moje az taka hanba nie je... 😅 😅 😀 ... hlasim, ze pred chvilou som prave vdaka tajto diskusii oslavila svoje 500ste prispevkovanie.... kongratulacne karty poslite na ip, flase na domacu adresu... 😵 😵 😵
bb a nestacila by ti smska????kúúúrnik to je kolko roboty ist do papierka,kupit kartu,potom domov napisat daku peknu basnicku k okruhlim 500-tinám,potom kupit znamku,poslat...a s tym chlastom zabudni..tu sa zasadne nepije!!!
blesk tak to sa teda veeeeelmi myslis som sa tu stretla s inymi favoritkami 😎 😎 😎 to co mam ja je slabota 😀
apochnie 16,5 tis krista, 56.300,gerden 16 700 a to vlastne len tak zbezne som kukla ale ta favoritka ta neivem mala brutalne vela prisoevkov ale neviem nick skoda 😀
bubba,no keby si nemarnila tolko casu opisovanim postupu odoslania jednej karty, uz si to mohla mat za sebou a karta by bola rano v schranke!!! 🙄 ...xxx vopred dakujem 😵
ludia, prave som si vstupila do svedomia. Tak hlboko, ze som prislapla tu vec, co je hned vedla neho 🤐 . A preto vas opustam.... 😔 Prednesok. Zajtra pridem znova 😀 .... ale az vecer, lebo do 6tej pracujem.... 😝
bru noc vam.... 😵 😵 😵
Tak spinkajte sladučko! Mne sa bude snívať s deravým bazénom, ktorý zajtra dopravíme do baumaxu. ☹
bb- máš nádherné dieťa. 😵
dneska je co? den debil? ci co? jedna "ona" ma nastve doma, druha tu ide moralizovat. ja nechapem, kde sa v tych ludoch berie tolko sebavedomia, ze si myslia, ze tu niekoho mozu sudit. co ich k tomu opravnuje? drzost? zavist? kde beru tu istotu, ze su lepsi? je mi z toho uz ozaj na vracanie...
ale sak na kazdu svinu raz voda zovre
centik, ty mas hak? co si muzovi cmajzla? 😀 😀 😀
rozculuje ma to, aki su niektori ludia "doleziti". ale kto stoji o ich nazor? tam nech curaju do vetra - bude to mat ten isty ucinok 😝 a najlepsie, ked bude fukat oproti...
no a este moj muz odkazuje, ze nase deti maju aj otcov...
tak asi to nebude take zle, ked mame ich podporu, ze?
Simi, klídek! 😀 Centík, ty si tu chýbala s tvojím optimizmom. 😅 Že internetová čelzí!!!!! 😀 😀 😀 Inak si nám nezahlásila , že tu celý deň nebudeš. De si sa flákala? 😖
ja neviem mna takyto virtualny zakomplexaci nevedia rozculit 😀
gweenka prepac, aj som sa ti chcela ozvat to vies, ale nestihla som 😀 😀 boli sme na grilovacke skoro cely den 🙂
kaslem uz na to, viem, ze to nestoji za to
tesim sa na dnesne foteckyyyyy. juchuchu
este nemam centik. ale niektore zabery som videla vo fotaku. fotky budu za dva tyzdne. prezliekala som ju stokrat 😀 takze ich bude fakt dost. sikovni boli ti fotografi, fakt.
vystriedali sme stvorie saty, kostym vcielky, kostym spachtosa a kostym gazdinky. a tiez holotrta - iba v plienke 😵
a de je bubá ? 😀 to moja mala tak vravieva, ze de je bubá ona totiz samu seba ked vidi na fotke tak sa vola buba 😅
to ju asi bubba potajomky uci, ked ty pracujes 😀
nasa mala je zasa taky maly "narcis". ked sa vidi v zrkadle tak sa pusinkuje. strasne je zlata vtedy 😵
kua baby, ako to robite, ze mate take velke deti a vypadate tak dobre /mlado/ - vid. anina, jenna 😔
Anina vyzera ako jej baletka,
ale nazivo vyzera starsie ako na fotkach, nebooooj 😀 😀
Anina šak ked mi nepises nič 😅
neveriíííííím sak my nemozeme bez seba už byť 😀 to nerob vies ze by mi bolo smutno 😀
a ja som myslela ze Saška vyzera starsie nie tyyyy, ale neviem ci mi to teraz este uveris 😅 😀

bb (byborna skratka jenna) sak ty si ukazkova matka 😀 este ze tvoj ditko ma 5 rokov takze uz tolko pozornosti nevyzaduje 😀 mas cas si pozehlit zeeeeeeeeeeeee 😀 ja na to cas nemam.lebo ked chcem zehlt pocas toho ked je hore ma z toho strasnu zabavu,furt mi beha popod dosku a tak...a vecer ked o 10 zaspi (a to nespava naobed..proste to nepotrebuje)tak ja mam po celom dni konikovania a nicnerobenia ist este aj zelhit?? 😝