icon

Prádlo zo sušičky nevonia

lillien11
22. jan 2015

Ahojte,zaujíma ma,či to má niekto rovnako...máme kombinovanú práčku so sušičkou a keď dám prádlo vysušiť v sušičke,tak mi vôbec nevonia,ale chytí akoby z tej sušičky taký čudný puch... 😒 Po vôni prášku a aviváže ani chýru ani slychu 😒 Nepomáhajú ani voňavé obrúsky do sušičky...podotýkam,že filtre sú vyčistené.

kimina7
•
23. jan 2015

Ano pradlo zo susicky nevonia nijako, mne to niekedy tiez vadilo, als mi to ani nepachlo susickou. Ja som ma la zvlast pracku a susicku Miele.

prasiatko30
•
23. jan 2015

Ja tiez uz susim viac nez desat rokov v tej istej susicke a pradlo mi vonia praskom, ktorym som ho vyprala. Susicke len ocistim tie filtre co ma vo dvierkach a mozno za tu dobu som 3x cistila ten vnutorny a nema ziadny puch. To hej ked je prazdna tak ju nechavam otvorenu zvycajne

iguskova
•
28. feb 2015

@lillien11 mam ten isty problem, a mam tiez novu kombinovanu pracku so susickou. Inak vysusi dobre len ta vona....☹

ewitta123
•
28. feb 2015

Ked susis v susicke, nema sa pouzivat avivaz...neviem ci to ma na ten "puch" nejaky vplyv..inac mne pradlo vzdy vonia, avivaz ani papieriky nepouzivam

jeennyv
•
1. mar 2015

nasa znama ma tiez susicku, avivaz nepouziva a pradlo si nevie vynachvalit...

angelos
•
1. mar 2015

Mne pradlo vonia velmi (mame zvlast pracku a zvlast susicku)..teraz,ked som tehu mi az vadi ako intenzivne vonia.Avivaz nepouzivam,kedze sa neodporuca na pradlo,ktore ide do susicky a obrusky odkedy som tehotna tiez nie.

terezzap
•
20. júl 2016

Mám ten istý problém...doteraz som susila pradlo na snure a krásne vonalo od avivaze..mam novu pracku so susickou a nech dam avivaze 2xtolko,pradlo nevonia ako predtym:(((

iguskova
•
21. júl 2016

@terezzap ja som pisala pred casom, ze mam tiez tento problem ale uz sa vyriesil v podstate sam 🙂
Pradlo prestalo smrdiet po dlhsom pouzivani akoby sa susicka s prackou potrebovala vysmrdiet z novoty 🙂

terezzap
•
22. júl 2016

@iguskova dakujeeeem, to ma potesiloooo 🙂 🙂

radkamikic
•
23. júl 2016

Ja mam 2v1 a zo zaciatku bolo citit gumu po suseni...v Dmke kupujem take vreckovky do susicky a maju ajtaku kvetinkovu vonu co este pristreknem na tu vreckovku a dam susit...celkom fajn to je ale susim malo hlavne uteraky toe su po suseni take fajnovejsie

hipuska
•
6. feb 2017

Ja mám tiež problém, že mi prádlo zo sušičky nevonia. Poraďte ešte dakto?

andrea23111
•
Odpoveď bola odstránená
•