icon

Prášok Lanza?

karinnka
18. mar 2011

🙂 Ake máte skusenosti s práškom Lanza?ďakujem 😵 😵 😵

ludka140281
18. mar 2011

je dobry,ale zbytocne predrazeny......na velmi znecistene ,napr.monterky u nas neobstal 😒

maca_p
18. mar 2011

pre mna urcite nie 😲 . kupili sme 12 kg balenie za rozumnu cenu a s vypratym pradlom sme vytriasali gulicky z prasku. pracku mame bosch a zvycajne periem na 40°C. bolo to pred 4 rokmi ak si spominam, mozno sa uz zlepsili 😀 ...

smarti
18. mar 2011

mám presne takú skúsenosť ako maca_p, museli sme ho využiť na umývanie chodníka, lebo po vypratí, keď som vešala prádlo, tak keď som ho vytrepovala, tak akokeby sa z neho sypal piesok, bola som aj v obchode, či sa niekto nesťažoval a povedali mi, že áno, bola to nejaká chyba vo výrobe, tiež to bolo asi pred 4 rokmi, predtým som ho kupovala a zdalo sa mi, že je dobrý, ale po tejto skúsenosti som ho nikdy viac nekúpila a ani nekúpim (bolo to drahé umývanie chodníka )

kocurik16
20. mar 2011

ja používam lanza gel na biele prádlo a veľmi sa mi páči,prášok ani gel na farebné som neskúšala

iwa85
23. júl 2017

Ja som spokojna nic ziadne stopy po prasku po vyprani. Ked vsak periem na kratkom programe a nizsej teplote tak pouzivam gelovy prasok az od 60* a viac davam lanzu. Pre istotu.