icon

Pre koho sú vhodné čižmy?

petuska7792
25. nov 2022

Poradte, pre koho sú vhodné čižmy? Chlapec alebo dievča? vek: 6 rokov
Nevieme sa dohodnút ...

Pre koho sú vhodné čižmy?Pre koho sú vhodné čižmy?
Strana
z2
doriiis
25. nov 2022

Keď si ich vybral,kúp mu ich.Moj syn by povedal,že sú moc dievčenské,dcéra by povedala,že sú moc chlapcenske

veronikaszabova
25. nov 2022

@petuska7792 za mna dievcenske. A nekupovala by som ich synovi, aby sa mu neposmievali v skole, ze nosi dievcenske topanky. Vybrala by som ine, podobne.

matovicova
25. nov 2022

@petuska7792 su určite unisex

sparrows
26. nov 2022

Ak sa mu páčia, tak mu ich kúp 😁 nikto normálny sa mu smiať nebude, však vyzerajú ako unisex čižmy

kristinapetronela
26. nov 2022

@petuska7792 sú krásne a dievčenské 👍

kristinapetronela
26. nov 2022

Ale aj chlapec nech si obuje .teraz je to už jedno

qetka
26. nov 2022

moj muz vravi, ze su chlapcenske 🙂 ale chvilu vahal. Mne sa zdaju unisex 🙂

zuzanockamt
26. nov 2022

@petuska7792 Hlavne neber do úvahy názory anonymiek na sociálnej sieti. Na mňa pôsobia skôr chlapčensky. Netreba riešiť stereotypy. Syn si ich vybral,tak nie je o čom. Názory iných by som mala na lehátku.

ivanaks
26. nov 2022

Ak sa mu páčia, kúpte mu ich a ignorujte, čo si pomyslia druhí. Môj syn chodí na moderný tanec, je tam sám chlapec, deti to neriešia, ale tie sprosté reči matiek, čo si vypočujem, keď poňho prídem... Neriešim, len si o tých ženách a pomeroch v ich rodinách myslím svoje (a syn je našťastie ešte vo veku, že to tiež nerieši).

petuska7792
autor
26. nov 2022

Takže kúpené 😅 predavačka pozerala veľmi divne na syna a vravela mu že sú dievčenské… chudák sa rozplakal, že on ich potom nechce … a bolo vidno, že je veľmi sklamaný.. manžel vravel ak ich chce tak ich kúpime 🙂 vymenili sme šnúrky a syn je šťastný 😊

zuzanockamt
26. nov 2022

@petuska7792 Perfektné. Maximálne chlapčenské. Predavačka je mimoň, takáto tam nemá čo robiť.

Strana
z2