icon

Ako účinne prečistiť byt od negatívnych energií?

4. apr 2024

Ahojte, dávali ste si niekto vysvätiť dom/byt alebo nejakým spôsobom prečistiť od negatívnych energií? Ak áno akým spôsobom?
Prosím o normálne komentáre, kto takým veciam neveríte, tak mi váš názor písať nemusíte. Ďakujem

rebeka058
4. apr 2024

Ahoj, existujú na to špeciálne sviečky aj vydymovadlá. My mame vydymovadlo + pravidelne čistíme salviou 🙂
Ak ta zaujímajú podrobnosti kľudne mi napis správu 🙂

sara07
4. apr 2024

staré mamy dali do vedra šalviu a sol a tym umyvali hlavne dlažku a kuty , okna a potom čistou vodou
potom máš vydymovadla rôzne zapališ , kupiš aj na nete
niekto dáva do kutov alebo pod postel na 7 dni sol
nič som z toho neskušala občas dám vydymovadlo a to je celé

axve
5. apr 2024

Jednoznacne salvia biela, pekne vydymit 🙂

autor
7. apr 2024

@rebeka058 napísala som ti 🙂
Ďakujem za tipy, a náhodou svätenou vodou ste neskúšali?

sara07
7. apr 2024

nie , prastararé mamy to robili takto, za mna svätena voda nie, a ešte cirkvou čo je tu na sk, ako môže niečo očistit niekto čo pracuje pre niečo ako cirkev ktora je skorumpovana, pokrytecka a na hony vzdialena čo je v biblii
nehovoriac ako môže niekto držat pôst každy rok a mat 100 kg to sa nedá proste

katka700
7. apr 2024

Na také bežné prečistenie stačí vydymit šalviou bielou a svätým drevom. Dobre vraj fungujú kryštálové mriežky a feng suej ale s tým nemám skúsenost.

ella_bella
7. apr 2024

Tiež som raz čistila bielou šalviou a bolo dosť ťažké to potom vyvetrať, jednoducho echt vydymený byt :D Teraz si už dlhšie kupujeme austrálske kvetové esencie, majú taký sprej so zeleno-bielou nálepkou, Space Clearing.

autor
7. apr 2024

Ďakujem veľmi pekne za rady, skúsim

mmooly
18. apr 2024

kde kupujete vydymovadlá.. myslím tým na cenu

axve
18. apr 2024

@mmooly myslim ze kazde mesto ma nejaku malu predajnicku s cajikmi a takymi tymi takzvanymi ezoterickymi somarinkami🙂. Mame v meste. Inak asi vacsinou vsetko predava eshop rymer vykurovadla, a nedavno som nasiel ozaj top vonne tycinky na stranke herbariumprojekt

mmooly
22. apr 2024

Ďakujem... a veru náhodou som našla ten obchodík ak tu u nás a v dobrej cene som kúpila

angelinja
28. jan 2025

@sara07 to ze je niekto tlsty neznamena ze to ma z prezrat...ia. to ako dospela by si mohla vedet ze ozaj existuju choroby kde si nepomozes a je to choroba, napr. taky kortizol a k tomu aby sa dopatrali nasi amaterski lekari je dlha doba takze netreba hovorit o tlstych ze sa len preieraju, ale mozno si nastudovat alebo rozsirit obzor ked chces niecokritizovat

sara07
28. jan 2025

@angelinja no ja to beriem podla seba
a ano pribrala som z prednizonu takže viem že aj z liekov sa dá paradne pribrat, ovšem môžeš pribrat len 20 kg ako ja alebo 60 ako by som mohla, skutočne to bolo o spartanskej displine nepribrat len 20 kg a ano dala som ich v pote dole časom
a ked sa pozriem na náš nakupny košik a niekoho 100 kg tak sakra rozdiel čo v nom je, je to aj o množstve , index mcdonald ked som mala 20 zjedla som velky burger + zvyšok menu a šatočku , teraz si dám šalat 2x kuracie mäso k tomu a som najedená , alebo max stredny burger , hranolky nedám ale mohla by som , keby som chcela tak sa k celému menu prejeme alebo prežeriem
niekto robí ryžu že plava v oleji niekto len strekne sprejom olejovym a je to v pohode

sara07
28. jan 2025

@angelinja mimochodom mám aj štitnu takže ano mohla by som mat nie 67 kg ale kludne 88 kg a stojí ma tých 67 kg dost