Prečo ateisti nosia červenú nitku proti urieknutiu?
Tí, čo to nosíte a zároveň ste ateisti, naozaj veríte v to, že vás to ochraňuje?
Navyše veriaci kresťan by to ani nosiť nemal.
Tak kto sú potom tí, čo to nosia? Okrem celebrít?
Ja som ateista a tiez to nenosím a vlastne ani neviem, ci ludia, ktori to nosia su alebo nie su veriaci. Vzdy ked to na niekom vidim, tak si len pomyslím, ze dalsi, co sa nechal oblbnúť 😅 a dalej neriešim.
A pekne to tiez nie je, ale ja sa tiez okoloidúcich nepytam, ci to co nosim je pre nich pekne, tak ani toto pre mna nemusi byt..
Chvíľu som nosila, dostala som náramok ako darček, páčil sa mi, bol na ňom pekný prívesok… keď som ho nosila, vedela som, že sa hovorí, že to je proti urieknutiu, ale na to ja neverím, takže ani na nejakú ochranu pred ním a vôbec som mu neprikladala túto úlohu 😊 časom, vekom, dospievaním sa mi prestal páčiť, tak som ho nosiť prestala…
Tá červena šnúrka by podľa učenia kabala mala blokovať negatívnu energiu. Nie urieknutie či čo
Nie každý verí v Boha a mnoho ľudí nájde svoju duchovnú cestu alebo ochranu v iných formách ako sú napríklad magia, príroda, ľudové múdrosti a povery. Červená nitka, alebo všeobecne červená, pritahuje zrak, čiže ak sa niekto na vás škaredo pozerá, tak vás ochráni tá červená pred uhrančivým pohľadom a ten prvotný zlý pohľad najprv padne na tú červenú a nie na vás.
@vestecmagia Aj ja tomu tak rozumiem, červená farba je výrazná a keď sa niekto pozrie, najprv si pozrie tú červenú súčasť, môže to byť aj iné /napr. tričko, šaty, šál/, nielen červená šnúrka. Nemusia si to spájať so žiadnou vierou, je to snaha o ochranu.
Keby sa každý staral o seba, bolo by o každého postarané 🤷🏻♀️
Každý má právo žiť svoj život podľa svojich predstáv, tak mu to práve neberte a nesúďte ľudí kvôli smiešnej šnúrke 🤦🏻♀️
inak je to tak, ako píše @vestecmagia - červená farba odpúta pohľad 😉
Ja som cervenej snurke neverila. Presla som si skaredym rozvodom, pocas rozvodu kolko krat som sa stretla so svokrou tolko krat som mala migreny par dni aj po stretnuti. Kamoska mi priniesla cervenu snurku z mexica aj s turquisom. Mozno je to podvedome ale dari sa mi v praci aj v osobnom zivote a hlavne uz nemavam migreny. Po case kamienok na naramku stmavol-zevraj vstrebava zlu energiu a tak ma chrani. Neviem ci je natom nieco pravdy alebo je to len "placebo" ale preco by som nenosila
Prečo ťa to trápi,núti ťa to niekto nosiť
Kazdy veri, comu chce. Ale “spravny” krestan nema co verit v snurky, povery a ine veci, je to priam hriech 😉
Ja ju mám a nosím ju lebo sa mi to páči. dostala som tu šnúrku spolu so zaťahovacim náramkom s príveskom tak som si ho dala na ruku spolu 😌😁 Mám aj náušnice z Neapola s paprickami a kupovala som si ich lebo sa mi páčili a tie papričky sú vraj tiež proti urieknutiu čo som zistila až neskôr. 😅 Inak,pokiaľ viem kresťania pália aj hromnicky a to s kresťanstvom nič nemá 😌 riešiš hlúposti. Ak sa to tebe prieči nenost to ale ostatných neposudzuj. Oni tá tiež nesudia za to že tebe sa to nepaci 😜 ak ťa to irituje pozeraj iným smerom
Prosim ta, ako si prisla na to, ze ta snurka ma nieco znamenat?..kto to povedal?...a preco by sa tym mal niekto riadit?..boze, taketo nezmyselne otazky davat, je ako, ked sa veriaceho opytas preco slavi vianoce, ked su povodne pohanskym sviatkom ..a vobec sa vtedy jezisko nenarodil?
@erikavesela joooj,a už máš na sebe terč 😁 už po tebe pôjdu 😜 ja tiež nechápem to spájanie červenej šnúrky s niečím 😌 ja ju nosím lebo som ju dostala a páči sa mi,až sa mi páčiť nebude dám ju dole 😜 jednoduche
lebo sa mi paci 🙂 kupil mi ju manzel a ma pre mna citovu hodnotu a ziadnu inu
@dskjhfdlkdjhl anonymka z vychodu
@mizoko to mi je jasne🤣🤣...vsade sa taki najdu...samozrejme, nech si kazdy nosi, co chce, co sa mu paci...co koho do toho?
@erikavesela ako vies, ze je z vychodu?😀
@dskjhfdlkdjhl pouzila tu miesto spravneho sem
Ktokoľvek kto verí, že to chráni pred urieknutím.
Kedysi sme nosili červené šatky a ako sme dopadli.
Co keby si sa opytala priamo? Ci mas problem s recou alebo si nesvojpravna?
Ale inak som ateista a netusim co je cervena nitka ani som nikdy o tom nepocula
Lebo 90% ludí si myslí že je to na ochranu, ale nemajú ani šajnu o skutočnom vyzname😡🤦
Ja som v šoku z toho koľko inteligentnych a vzdelaných ľudí verí tomu že nejaká šnúrka na ruke ich ochráni pred zlom...je to samozrejme úplná.blbost

....waaaau..👀..to je slovník