Prečo sa rodia postihnuté deti? Otázka na veriacich
Otázka pre kresťanov a iných ľudí veriacich v boha. Prečo sa rodia postihnuté deti? A prečo majú malé deti rakoviny, leukémie, a rôzne závažné postihnutia nezlúčiteľné s kvalitným životom? Prečocto boh dopustí? Čo tým sleduje?
My ostatní vieme, že ide o genetiku a náhodu, otázka teda smeruje na veriacich v boha.
Ak ti poviem, prečo to tak je, aj tak to nepríjmete, takže je to ťažké s Vami hehe. KAždopádne v týchto dočasných svetoch sme komplet všetci postihnutí, inak by sme tu neboli haha. Veriaci ale byť nestačí. to je sentiment. V prvom rade treba získať poznanie. Idealne transcendentálné . Minenka a ty ako vieš, že Bohu je to jedno?
Ak ti poviem, prečo to tak je, aj tak to nepríjmete, takže je to ťažké s Vami hehe. KAždopádne v týchto dočasných svetoch sme komplet všetci postihnutí, inak by sme tu neboli haha. Veriaci ale byť nestačí. to je sentiment. V prvom rade treba získať poznanie. Idealne transcendentálné . Minenka a ty ako vieš, že Bohu je to jedno?
@futurizmus a prečo by nemalo byt
Gramatické okienko: Boh, s veľkým B
@minenkaa Akože si blízko v tom, že za jednanie v týchto svetoch sme zodpovední My. A priamo s tým Boh naozaj nič nemá. Ale súčasne to neznamená, že mu je to šuma fuk. to určite nie. Ale toto su hlbšie temy,...
@anonym_autor tiez som sa niekedy pytala preco toto a tamto, teraz lutujem, ze som miesto toho nedosla skor k poznaniu.
Chcel trebars povedať, že je to minimalne neuctivé. Keď je to s malým začiatočným písmenom...
@minenkaa Nemôže mu to byť jedno minimálne preto, že sme trvalou čiastočkou Jeho Osobnosti. Nikdy nie sme v skutočnosti od Neho oddelení. Samozrejme pokial chceme fungovať nezávisle kvázi na oko, tak tieto dočasné svety su na to určené. tu sa možme hrať na nezávislých.
@minenkaa Nemôže mu to byť jedno minimálne preto, že sme trvalou čiastočkou Jeho Osobnosti. Nikdy nie sme v skutočnosti od Neho oddelení. Samozrejme pokial chceme fungovať nezávisle kvázi na oko, tak tieto dočasné svety su na to určené. tu sa možme hrať na nezávislých.
@futurizmus si si istá,že len pre toto ,by mu to nemalo byt jedno
Ja myslím,že už prevrátil očami,hodil rukou a už sa len smeje
@anonym_autor genetika je to najmenej. Nie v každej druhej rodine bol niekto niekedy postihnutý. Dôvod je jednoduchý. Vyspelá spoločnosť sa ničí sama. Všetko z nej nám škodí. Výsledkom sú choroby, aj postihnuté deti.
@futurizmus si si istá,že len pre toto ,by mu to nemalo byt jedno
Ja myslím,že už prevrátil očami,hodil rukou a už sa len smeje
@minenkaa hihi ja ti rozumiem. Ale ako vo všetkom v rôznych oblastiach života je neprípustné si "myslieť". to vždy zaváňa dohadmi, špekulaciami a chybnými závermi. Trebars ako pravidla cestnej premavky, alebo BOZP, alebo štúdium na Univerzite. Veci su už v princípe dané. To čo si myslíme nebude zodpovedať tomu ako sa veci majú.
@minenkaa hihi ja ti rozumiem. Ale ako vo všetkom v rôznych oblastiach života je neprípustné si "myslieť". to vždy zaváňa dohadmi, špekulaciami a chybnými závermi. Trebars ako pravidla cestnej premavky, alebo BOZP, alebo štúdium na Univerzite. Veci su už v princípe dané. To čo si myslíme nebude zodpovedať tomu ako sa veci majú.
@futurizmus ako sa veci majú ,to naozaj používaš pri viere v boha?
Gramatické okienko: Boh, s veľkým B
@anonym_e02491 nie, boh ako boh. Mne je to jedno.
@anonym_autor genetika je to najmenej. Nie v každej druhej rodine bol niekto niekedy postihnutý. Dôvod je jednoduchý. Vyspelá spoločnosť sa ničí sama. Všetko z nej nám škodí. Výsledkom sú choroby, aj postihnuté deti.
@anonym_b1d355 ako sa ničí?
@anonym_autor tam je viac možností prečo sa tak deje, je to individuálne. Treba si uvedomiť že tu sme na zlomok sekundy očami Boha . Keď zomrie naše fyzické telo , pôjdeme do raja alebo do pekla záleží na nás a tam budeme navždy. Tam už nebudeme na zlomok ako tu na svete. V realite je to však veľmi ťažké, aj pre to dieťa aj pre rodiča. Takýto ľudia a deti budú mať v nebi veľkú slávu.
@anonym_autor tam je viac možností prečo sa tak deje, je to individuálne. Treba si uvedomiť že tu sme na zlomok sekundy očami Boha . Keď zomrie naše fyzické telo , pôjdeme do raja alebo do pekla záleží na nás a tam budeme navždy. Tam už nebudeme na zlomok ako tu na svete. V realite je to však veľmi ťažké, aj pre to dieťa aj pre rodiča. Takýto ľudia a deti budú mať v nebi veľkú slávu.
@anonym_18c196 ale aké možnosti? Na to sa pýtam. Dôvody...
Karma a minule zivoty,hovori ti to nieco???
@minenkaa Akože si blízko v tom, že za jednanie v týchto svetoch sme zodpovední My. A priamo s tým Boh naozaj nič nemá. Ale súčasne to neznamená, že mu je to šuma fuk. to určite nie. Ale toto su hlbšie temy,...
@futurizmus tak pozeram, ze ty chodis s bohom bezne na kavu. 🙂
@futurizmus tak pozeram, ze ty chodis s bohom bezne na kavu. 🙂
@moonlight1210 ja myslím že boh je v tomto prípade mladší súrodenec
Utrpenie nieje ciel ale dôsledok fungovania sveta
@anonym_18c196 ale aké možnosti? Na to sa pýtam. Dôvody...
@anonym_autor napríklad dedičný hriech , zle rozhodnutia v živote , skúška, nenávisť vo svete , aj diabol v Tom môže mať prsty.
@anonym_autor napríklad dedičný hriech , zle rozhodnutia v živote , skúška, nenávisť vo svete , aj diabol v Tom môže mať prsty.
@anonym_18c196 čo to malé dieťa spravilo, že je postihnuté?
Karma a minule zivoty,hovori ti to nieco???
@anonym_b46457 nie. Na Slovensku prevláda kresťanstvo, moja otázka cieli naň. Nezaujíma ma indický hinduizmus ani ázijský budhizmus, prepáč.
Pretoze neexistuje,presne preto sa to deje. Inak by sa na to detske utrpenie nedokazal pozerat
Pretoze neexistuje,presne preto sa to deje. Inak by sa na to detske utrpenie nedokazal pozerat
@iwesska áno, to ja viem že neexistuje. Ale pýtam sa kresťanov, ako si to vysvetľujú, prečo to "boh" dopustí. Prečo im boh pomôže nájsť kľúče od auta, spraviť skúšku, atď. ale malé deti sú mu ukradnuté a rodia sa postihnuté.
@anonym_e02491 nie, boh ako boh. Mne je to jedno.
@anonym_autor Ak ti to je jedno, tak načo sa pýtaš? Dopredu už máš svoje stanovisko utvrdené. To je znakom bláznivej mysle....neusmernenej vrtošivej

Čo s tým ma ako boh ,tomu to je uplne jedno
To je zas otázka