Prečo bohatí ľudia nakupujú v second handoch?
Prečo chodia do sekaca takí čo môžu zaplatiť 200-600 eur a viac za kus nového odevu? Kvalitné dobre ušité oblečenie je pre mnohých Slovákov cenovo nedostupné.
Pred koronou boli secondhandy miestom kde si žena s dobrým vkusom ale (pod)priemerným príjmom mohla splniť sen o kašmírovom svetríku, šatách či nohaviciach od značky kde 1 kus odevu stojí 100-300 eur či vlnenom kabáte. Teraz to uz nie je možné. To málo pekných vecí za dobrý peniaz v sekaci vykupia udržiavane pipenky čo sa doviezli na osmickovej audine pred tým ako začnú zľavy. Pre chudobnejších ostanú len hnusné handry z hm, shein,zara, asos a veci v stave handra na dlážku.
@lakebabe prosim Ta, ptecitaj si, co si napisala. A potom sa pozri na svoj profil, predavas na bazare a pises, ze bazarove veci su fuj?
@mk1111111111 precitala som povedala som ze pre mňa je fuj to co som videla v našom meste v sekacoch roztahane zničené veci niekto tu písal ze kupuje aj nove a značkové to som u nás nevidela. Píšem ze keď niekomu nevadí nosiť veci po druhom je to jeho vec ja nosím len po ľuďoch co poznám. Inak veci co predávam drvivá väčšina sú nenosené väčšinou len oprate max raz dva krat oblečené niektoré ani to. Čo mám normálne nosene vyhadzujem do kosa
Nikdy som nevidela dojst niekoho na bmw ci com, a ist do sekaca. Socky aj tak nakupuju radsej v pepcu a inych podobnych lcnych obchodoch😂
@domkakvet Keď tie ženy poznáš, vysvetli co s tými vecami potom robia. Veď mesiac čo mesiac kúpiť 10-20 veci, za chvíľu majú plný šatník. Či to potom vyhodia?
@bluka2 Aj teraz sa vyrábajú kvalitné veci, zájdi do Luisa Spagnoli, Max Mara, od molly či Ralph Lauren premium. Len to nie sú obchody pre ľudí s platom 1-2 tisíc ktorý živia rodinu, platia hypo a tak ďalej.
Možno to predávajú ďalej za drahšie na bazaroch ak sa to dá tak výhodne u vás kupit
Skúsim, ďakujem za tip. Zatiaľ mám len tu max Maru a je pravda, že je fajn, ale tiež z druhej ruky staršie vydanie 🙃
Ale taká zara je už úplný odpad a massimo dutti horšie než bola zara kedysi
Tie co poznam nekupuju vela, napriklad ide zima, tak si kupia zimnu bundu, alebo vynosia botasky, tak si idu kupit nove a dve poznam co kupuju toho viac, tie potom oblecenie daruju.
Ty tam asi predavas vsak?

@rozculena môže byt ja som tam bola s kamoškou nedávno a otras u nás asi také
normálne nie sú. Legíny vydrate roztahane za 11 12 eur za to kúpim nové v hmku a tričká a svetre katastrofa mi to skôr prišlo ako tie veci co ľudia hádžu do tých kontajnerov na oblečenie.
Musi byt majiteľ co sa o to stara aby mal poriadny tovar