Prečo by ste v niektorých mestách nechceli bývať?
V akom meste by ste nikdy nechceli bývať? Ktoré sa vám nepáči a prečo?
@beloved 😂Suhlasim, a pridavam Zohor totalne od veci bez zelene, jeden mikro obchod...
okrem tu dookola spomínaných ešte Sabinov ( to je fakt jedna cesta a na ňu nalepili domy ) ešte Nemšová - nebyť istého pána politika, bola by to stále dedina :D
Najskaredsie a najhorsie mesta na byvanie...Stratila som rec veru.Byvam v jednom z velkych miest,ktore odzneli aj v tejto nanajvys zvlastnej diskusii.Viete co,mame pekny domcek,cisto vokol,dobry pracu,deti aj my mame vdakabohu pekny zivot,dobru pracu,prirodu okolo seba a mier.Tak vam poviem mam rada svoje rodne mesto.Aj ked ho nejaka tupka oznaci ako najskaredsie a najhorsie mesto na byvanie,pokojne.Verim,ze su na tom obyvatelia aj inych "najskaredsich a najhorsich miest na byvanie".Ja som tu doma a som tu rada a cudujem sa kazdemu kto takuto primitivnu kratkozraku diskusiu zalozi.
@maminkadeticiek Je super že sa Ti v Tvojo meste páči, pre mňa je táto anketa zaujímavá, aspoň viem kam nemám ísť bývať, pripadne na návštevu 😉

@babulkomale ja nemám absolútne orientacne schopnosti zabludim vsade aj v malej dedine 😁 ale za prejdem aj po slepiacky, lebo som ta bola väčšinou života . Ani mi to doteraz neprišlo nejaké náročné, kým som to tu neprecitala