icon

Prečo by ste v niektorých mestách nechceli bývať?

30. júl 2024

V akom meste by ste nikdy nechceli bývať? Ktoré sa vám nepáči a prečo?

Strana
z8
lakebabe
1. aug 2024

@babulkomale ja nemám absolútne orientacne schopnosti zabludim vsade aj v malej dedine 😁 ale za prejdem aj po slepiacky, lebo som ta bola väčšinou života . Ani mi to doteraz neprišlo nejaké náročné, kým som to tu neprecitala

bubuska
1. aug 2024

Brezno a Štúrovo. A taký divný pocit mám z Čadce.

lakebabe
1. aug 2024

@bubuska Štúrovo sa čudujem. Ja mam to mesto veľmi rada, síce ako turista, ale chodím tam často aj mimo sezónu v zime a paci sa mi to mesto veľmi. Aj na prechádzku aj na okolie.

bubuska
1. aug 2024

@lakebabe Možno musím ísť na prechádzku s niekým miestnym. Mala som pocit že tam nič nie je, námestie chaosne, komunistický štýl.

lakebabe
1. aug 2024

@bubuska dala by som mu ešte šancu na vylet.
Ako zit by som tam nezila lebo neviem maďarský, ale v lete sa ísť prejsť okolo Dunaja, okupat do aquaparku,
kúsok cez most je nádherný Ostrihom kde je krásne historické centrum ,obchody.

bubuska
1. aug 2024

@lakebabe Akváč je super a Ostrihom tiež. Len to Štúrovo 😉 Uvidime…

oktobermimi
1. aug 2024

@beloved 😂Suhlasim, a pridavam Zohor totalne od veci bez zelene, jeden mikro obchod...

tl999
2. aug 2024

Za mna Kralovsky Chlmec. Tam naozaj nic nie je. Zaostale skarede mesto.

natalienka12
2. aug 2024

Humenne, Podbrezova, Rožňava, Nová Baňa, Myjava, Stará Turá

kikazoe
2. aug 2024

okrem tu dookola spomínaných ešte Sabinov ( to je fakt jedna cesta a na ňu nalepili domy ) ešte Nemšová - nebyť istého pána politika, bola by to stále dedina :D

natalienka12
2. aug 2024

A este som zabudla DETVA to je ina diera 😀 tam sa muchy otacaju

zuzanna33
2. aug 2024

Za mňa skôr dôležité s kým budem bývať a nie v akom meste

maminkadeticiek
2. aug 2024

Najskaredsie a najhorsie mesta na byvanie...Stratila som rec veru.Byvam v jednom z velkych miest,ktore odzneli aj v tejto nanajvys zvlastnej diskusii.Viete co,mame pekny domcek,cisto vokol,dobry pracu,deti aj my mame vdakabohu pekny zivot,dobru pracu,prirodu okolo seba a mier.Tak vam poviem mam rada svoje rodne mesto.Aj ked ho nejaka tupka oznaci ako najskaredsie a najhorsie mesto na byvanie,pokojne.Verim,ze su na tom obyvatelia aj inych "najskaredsich a najhorsich miest na byvanie".Ja som tu doma a som tu rada a cudujem sa kazdemu kto takuto primitivnu kratkozraku diskusiu zalozi.

bubuska
2. aug 2024

@maminkadeticiek Je super že sa Ti v Tvojo meste páči, pre mňa je táto anketa zaujímavá, aspoň viem kam nemám ísť bývať, pripadne na návštevu 😉

nenne27
3. aug 2024

@akvi mne sa ruzomberok vobec nezda hrozny, ani povazska.zalezi aj od nastavenia cloveka.niekto vidi skarede veci ako Kay zo Snehovej kralovnej, niekto vnima kazdu peknu malickost 🙂

Strana
z8