Prečo Jasmina a Rytmus podporujú Pelleho?
Uz viem preco. Ach jaj.
Všetci sú zapredani, tak isto ako influenceri co propaguju Korcoka s jeho mikinou🤣
Ked Cibulkova ako prva zahlasila, ze podporuje Pelleho, moj chlap mi hovori, ze uvidis, zachvilu sa ozve zvysok vypatlanej bandy - Plackovci a Rytmusovci. Netrvalo to dlho 🙂
Vôbec si nepochopila že to je všetko pre peniaze reklama. Ak by nevytiahol peňaženku srali by mu na hlavu. Kedy čo Cibulkova Plačkova Rytmus robili zadarmo. Ak im zaplatí Korčok budú propagovať Korčoka. Chápeš peniaze nič iné ich nezaujíma ak by kandidoval neviem kto peniaze sú pre nich všetko tak to robia. Určite to zadarmo nerobia nech to výkladá malým deťom. Nenažratý tak zaplatil im tak má reklamu.
@stanulienkat netrep kraviny, ty a inteligent😂😂😂
@alickapusinka ale tá tvoja láska má zasnení tak silnú finančnú tlačenku, že by si nechápala, daj pokoj tým, čo sa ujdú omrvinky😉
@diewcatqoo ona sa pohybuje v tých kruhoch, kde vie, koľká bije pre Slovensko! Pozor na to☝️
Reklama cez akože známych ľudí...vysoko trápne.
@alickapusinka samozrejme, že je to za peniaze a určite nie za 10€ 😀....dosť úbohé
Je jasne, ze to robia za peniaze, o tom niet pochyb, rozmyslam vsak, ci to na opacnej strane za peniaze rovno na tribune robila aj Kerekes. To bolo nieco take otrasne, ze ak za to Korcok platil, musel si buchat hlavu o mur, a vlastne ak aj neplatil a robila to z presvedcenia, lebo teda ak toto je repre vzorka jeho podporovatela, velmi mu nepomohla.
@sinusoida však to ináč by sa na neho vysrali.
@teegreen nekomentuj ma láskavo dakujem.
Nech si voli kto chce,co chce. Tak snad ma kazdy svoju hlavu a rozhodne sa snad nie podla nejakej cudzej osoby. Riesite stale p******y
No nemyslím si, že by práve takíto ľudia od niekoho potrebovali vziať peniaze. Jedine tak naozaj len takí, ktorí majú veľmi hlboko do vrecka, to by som hľadala skôr u takých podpriemerných hercov a ,,umelcov", ktorí teda naozaj si asi nevedia inak zarobiť, len propagovať cez tie svoje videjká svojho obľúbeného kandidáta. Inak tých dvoch vôbec nesledujem a myslím, že nie je v poriadku propagovať kadejaké pofidérne produkty a predvádzať sa, na čo všetko majú, ale na rozdiel od iných ,,celebritiek" oni nemanipulujú ľudí, koho majú a nemajú voliť, netrepú to debiliny ako že Korčok nám zachráni demokraciu, lebo potom tu akože nebude? 😅 Jasmina dokonca ešte povedala, že nebude na rozdiel od iných popletencov utekať zo Slovenska, ak nevyhrá jej preferovaný kandidát. Úplne slušne si vyjadrila svoj názor. Ale fascinuje ma ako všetci hovoria, že ich nezaujímajú a pritom majú potrebu ich komentovať a dehonestovať. Za skutočne slobodnú a demokratickú voľbu. To by sa nemalo robiť, či?
Ked som videla tie prispevky hned mi napadlo to rytmusove video kde spomina, ze kazdy ma svoju cenu. A ze on nema problem ist do akejkolvek spoluprace ked ho spravne zaplatia. To iste jeho zena. Tak som sa len pousmiala, ako niekto moze takto klesnut. Pekny zovnajsok a zhasnute v hlavicke. Prvi by utekali keby sme tu mali nejaky konflikt. Je to smutne ale vtipne zaroven. Nemaju integritu. A tu si nekupis, nevypestujes. To proste mas alebo si pokriveny a nemas. 🙂
To iste aj Plackula.no asi preco??? Tito ludia cisto nezarabaju..a ak sa vsetko porusi,tak im tie mensie kauzicky ,co maju na krku ,tak to len preleti...u mna je to iba vychcanost a prd vidia do politiky...Plackova neplati dane ako ma,dlhy ma kade-tade...prd na grc z tychto ludi mi je...
mozno Tipos zas ohyba vysledky cez influencerov 😀. Uz sme to tu raz mali, ked Plackova podporovala SASku 😂. Ale viac sa mi paci ako taka Lula do poslednej chvile narieka v storyckach, ze ju nikto neplati a potom tiez bum Pelle.
Volíme slušnosť, toleranciu. A otvorím diskusiu a je mi smutno. Aká tolerancia? Že niekto nevolí Korčoka, tak hneď je zlý? A nepíšte mi tu, že sa tu rieši len to, čo propaguje. Veď sme v slobodnej krajine alebo? Lebo ja, čo sa týka politiky mám dojem, že ak človek nevolí Korčoka alebo PS, je považovaný za odpad spoločnosti. Krásna tolerancia. Iba jeden názor a iný nepripadá do úvahy.
@jozko_z_lesa normalne sa teraz musím smiať. Otvor správy, články a čítaj. Nejaká celebrita dala názor a hneď články, ako volili Pelleho a osočovanie. To je podľa teba správne? Veď každý má právo na názor. Ja budem voliť korčoka a moja kamoška Pelleho, tak ju budem osočovať? To je rešpekt, tolerancia..

Baby, nemajte im to za zle. Ved sucasna koalicia ma volicov, ktorych inteligentni ludia neoslovia. 😂
Oni inteligentnych ludi hejtovali a pocas kovidu prenasledovali. Luzu oslovi len luza. Rovny rovneho si hlada. 😁