icon

Prečo je 10 000 kórejských vojakov v Rusku?

19. okt 2024

Akože neviete mi logicky vysvetliť že prečo je cca 10000 kórejských vojakov v Rusku? Fakt sa začínam báť ze bude tretia svetová. 😳
Myslíte že bude?

Strana
z2
kittykat22
21. okt 2024

@annm81 a to vies, ze sa to tu bude vsetko piect za huronskych kecov Cesko spat cechom a za zaclonou budu prebiehat uplne ine debaty. V CR bude coskoro velmi veselo.

annm81
21. okt 2024

@kittykat22 Vlády a štandardné politické strany sa otriasajú všade a všade získavajú popolularitu populisti a fašisti - dôsledok ťažších časov, kríz, zhoršenej globálnej situácie, ale Slovensko je v tomto na čele. Pokiaľ ide o Česko, aj tam sa nájdu fanúšikovia Ruska, ale práve táto zahraničnopolitická orientácia je bod, v ktorom sa naše národy rozchádzajú úplne drasticky (viac sa už nezhodneme asi len v otázke náboženstva).

kittykat22
21. okt 2024

@annm81 tu su hlavne fanusikovia Babisa - co je este viac desive ako byt fanusikom Ruska. Pretoze to ze niekto podporuje Rusko je sice demagogia ale je to tak trosku jedno. Sme v EU a NATO. Takze krakat proruske blbosti je samozrejme zle, ale nie uplne nebezpecne. Ale krakat ze Babis nam chce vlastne dobre a volby tu na 100% vyhra ako ho bude volit cez 70% ludi - to skutocne nebezpecne je.

duunlo
21. okt 2024

@slovakboy netusim tvoj vek, ale predpokladam, ze budes starsi. Podla toho co pises a ako nie si fanusik Ruska, mi vychadza, ze tvoj tato bol tiez fanusik Hitlera a spadal do tej skupiny 60% 🤣 ved hej nebolo sa za co hanbit, chod “rozpravat” obetiam 2. svetovej vojny. Pises Katyn, poliaci asi tiez radi spominaju na volynsky masaker.
A o tej “tetke” agentke ti rozpraval tiez tato? Ci to jedna pani na trhu povedala tej druhej?

kiwi3
21. okt 2024

@duunlo asi mas medzery v historii, ked nevies, ze ludia z csr mizli do gulagov...

eva8
21. okt 2024

@kittykat22 ja viem

kittykat22
21. okt 2024

@duunlo nechapem preco pises take sialene veci. Najskor nas decimoval Hilter a potom prislo oslobodenie Ruskom. Ale nezabudajme, ze pri tom "oslobodeni" sa rabovalo, znasilnovalo a kradlo a nebol to ziadny mierovy pochod statom. Oslobodenie je velmi nevhodny vyraz na to, co tu prebiehalo. Boli sme terorizovany najskor z jednej a potom z druhej strany. Vyzrali sme si to az az. A to, ze niekto nepodporuje Rusko neznamena, ze musel podporovat Hiltera. A ako pises o agentoch, tak to je tiez tak trosku pofiderne. Pretoze nebol agent ako agent. Boli agenti ktori kopali za Rusko a robili to z presvedcenia ze komunizmus je to najlepsie a Rusko na spasi ale boli agenti ktori sa nimi stali vdaka natlaku, vazbe, fyzickemu a psychickemu teroriru vratane vydierania, ze ak nepojdes do strany alebo nepodpises papier, tak pojdu nie po tebe ale po tvojej rodine. Chcela by som ta vidiet, keby ti povedali, ze ti zastrelia alebo uveznia rodinu a deti hodia do decaku, aky by si bol hrdina.

duunlo
21. okt 2024

@kittykat22 precitaj si na aky prispevok som reagoval, potom mi tu moralizuj. Hlavne, ze ty si hrdinka 😉

duunlo
21. okt 2024

@kiwi3 asi ano mam, posli mi prosim ta zdroj na tu agentku, ktora obchadzala vychod.

kittykat22
21. okt 2024

@duunlo to vies ze som. Pochadzam z rodiny ktora nepodpisala a nebudem sa bat a schovavat sa pred propagandou a manipulaciou. Na rozdiel od teba a vymyslenych trapnych pribehov aby si bol zaujimavy.

monikkatt
21. okt 2024

Preco su tam korejske vojska? No preto preco ukrajine pomaha cela europa a amerika🤷‍♀️
Z tohoto moze byt este ozaj prava tretia svetova a nie ze si o tom budeme len pisat na mk a pozerat v telke.

kiwi3
21. okt 2024

@duunlo konkretna agentka ma nezaujima, ty si chcel zjavne spochybnit podstatu, t.j., ze rusi nikoho nebrali do gulagov. zial, to nedokaze spochybnit ani dnesna proruska vlada https://www.upn.gov.sk/sk/zoznam-osob-odvleceny...

duunlo
21. okt 2024

@kittykat22 ktory vymysleny a trapny pribeh som napisal?

duunlo
21. okt 2024

@kiwi3 samozrejme, ty najlepsie vies co ja som chcel spochybnit…

eva8
21. okt 2024

@kiwi3 mojho dedka zajali (mozno preto prezil, este pre '45), staval rusku magistralu a podarilo sa mu utiect. O tom sa v nasej rodine nehovorilo

slovakboy
21. okt 2024

@duunlo netušís môj vek, netušís že môj dedo bojoval v SNP, netušíš že tetka agentka takto nalákala deda môjho kamaráta aby tam odišiel z celou rodinou, že sa o nich dozvedela rodina že žijú az v 70 tych rokoch, že dovtedy sa mu tam vyhrážali basou keď sa bude sťažovať, že všetky jeho listy do ČSSR blokujú, netušíš, že druheho kamaráta dedo bol požiadaný ruskymi vojakmi aby šiel on a ďalší chlapi mocní pomôcť do vedľajšej dediny so sťahovaním, a len preto že vedel po rusky tak ho jeden z vojakov bajonetom tresol do rebier aby šiel domov. Nikto z tych mužov sa už nevrátil. Skončili v gulagu a na úradoch rodiny nevedeli nič vymôcť. Asi toho ešte veľa nevieš. Preto si myslíš že navrat ZSSR bude bez únosov a bez klamstva. Tu si pozri ako dopadneš, keď si budeš zatvárať oči pred klamstvom. A ešte ho aj šíriť.

slovakboy
21. okt 2024

@duunlo agentka, ktorá obchadzala vychod okolo Uble a Uliča. Mám svedectvo od kamaráta a jeho otca. Všetci v okolí ich rodiny tú histôriu poznajú. A poznam aj pani, ktorá ako 91 ročna minuly rok zomrela, naša suseda, to isté mne aj mojej manželke porozpravala, pred par rokmi, že jej rodičia sa nechali nalákať na ruské reči o krajine zázrakov a pustili ich až v 1969 tom. Rodina tu si myslela, že už nežijú. Keď sa sťažovali či oni tam alebo ich rodina tu, tak sa im vyhrážala ŠTB že skončia rovnako. Len obhajuj ďalej. Ale rovno si daj nalepku, že bez argumentov. Môžeš mať názor na riešenie vojny, môžeš milovat Rusov veď ja proti nim ako národu nič nemám, môžes spominať na dobré časy za sociku a nadavat na hnusných kapitalistov. Ale spochybňovať obete komunizmu je to isté ako spochybňovať obete fašizmu.
Poštuduj si niečo z ústavu pamäti naroda.

Tu je to video o klamstve

https://www.youtube.com/watch?v=qcS1vll1vns
eva8
24. okt 2024

Hovori sa, ze to je prejav toho, ze Rusko je na dne. Mam na to iny pohlad. Rusko provokuje. Litva ziada, aby sa do vojny na Ukrajine zapojilo NATO. A to by Rusku vyhovovalo, mohlo by zautocit na okolite staty NATO. Odvazil by sa Putin? Pouzil by nuklearne zbrane? Tu ide o hru na nervy - kto vydrzi dlhsie. Vzdat sa, alebo zautocit....
KĽDR sa zapojila do vojny, je čas opäť hovoriť o nasadení vojakov NATO na Ukrajine, vyhlásila Litva

Strana
z2