Prečo je na tomto svete taká veľká neprávosť?
Ľudia možno to tu bude znieť blbo, ale prečo je na tomto svete taka veľká neprávosť??? Niekto ma všetkého veľa užíva si život ma peniaze kariéru lásku proste skoro všetko... A iný nema ani štvrtinu s toho.. Skôr len celi zivot viacej problémov a starosti ako radosti... Viem, že bi som sa nemala ľutovať ani porovnávať ale niekedy to vydim až mooc
A berieš v úvahu aj to, že veľmi veľa ľudí sa má horšie ako ty? Porovnavas aj to?
nespravodlive je to pre chorych, alebo pre ludi, co sa narodili do pomerov 3. sveta a nemaju sancu to zmenit, alebo pre zatracovane narodnostne mensiny, vykoristovanych novodobych otrokov a tak dalej… Ak zavidis susedovi auto, ci dovolenku, tak to je tvoja vec a nie nespravodlivost.
@laurinka2023 neporovnávaj sa s ostatnými, majú úplne inú štartovaciu čiaru, vzdelanie, gény ako ty. Porovnávat sa môžeš sama so sebou, čo si urobila preto, aby si sa mala lepšie ako pred rokom, ako a či sa vo svojom živote posuvas. Ak nie si spokojná s tým čo máš a s tým, kde si, "nespravodlivosť" za to nemôže.
Ak sa budeš zameriavať na otázky ake máš v príspevku, ďaleko to nedotiahnes, iba v tebe narastie frustrácia.
@stanulienkat no neviem, ake usilie vyvinuli Kardashianky, ale dobre :D to len na odlahcenie, nerypem :D
@alica2202 tie zabezpečili ich rodičia, avšak mohli to urobiť aj tak, ako mnohí zbohatlíci, že prehajdákali rodičovský majetok. Avšak ony sa radi pretŕčajú pred televíznymi kamerami a zurocili to. Ja ti poviem pravdu, ja by som to nerobila za žiadne peniaze. Však ak má autorka čo ponúknuť, môže aj ona urobiť taký námet do televízie a môže urobiť vlastnú reality šou, môže navrhnúť vlastnú kozmetiku, alebo vlastnú módnu kolekciu. Nevieš či sú tie Kardashianky šťastné.
Aj na to, čo robia, musia vyvinuť mnoho úsilia, ver mi, že to nie je zadarmo. Ale je to určite lepšie, ako za pásom vo Volkswagene.😁 Ja im to rozhodne nezávidím.
skús sa radšej zamyslieť nad tým, čo si ty sama urobila pre to, aby si sa mala lepšie než sa máš. Ak je tvoje úsilie vo všetkých oblastiach také ako tvoj pravvopis, tak sa nečuduj
@laurinka2023 Všetko dočasu len aby im to nespútalo srdce. Je to len dočasné. Radšej pri skromnosti s pár priateľmi ale za to vernými.
@laurinka2023 lebo tak to je a nic s tym nespravime, len verit, ze to ma nejaky zmysel.
@laurinka2023 už len preto, že “celi a vydis”.

@laurinka2023
vidieť
visieť
vidlička
vizitka
vitrína
vírivka
tieto slová vždy mäkké i ☝️
Nespravodlivé že ja to viem a ty nie?
Ale kdeže, len som sa na ZŠ rada učila a veľa čítala. 🙂
Skús.