icon

Prečo je Slovák tak dôverčivý?

vero_29
7. aug 2023

Prepáčte ženy, že ťahám sem politiku.. ale naozaj ma to zaujíma, že či sa tu nájde niektorá ktorá verí tím sľubom čo tarajú všetky tie strany čo boli doteraz v patlamente.. mám na mysli hlavne tie čo tam boli tieto posledné 2 roky. Naozaj Sme rodina a akože riešenie úverov/urokov? Alebo Smer, či republika? Medvede? Čo im hrabe? Aj iné témy treba riešiť na ktoré majú dosah.. Čo také zdravotníctvo, školstvo, dôchodky? Rodiny so zdravotne znevýhodnenými deťmi tie musia bojovať nielen za svoje dieťa, ale ešte aj s týmto byrokratických štátom.. napr. mama sa chce vrátiť do roboty aby mohla začať platiť aj tu hypotéku..ale nemá kam dať dieťa, nie su škôlky, och.. oni sú len čistý populisti a keď naozaj počúvate tie ich návrhy tak sa vám len rozum zastavuje, že Slováci im toto aj žerú 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Strana
z2
triss83
9. aug 2023

@cubo2 Remišovej ministerstvo a jej praktiky....

cubo2
9. aug 2023

@triss83 kludne aj to

vero_29
autor
9. aug 2023

@cubo2 úplný súhlas..byrokracia tu na Slovensku je drsná.. ale povedzme si, čo by ťa polovica úradnícok/úradníkov robila 🤣🙈možno rekvalifikačné kurzy na učiteľov, zdravotné sestry 😊

vero_29
autor
9. aug 2023

@juliacenc 🤣🤣🤣 jeej tak ma nenapadlo, že robím touto otázkou politickú kampaň 🤣🤣🤣

juliacenc
10. aug 2023

@vero_29 kampan skrytu, anti-kampan otvorenu. Tak aspon nepopieraj, alebo sa hanbis za svoje politicke presvedcenie? Nemusis vobec odpovedat, nezaujima to… Cau

Strana
z2