icon

Prečo je Slovensko najmenej pohostinná krajina?

19. máj 2025

Prečo je Slovensko podľa ratingu najmenej pohostinná krajina ?

Strana
z2
rejka7
19. máj 2025
@deedol

@rejka7 ja len na okraj, ty vies, ako funguju prieskumy? ze existuje take nieco, ze vzorka (napr. 1000 ludi), ze ta vzorka musi byt reprezentativna a ze potom vedia vypocitat, ze kazdy 4. neje zeleninu, aby sa nemuseli pytat 5 milionov ludi?

k teme (inak zas su tu hned rano asi tri tieto "brigadnicke adminovske") - neviem, ci najmenej pohostinny, ale od tej pohostinnosti, co si nahovarame, mame daleko. a hlavne v poslednych rokoch.

@deedol uf, to sú veci, a vieš že som si myslela, že chodia za každým slovákom a pýtajú sa ho, " A vy sváko počúvajte, ako vy ste pohostinný ku takému černochovi? Keď zájde k Vám na salaš, dáte mu aj bryndze, či len vodu zo studne nalejete"? Ešte že si mi to svojím briskným umom objasnila. No, teraz mi je už jasné, že slovákom chýba nie len pohostinnosť, ale aj zmysel pre humor. Čo už, ešte že sme medzi prvými vo výskyte rakoviny hrubého čreva, aspoň dačo.😵‍💫

beronsche
19. máj 2025
@rejka7

@beronsche
automaticky očakávaš na koni to najhoršie a predsa sem chodíš čítať príspevky. Radšej ani nechoď, ... budeš len negatívne ovplyvnená a keď práve vtedy sa k tebe priblíži voľajaký cudzinec, štekneš po ňom, prenesieš na neho tu negativitu a obraz o "pohostinnom Slovensku" vo svetovom meradle bude zase v prdeli. ( Toto mal byť trošku vtip, pre tých menej chápavých ).

@rejka7 ale veľmi ti nevyšiel.. (ten vtip)

rejka7
19. máj 2025
@beronsche

@rejka7 ale veľmi ti nevyšiel.. (ten vtip)

@beronsche tak, na sebe sa vedia zasmiať len inteligentní jedinci so zmyslom pre humor, čo ty zjavne nie si, ale nič si z toho nerob, časom to možno príde 🤗

deedol
19. máj 2025
@rejka7

@deedol uf, to sú veci, a vieš že som si myslela, že chodia za každým slovákom a pýtajú sa ho, " A vy sváko počúvajte, ako vy ste pohostinný ku takému černochovi? Keď zájde k Vám na salaš, dáte mu aj bryndze, či len vodu zo studne nalejete"? Ešte že si mi to svojím briskným umom objasnila. No, teraz mi je už jasné, že slovákom chýba nie len pohostinnosť, ale aj zmysel pre humor. Čo už, ešte že sme medzi prvými vo výskyte rakoviny hrubého čreva, aspoň dačo.😵‍💫

@rejka7 prepac, ja som rano nepochopila 🫣

rejka7
19. máj 2025
@deedol

@rejka7 prepac, ja som rano nepochopila 🫣

@deedol v pohode, v pondelok ráno utrúsiť nejednoznačné vtipky na verejnom fóre tiež nie je žiadna výhra 🤔hlavne po tom trapase s Lotyšskom🥺

deedol
19. máj 2025
@rejka7

@deedol v pohode, v pondelok ráno utrúsiť nejednoznačné vtipky na verejnom fóre tiež nie je žiadna výhra 🤔hlavne po tom trapase s Lotyšskom🥺

@rejka7 musim si dat na to pozor, ked uz vopred predpokladam hlupost druhej osoby. to nie je moc dobra vizitka pre mna 🙂 asi by som mala obmedzit MK :D

yoginka231
19. máj 2025

Ten zoznam prebral článok od nejakého zahraničného webu bez autora a metodiky. Nie Slovensko nieje ani najviac ale ani najmenej pohostinná krajina. Ak ste niekedy boli či už v severských krajinách alebo v UK, tak viete že to sú oveľa menej pohostinný ľudia. Ak zase niekto bol v azíi tak vie že tam sú veľmi pohostinný. Podľa mňa my sme tak v strede.

autor
19. máj 2025
bloger
19. máj 2025

Lebo to napísal niekto odtrhnutý od reality. Slovensko je pohostinná krajina.

Strana
z2