Prečo je zatvorená Expreska Nitra?
Dobrý deň, neviete náhodou niektorá, že z akého dôvodu je zavretá prevádzka Expreska Nitra???? ešte v piatok som bola cvičiť, nikto nič nehovoril a zrazu prídem v pondelok a prevádzka dočasne zatvorená.... že super.
podľa mňa je to úplne neprofesionálne a neakceptovateľné voči nám zákazníčkam, ktoré tam máme zakúpené dlhodobé pernamentky.prosím o info ak niekto niečo vie....ďakujem
@misuka05 @aneh2 @misuka05 dobry den, uz ste podnikli nejake kroky? ja som chodila cvicit necelych 6 tyzdnov aj s mojou znamou a permanentky sme mali na 12 tyzdnov a dalsia znama si kupila permanentku na 3 mesiace v stredu a v nedelu ju zavreli. boli ste uz na policii resp zvazujete podat trestne oznamenie? pride mi maximalne neprofesionalne, ze okrem mailu 1.juna o tom, ze expreska je docasne uzavreta, sme do dnesneho dna nedostali ziadnu informaciu. ten posledny tyzden ako boli otvoreny dokonca predali permanentku na rok..
Dobry vecer. Asi aj vam uz prisiel emaik z Expresky. Ze 10.7. Z nova otvaraju....konečne! !! Ja som im písala hned ako zavreli ze preco....ano majitelka sj zmyslela ze zavrie...ale taketo jednanie? Aj ja som tam isla v sobotu doobeda cvicit ale bola tam nejaka prednaska tak som odisla. a v pondelok oznam na dverach.no ale konecne od štvrtku zaciname znova. ...uz mi to cvičenie chybalo...a som zvedava ci tam budu stare trenerky alebo nove.....a zevraj nas caka aj nejaky darcek.....asi odskodne😉
dobry vecer, aj ja som si prave nasla mail, tak sa tesim, ze mozem ist cvicit.

@aneh2 Dobry den.Viem presne preco.V nedelu som sa na fcb spojila s jednou z treneriek a dozvedela som sa sokujucu spravu ze vsetky dostali vypoved a expreska je na predaj.Tak a pani majitelka Jarka je tak seriozna zena ze vylepila na dvere ze je expreska zatvorena.A co je maximalna sila ze v sobotu robili este aj akciu.Som z toho znechutena a to uz nehovorim o tom ze chodim 4-5 x do tyzdna cvicit a mozem si nanovo niekde zaplatit to co som si nedavno predplatila.Fakt super jednanie.