Prečo ľudia klamú ohľadom stavu vecičiek v bazáre?

elenelena
26. nov 2013

preco sa tu najdu dementi,ktory klamu v akom stave maju oblecenie,obuv atd a este aj klamari,ktori si objednaju u vas tovar,vy rychlo odosielate,aby to mali cim skor a nakoniec vam nie je ochota ani zaplatit ???endy854@azet.sk si pred mesiacom objednala nove baleriny za 5 eur a?? ani nereaguje na vyzvu,nevadi,takejto by sa to malo vratit ,alebo poslu tenisky 100% stav a tie su oskrete a hnusne spinave,a ked bojujete,ze nech vrati peniaze,je to este spor,kto a pravdu,prestava ma to tu bavit 😠

malebubu
26. nov 2013

Mne sa to našťastie ešte nestalo. Oblečenie síce nepredávam, iba kupujem, ale zatiaľ bolo vždy všetko v poriadku. Ale tiež ma to vždy napadne keď niečo objednávam, čo by som urobila keby mi prišlo oblečenie, či topánky nejako znehodnotené. Neexistuje niečo ako listina nespoľahlivých predajcov, či nákupcov?

elenelena
autor
26. nov 2013

To neviem,ja som toto prvý krát napísala. Aby si ľudia dávali pozor,ja aj predavam ale snažím sa napísať a venu. Dať najnižšie ked mi to zavadzia doma. Ja som kúpila len pár krát,lebo vždy sa bojím,čo príde.

jolinka
26. nov 2013

ja som mala s jednou vynimkou dobre skusenosti s predavajucimi, ja veci nepredavam.

Raz sa mi stalo ze som vynimocne nepoziadala o premeranie vetrovky a v ponuke neboli rozmery...a prisla mi tzv. "110" do ktorej som ledva strepala mladsieho 1.5 rocneho syna, ktory mal vetroviek kopu a potrebovala som ju pre starsieho. Bola to vec z cinskeho obchodu, total o nicom cislovanie, druhe mamicky upozornia ze je to pisane 110 ale vec je mensia, odhadom 86 ka.

Proste mi prislo prinajmensom cudne, ze jedna mamicka nevidi od oka ze to urcite neobleciem na 4 rocneho. Proste sa potrebovala veci zbavit a je to. 😖 😖 😖

dejka77
26. nov 2013

@malebubu Ano je tu taka tema, cierna listina predavajucich. Neviem presny nazov.

igiana
26. nov 2013

Ja mam tiez par zlych skusenosti, ale bala som sa dat negativne hodnotenie, aby ona nedala mne 😒 . Nastastie islo o male sumy, keby to bola drahsia vec, tak to riesim.