icon

Prečo ľudia na Slovensku zabúdajú?

18. sep 2024

Preco?

Strana
z4
barborachors
19. sep 2024

To bude nejaka klobaskova lekárka alebo dezolátka co pije. Neboj aj taki lekári su, alkoholici a blbci. Zato ze ma niekto VS, este z neho nerobi múdreho a uvazliveho cloveka ktory ma nadhľad a zdravý rozum a zmysel pre spravodlivosť, férovosť a čestnosť.

viestta
19. sep 2024

@mamina7070 ak mi stat bude za 23% dan poskytovat take sluzby ako poskytuje Finsko svojim obcanov, nebudem remcat. Ale kedze stat mi bude poskytovat sluzby na urovni 5% DPH a tych zvysnych 18% sa strati v ciernej diere korupcie a vo vreckach nasich ludi, tak budem remcat opravnene.

jankafresova
20. sep 2024

AUTOR ehhh... okej, zvysenie dph je zly napad, ale ako to suvisi so zabudanim? alebo s tym, ze volajaka osoba necita knihy?

viestta
21. sep 2024

@jankafresova uplne to suvisi s tym. Pretoze ludia zabudli, ze sudruh Fico na jar deklaroval, ze DPH sa za jeho vlady nezvysi. Zabudol on aj jeho priaznivci.
A to, ze ludia necitaju knihy? Keby citali, mali by sirsi vseobecny prehlad, chapali by priciny a dosledky a nedali by sa nabalachat takym predvolebnym strasenim, na akom postavil Fico svoju kampan.

Strana
z4