Prečo ľudia na Slovensku zabúdajú?
Preco?
@mamina7070 ak mi stat bude za 23% dan poskytovat take sluzby ako poskytuje Finsko svojim obcanov, nebudem remcat. Ale kedze stat mi bude poskytovat sluzby na urovni 5% DPH a tych zvysnych 18% sa strati v ciernej diere korupcie a vo vreckach nasich ludi, tak budem remcat opravnene.
AUTOR ehhh... okej, zvysenie dph je zly napad, ale ako to suvisi so zabudanim? alebo s tym, ze volajaka osoba necita knihy?
@jankafresova uplne to suvisi s tym. Pretoze ludia zabudli, ze sudruh Fico na jar deklaroval, ze DPH sa za jeho vlady nezvysi. Zabudol on aj jeho priaznivci.
A to, ze ludia necitaju knihy? Keby citali, mali by sirsi vseobecny prehlad, chapali by priciny a dosledky a nedali by sa nabalachat takym predvolebnym strasenim, na akom postavil Fico svoju kampan.

To bude nejaka klobaskova lekárka alebo dezolátka co pije. Neboj aj taki lekári su, alkoholici a blbci. Zato ze ma niekto VS, este z neho nerobi múdreho a uvazliveho cloveka ktory ma nadhľad a zdravý rozum a zmysel pre spravodlivosť, férovosť a čestnosť.