icon

Prečo M. Černáka nakoniec neprepustili?

25. apr 2024

Dnes malo byt pojednávanie ohľadom prepustenia M. Černáka - nakoniec bolo odročené. Myslite, že ho po 26 rokoch väzby pustia na slobodu? Vraj má už aj dom v rodnej dedine zrekonštruovaný.

Strana
z3
janai1
25. apr 2024

Jasne ze hej... Svojich ludi predsa podržia 🫡

veklipo
25. apr 2024

Pokiaľ viem, mal trest doživotia s podmienečným prepustením po 25r, už sedí 26r., takže ak sekal dobrotu, ma právo byt prepustený

enmery
Autor odpoveď zmazal
sasa1310
25. apr 2024

@janai1 kto? akých svojich ľudí? No prezraď.

16zolik16
25. apr 2024

Podľa mňa ho prepustia. Viem že spravil veľa zlého že zabil celá ľudí ale fandím mu.

viestta
25. apr 2024

Ci sa nam to paci, ci nie, zakon plati aj pre neho. A zakon pise, ze moze poziadat o prepustenie. Verme v nezavislost sudov a v to, ze rozhodnu spravne.

viestta
25. apr 2024

@16zolik16 smiem sa spytat preco mu fandis?

diewcatqoo
25. apr 2024

@16zolik16 ehm, fandit niekolkonasobnemu vrahovi?

enmery
Autor odpoveď zmazal
thirstymonk
25. apr 2024

@diewcatqoo Dnes je predsa moderné uctievať zločincov

16zolik16
25. apr 2024

Ako som písal ja mu fandím a nikoho nenútim aby mu fandil tiež.

thirstymonk
25. apr 2024

@16zolik16 Však ok, ale my sa ťa pytame na dôvod. NEjaký hádam máš ne? Pozri sa, koľko ľudí fandilo v minulosti hitlerovi. A tiež na to mali dôvod - strach.

enmery
Autor odpoveď zmazal
16zolik16
25. apr 2024

@thirstymonk neviem ako to bolo keď bol na slobode viem len to že zabil veľa ľudí… to že ojebaval systém to neriešim systém okebavaju sj teraz naša vláda. Fandím mu preto aký je teraz od kedy ho poznám z basy. Akú ma hlavu… mne kebyže dajú doživotie tak to je na hlavu extrémne . On sa na to vyjadril že chlap musí ostať chlapom aj v takejto situácii. To mi je sympatické ako zvládal pobyt v Base. Prečítal som všetky knihy o ňom

16zolik16
25. apr 2024

@enmery ty si mimo ?😂

enmery
Autor odpoveď zmazal
enmery
Autor odpoveď zmazal
16zolik16
25. apr 2024

@enmery nikoho tu neurážam ani nič len som povedal že mu fandím nič viac ty si ma tu hneď začala urážať tak sa uvedom

16zolik16
25. apr 2024

Poprave nefandim mu len ja sám ale je ich tisíce ľudí čo mu fandí. Je to každého osobná vec. Skončil som. Ja fandím tomu komu chcem tak ako vy fandíte tomu komu chcete. Majste sa

enmery
Autor odpoveď zmazal
viestta
25. apr 2024

@16zolik16 takze si ho spoznal v base. Kedze vieme kde sedi, to vela o tebe hovori.

veklipo
25. apr 2024

@enmery nie je národný hrdina, je vrah a vrahom navždy zostane. Ale aj vrah ma svoje práva.

enmery
Autor odpoveď zmazal
16zolik16
25. apr 2024

@viestta nebol som v base čítal som len knihy

enmery
Autor odpoveď zmazal
16zolik16
25. apr 2024

@enmery však ale ja viem čo robil a samozrejme to nebolo dobre zato ho neuznávam že spravil to čo spravil

16zolik16
25. apr 2024

Dobre prosím neoznačujte ma tu už lebo toto nikam nevedie. Vy si fandíte tomu komu chcete a ja tiež. Prajem Vám pekný zvyšok dňa

viestta
25. apr 2024

@16zolik16 ak niekto dokaze obdivovat mnohonasobneho vraha, vela to vypoveda o nom. Aj ked s nim nesedel. Chlapa nerobi 25 rokov odsedenych v base, ale to ty asi nepochopis

viestta
25. apr 2024

@16zolik16 vies my matky, ktore darujeme zivot vraha obdivovat nemozme.

enmery
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3