Prečo M. Černáka nakoniec neprepustili?
Dnes malo byt pojednávanie ohľadom prepustenia M. Černáka - nakoniec bolo odročené. Myslite, že ho po 26 rokoch väzby pustia na slobodu? Vraj má už aj dom v rodnej dedine zrekonštruovaný.
Pokiaľ viem, mal trest doživotia s podmienečným prepustením po 25r, už sedí 26r., takže ak sekal dobrotu, ma právo byt prepustený
Podľa mňa ho prepustia. Viem že spravil veľa zlého že zabil celá ľudí ale fandím mu.
Ci sa nam to paci, ci nie, zakon plati aj pre neho. A zakon pise, ze moze poziadat o prepustenie. Verme v nezavislost sudov a v to, ze rozhodnu spravne.
@16zolik16 ehm, fandit niekolkonasobnemu vrahovi?
@diewcatqoo Dnes je predsa moderné uctievať zločincov
Ako som písal ja mu fandím a nikoho nenútim aby mu fandil tiež.
@16zolik16 Však ok, ale my sa ťa pytame na dôvod. NEjaký hádam máš ne? Pozri sa, koľko ľudí fandilo v minulosti hitlerovi. A tiež na to mali dôvod - strach.
@thirstymonk neviem ako to bolo keď bol na slobode viem len to že zabil veľa ľudí… to že ojebaval systém to neriešim systém okebavaju sj teraz naša vláda. Fandím mu preto aký je teraz od kedy ho poznám z basy. Akú ma hlavu… mne kebyže dajú doživotie tak to je na hlavu extrémne . On sa na to vyjadril že chlap musí ostať chlapom aj v takejto situácii. To mi je sympatické ako zvládal pobyt v Base. Prečítal som všetky knihy o ňom
Poprave nefandim mu len ja sám ale je ich tisíce ľudí čo mu fandí. Je to každého osobná vec. Skončil som. Ja fandím tomu komu chcem tak ako vy fandíte tomu komu chcete. Majste sa
Dobre prosím neoznačujte ma tu už lebo toto nikam nevedie. Vy si fandíte tomu komu chcete a ja tiež. Prajem Vám pekný zvyšok dňa

Jasne ze hej... Svojich ludi predsa podržia 🫡