icon

Prečo M. Černáka nakoniec neprepustili?

25. apr 2024

Dnes malo byt pojednávanie ohľadom prepustenia M. Černáka - nakoniec bolo odročené. Myslite, že ho po 26 rokoch väzby pustia na slobodu? Vraj má už aj dom v rodnej dedine zrekonštruovaný.

simona20201309
25. apr 2024

@16zolik16 keby tým fanusikom hodil syna alebo otca do kyseliny, asi by mu dofandili

miggy
25. apr 2024

Prepustia ho a ešte z neho urobia hrdinu, natočia film, možno dostane aj nejaké odškodné a parádny flek. Mňa neprekvapí nič.

gabika0825
25. apr 2024

Myslím si že bude prepustený… vzhľadom na to ako spolupracoval aj vo vyšetrovaní, keby nie tak skoro nič nie je objasnené. Takze za mna ho pustia

enmery
Autor odpoveď zmazal
sara07
25. apr 2024

však to sa dalo čakať , sa zobude, to bolo otázka času len sa divim že to už teraz vytiahli
postupne sa nič nikomu nič nestalo a nestane
čo sme si zvolili to máme

alenamihal
25. apr 2024

ON sa vidi uz na slobode a ver tomu,ze ho pustia...kua 16 ludi zabit a ist na slobodu je uplne na grccc...ale ficova vlada len zacina a velke ryby sa dostanu von ...

enmery
Autor odpoveď zmazal
rude_baby
25. apr 2024

@16zolik16 kks, takých, co sedia v base a majú doživotie e prežívajú tam, takých je veľa, fandi aj im... Sa nečudujem ze tato krajina je r!ti, keď tu niekto fandí Černákovi a národný hrdina je zbojník 🤦‍♀️

deti95060810
25. apr 2024

jasné že pustia... nato že sedí v base 25 r. vyzerá super... 😉

maranco
25. apr 2024

@thirstymonk * Dnes je predsa moderné uctievať zločincov *
@miggy * Prepustia ho a ešte z neho urobia hrdinu, natočia film *

V Česku je celebrita vrah a recidivista Jiří Kajínek. Má už knihu aj film.
Keď v budúcnosti budú spravodlivé zákony, tak pre takých čo by ho napodobňovali tu nebude miesto.

kleopatra114
26. apr 2024

Myslím , že pustia , má 57 , relatívne mladý človek . A k tomu obdivovaniu: lúza vždy bude obdivovať luzu , inteligentný človek s hodnotami obdivuje inteligentných ľudí a hodnotami - vždy to tak bolo . Vrana k vrane sada , rovný rovného si hlada .

thirstymonk
26. apr 2024

@rude_baby Ale tak ten národný hrdina, to je zas trošku iné. Janošik snáď hájil zaujmy slovákov v uhorsku, ktoré slovakov nenavidelo. KDežto černak je obyčajny vrah a mafian. Trest smrti nemal nikdy byť zrušeny...

luxus10
26. apr 2024

akych 16 ludi, ved ich zabil okolo 100 ks- ci uz vl. rukou, alebo pokynom na odpratanie...

skor sa pozrime na to, ako sa v base udrziaval...ten clovek vedel-mal slubene?, ze ho prepustia? ci-po 26r. treba na SK zasa poupratovat?

fido69
26. apr 2024

Že by nový minister vnútra? Skúsenosti má, väzenie už pozná, policajtov tiež. Podľa SNS ideálny kandidát možno aj do najvyššieho súdu veďla Pištu Ha-ra-bi-na. 🤔

bibuskaiba
26. apr 2024

@16zolik16 on nedostal definitivne dozivotie!! Nadej ,ze ho po 25 rokov prepustia stale mal

hiro
26. apr 2024

@enmery "je to človek emociálne plochý a bez inteligencie" - no, mozno nie. Vtedy sa gangy vyvrazdovali medzi sebou uplne normalne. Teraz neviem ci zabil niekoho mimo tychto kruhov. Inteligentny podla mna je. Ci ma byt prepusteny tak to neviem. Boli to ine casy. Mnoho mafianov a vrahov z jeho obdobia ani nesedelo... Tento si odsedel dost. Mozno by som ho este zo 5 rokov tam ponechal a potom by sa uvidelo.
@luxus10 100? Tak to je myslim ze uplne prehnane cislo, odkial ho mas?

enmery
26. apr 2024

@hiro nie, Černák inteligetný nie je😉je to jednoduchá osoba a vraždilo sa aj mimo ich kruhov...ja už fakt neviem, kto by mal dostať doživotie a nepušťať ho, keď už nie on...veď v tom čase sa normálny človek bál ísť aj niekam von či na kávu, aby niekomu z nich nepadol do oka

enmery
26. apr 2024

@hiro ostatní nesedeli, lebo zdochli, zabili ich...a Černák bol nekorunovaným kráľom mafie na Slovensku a vo všetkom mal prsty...sedí úplne právom, prestaňte ospravedlňovať a glorifikovať túto zrúdu.

fido69
26. apr 2024

Mikuláš Černák zabil minimálne 34 ľudí. Takže si odpykal necelých 3/4 roka za jednu obeť. Zdá sa to niekomu spravodlivé. 🤔

laurita285
26. apr 2024

podľa mňa požiada o prepustenie po premiere filmu a pustia ho s tým že ešte u veľkej časti spoločnosti bude hrdina a nečudovala by som sa keby sa z neho stal influencer :D

enmery
Autor odpoveď zmazal
laurita285
26. apr 2024

@enmery super, už zhavím instagram nech mu môžem dať follow :D

viestta
26. apr 2024

@thirstymonk to o hajeni zaujmov Slovakov Janosikom su len take povedacky. Asi rovnake ako to, ze Matej Korvin bol ludomilny uhorsky kral. Janosik bol to zbojnik, ktory okradal a zabijal. O tom, ze chudobnym rozdaval dokazy nie su.

luxus10
26. apr 2024

vobec nerozumiem moznosti na prepustenie v zakone...v takomto pripade...ako predtym zabil 100, teraz len mozno 15 -bude ok? ci ako? ta hrozba tu je stale...ake moralne pravo zit ma clovek, ktory sundal 100 ludi?

stanulienkat
26. apr 2024

Co Cernak...ale Bombic (Dany Kollar)-celebrita Smerakov a slovenskej luzy, hnoj a hnus, agresivny trestany primitiv mieri na Sk. Dotiahne to na nejaku funkciu. Ved mnohi politici s nim robili rozhovor a nahanal im body u blbej slovace. Okrem inych blbcov s nim robil rozhovor minister vnutra!!!!!!! A takto si tu my krasne zijeme.

viestta
26. apr 2024

@stanulienkat mozno aj Okolicany sa zrazu objavi.

cacianka
26. apr 2024

@viestta a čo taký mello ? Omrzelo ho more, zavíta pod Tatry

viestta
26. apr 2024

@cacianka vidis, mas pravdu, na toho sa uz zabudlo

petracandle
26. apr 2024

@bibuskaiba nechaj si tie vykričníky. Podľa slovenskej jurisdikcie ma každý doživnotne odsúdený právo požiadať o podmienečné prepustenie po 25 r. Otázka je či mu to schvália alebo nie. Zatiaľ sa tak nikdy nestalo a snáď ani nestane v prípade tvojho idola

yvanielka
26. apr 2024

Keď ho prepustia a pôjde do politiky na SK má veľkú šancu byť premiér