icon

Prečo má toľko žien zrazu tetovanie?

13. júl 2023

Neviem,ci sa to stalo,ale kam sa pozriem,plno zien je potetovanych.Boli sme na dovolenke v Spanielsku.Tam na plazi skoro kazda potetovana.a dost velke tetovania,nie daky maly kvet na chrbte.u nas v Bratislave na kupalisku to iste.co sa stalo?zaspala som nejaky trend?preco sa zrazu vsetci tetuju?

Strana
z3
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
jana_eyre_2
13. júl 2023

Alebo si si to zrazu začala všímať? Alebo sa to viacerým ľuďom jednoducho páči?

denkabemommy
13. júl 2023

Prečo majú? Lebo majú. Bodka

zuzinka888
13. júl 2023

Ano, je to trendy- dnes je tetovanie povazovane za umenie na tele. Uz to nie je znak basistov, namornikov a gangov.

ahhola
13. júl 2023

Tu otázku som si položila v roku 2000,prisla sa dievčina vydať do rodného, spoza veľkej mláky a zo svadobných šiat tetovacky na chrbáte, ruky komplet, vlastne skôr tapeta. Ja znesiem veľa, ale bolo to fakt nechutne k bielym šatám.
Ešte krúžok do nosa, fialovo zelený prieliv, odrbane rifle a metrak váhy a v mobile na Zomri, inak nie si in. ▪️

autor
13. júl 2023

@zuzinka888 tak asi to bude ono.ze to je moderne.fakt je toho ovela viac,ako pred par rokmi.akurat,ze co potom s tym,ked to moderne nebude,ale to len uvaha,nejak velmi ma to netrapi.

zuzulka558
13. júl 2023

Moc vsimava asi,, ja nemám ani jedno ani neplánujem ale nevšimam si veru kto ma a nema

autor
13. júl 2023

@ahhola tak to uz je uplny extrem.to bol zrejme typ,ktorym sa to realne paci a tak si to praju.len mi nejde do hlavy,ze zato,ze je to trend,tolke zeny sa tetuju.vsak to nie je ako horcicova bunda,ze vyzleciem,lebo vysla z mody.

zelenakobyla123
13. júl 2023

Predpokladám, že človek ktorý si dá tetovanie, počíta s tým, že to má do konca života😃 ja mám 4 tetovania, pritom jedno pozostáva zo 6 menších a všetky majú pre mňa nejaký význam, takže viem, že sa mi budú páčiť navždy☺️

liusa82
13. júl 2023

@autor máš pravdu aj ja som si toto pribúdanie všimla.Mne sa také vkusné aj celkom páčia alebo také jedno menšie ked už ale ak je žena celá ako tapeta,celé ruky alebo chrbát.To fakt akože nechápem takéto umenie čo je na tom také krásne.A to si myslím že mám estetického cítenia teda dosť🙂

maranta_leuconeura
13. júl 2023

Nebude moderne, no tak nebudu moderni. Alebo si to daju odstranit. Co to teba trapi. Horsie veci sa v minulosti nosili a robili a este stale robia a casto si to ani nemozu ti ludia (deti) vybrat alebo nesuhlasit. Toto ma trapi viac, ako ked dospely clovek rozhoduje o svojom tele

autor
13. júl 2023

@zuzulka558 bezne to asi clovek nevnima,ale na plazi a kupalisku sa tomu neda vyhnut.najma,ake velke plochy to boli.cela ruka,noha alebo chrbat.

limoncino
13. júl 2023

Ja budem mať tetovanie celý život? Fíha, no asi si tie ďalšie rozmyslim teda..
Neviem, mne je celkom jedno čo má kto oblečené, aké má vlasy, koľko má či nemá piercingov a tetovaní. Ani pri vode si to nevšimam...

sheila121
Odpoveď bola odstránená
tamky123
13. júl 2023

Ja nemam ani ťuk a nikdy si nedam. Je to otrasne

ninusa221
13. júl 2023

Ja mám veľa známych žien mužov ktorým to proste ide a potom mám kamošky a kamarátov ktorým to vôbec štýlovo nepasuje. Ja som rada že mi mama tetovanie nedovolila lebo by som už bola celá potetovana teraz som rada že nemám nič uz ma to vôbec neláka. Ale hej no je ich dosť zachivlku nás nepokreśenych bude asi menej a menej🤣🙈ale nak si robí každý so svojim telom čo uzná za vhodne 🙂)

cukricek_1
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
tramtada31
13. júl 2023

Na mužoch sa mi to paci, ale nakoniec som rada, že manzel je bez. Všetko raz vyjde z módy a keď sa dnes rozpravam s kamarátkami 40-50 ročnými, ktoré sa volakedy dali potetovat (ornamenty nad zadkom a pod), tak to dnes ľutujú.

tamky123
13. júl 2023

@elizabet173 otrasne podla mňa… inym sa to moze páčiť, ja im to neberiem

akbara77
13. júl 2023

Lebo chcú byť originalne, tak sú všetky ako jedna.

sticker
lenkakravcova
13. júl 2023

Neviem. Mne sa nepáčia permanentne tetovania. Predsa len je to zásah do pokožky, ktorý je viac menej nezvratný (alebo veľmi draho a bolestivo zvratný). Človek sa časom mení, menia sa i jeho preferencie a názory (napr aj na estetiku), takže veľmi tomu nechápem, prečo si ľudia dávajú testovať veci.. Hlavne ak ide o trendy.
Keď už v tomto smere sa mi páči viac nepermanentne tetovanie hennou. To sa dá v prípade potreby, alebo zmeny odstrániť.

zelenakobyla123
13. júl 2023

@akbara77 jedno z mojich tetovaní je 6 kvetov pod sebou na vnútornej strane bicepsu, tie kvety mi nakreslili rodinní príslušníci bez toho, aby vedeli z akého dôvodu to kreslia. Povedala som, že to je projekt do školy “ako rôzni ľudia vnímajú jednoduchú vec ako kvet”. Aj keď tu už oni nebudú, ja budem mať kus ich stále so sebou. Ich reakcie boli naozaj na nezaplatenie, dokonca aj moji skoro 90 roční starkí sa tak tešili, až plakali. Nikdy toto tetovanie nebudem ľutovať. A nikto na celom svete nebude mať rovnaké.

andrejka1974
13. júl 2023

Je to teraz moderné môj muž si dal prvé tetovanie keď mal 40 rokov a má ich teraz viac mne dali darček deti na 45 mám jedno srdce a v ňom mená všetkých deti

denithestrange1993
13. júl 2023

Ty sa pytas preco ano,a ja sa pytam a preco nie? Tak je to ich sebavyjadrenie. Rada by som zila v krajine kde sa ludia nebudu pozastavovat nad telami inych 🤔

drake122
13. júl 2023

No tak vyrástla nám nová generácia🤷‍♀️. Tetovanie je ešte asi jedno z viac konzervatívnych vecí, čo propagujú, tak buď rada.🙄

autor
13. júl 2023

@denithestrange1993 ja by som zas rada zila v krajine,kde sa ludia budu mat radi taki,ako sa narodia,kde budu so sebou spokojni a nebudu sa musiet ozvlastnovat a prerabat,aby sa mali radsej.ale taka krajina nie je.

autor
13. júl 2023

@drake122 paradoxne to nie su mladi,ale 30tnicky a 40tnicky.preto sa cudujem,co je to.za trend.

janulik2008
13. júl 2023

Mne to nevadí, kolegyňa má tetovanie a nie jedno. Či som si všimla? No keď sa zamyslím, tak áno, zdá sa mi že viac ľudí má tetovanie. Ja by som si tiež dala, keby že nemám strach 🙂 neviem čo je na tetovaní zlé? Pokiaľ nikoho nepohoršuje, nie je to vulgarizmus tak som s tým v pohode Na tú tému sa mi páči jeden citát "Moje telo je môj deník, a moje tetovania môj príbeh." 🙂

ada12345
13. júl 2023

Napriklad v Japonsku povazuju cloveka, co ma tetovanie, ze bol vo vazeni alebo je v mafii. Preto je tam napriklad ludom s tetovanim zakazany vstup do verejnych kupelov, ktore su tam velmi oblubene.

Strana
z3