icon

Prečo majú niektorí ľudia potrebu písať urážlivé komentáre?

betka233
3. sep 2022

Ahojte, prave som si na fb precitala clanok kde jedna poslankyna zaspala v nrsr pocas Kollarovho prejavu. Nezastavam sa tej pani poslankyne, jasne ze nemala zadriemat, ale je mi strasne smutno z tych stoviek podlych komentarov, kde ju strasne vsetci urazaju, ze aka vypasena mangalica a podobne skvosty ako ked sa spomenie nas hl. hygienik, minimum o podstate clanku... kedy konecne my ako narod dospejeme do stadia ze sa prestaneme navzajom takto pod uroven urazat a zacneme byt trosku ludskejsi? Keby sa jednalo o ich mamku ci babku, boli by stastni keby taketo nieco citali? Toto mi hlava neberie...

nikto2234
Odpoveď bola odstránená
cecilia29
3. sep 2022

Ludia si asi kompenzuju nedoststok sebavedia, ucty, lasky .....

zmrzlinka2021
3. sep 2022

@betka233
Na FB v tychto diskusiach sa zial castokrat "stretava " odpad tohto naroda, extremne zakomplexovani, nestastni ludia, obvykle voliči smeru, hlasu, kotlebu a republiky a harabina a podobnych osob / stran.

Realne títo ludia sú od začiatku pandémie, včetne vojny, huckaní, výslovne huckaní, strašení, debilizovaní, aby nenavideli, aby pôsobili antisystemovo. Ciel: pouzit týchto ludí pre vyššie uvedené strany získať moc a vyhnúť sa base (Jankovská s tým prirodzene tiež počíta). Tieto strany neoslovuju ludí na argumenty, komunikáciu, slusné diskusie, ale na nenavist, nevrazivost, zlobu, agresivitu, utoky...

A nie, bezne takýto ludia nie sú - tam sa výslovne kumulujú takýto ludia. Namiesto toho aby riesili svoje zivoty, pracovali so svojou psychikou, dovolili aby konktrétne "prúdy" z nich spravili trollov, uzitocnych idiotov...

nykkushka
3. sep 2022

Mna vždy vie prekvapiť a zaraziť, aké hnusné dokážu byť ženy voči sebe. Nechutne sa urážať za úplne bežné, normálne veci, predbiehať sa, ktorá je lepšia ☹️🤦🏼‍♀️ viď reakcie na Plačkovu, Čaputovu, Cibuľkovu a podobne... Všetko sú to "zapredané špinavé ku*vy..." no hnus...

betka233
autor
3. sep 2022

@zmrzlinka2021 suhlas, aj ked ja sa uz trosku obavam, ze to postupne zacne brat coraz viac a viac ludi skor ako reprezentativnu vzorku naroda a nie prave toho antisystemoveho prudu... aby sa z toho postupne nezacal stavat akysi novy standard...

elizabet173
3. sep 2022

@betka233 no nie som nadšená z takých komentárov, ale možno ich vytočilo to, že oni si nemôžu v práci ani sadnúť a príjem majú nepomerne nižší, po tejto stránke ich chápem. Ale mali sa dotýkať len toho zadriemania, ničoho iného, posudzovať vzhľad niekoho je úbohé, to si zrejme len niekto lieči svoje komplexy

betka233
autor
3. sep 2022

@nykkushka presne... minule clanok ze Cibulkova sa povozila s malym na elektricke po BA, lebo miluje elektricky, praveze mne to prislo aj celkom mile lebo moj maly sa tiez rad vozi na mhd... no a tie zeny v komentoch sa predbiehali, ktora si do nej viac kopne 🤦‍♀️ uuuplne bezdovodne...

betka233
autor
3. sep 2022

@elizabet173 jj suhlas, ja chapem co ich mohlo vytocit... ale ja tu poslankynu sledujem uz dlhsie (a to vobec nie som volic olano), praveze ona nie je z tych co chodia do parlamentu ako na klavir... je velmi aktivna, vytazena, je dlhsie dobrou starostkou jednej obce na vychode, aj vzdelanie a pracovne skusenosti ma slusne, stale podla svojich moznosti pekne oblecena... proste sa jej stalo ze ju zlomilo, mne sa v praci raz asi pred 4r tiez stalo ze som pocas online porady zaspala 🙈

marca12
3. sep 2022

@betka233 V komntaroch fb sa stretava stoka nasho naroda. Prestala som citat komentare a aj chodit na fb,no na druhej strane ma to stve,ze takyto hulvati kricia a nas slusnych nie je pocut. A to je jedno,ci je to clanok o politike alebo o nejakej celebrite,vzdy sa tam hlupaci vrsia,ale je to ich vizitka o ich zivotoch a nespokojnosti.

elizabet173
3. sep 2022

@betka233 Cibuľkovú nemusím, nereže mi jej zúfalá snaha byť za každú cenu v centre pozornosti, ale myslím, že z tých žien srší závisť. Že jej nezávideli, keď makala ako bláznivá na kurtoch....veď to, čo dosiahla zdarma nebolo ani náhodou

elizabet173
3. sep 2022

@betka233 nečítala som to, reagovala som len na to, čo si písala ty

estrella5
3. sep 2022

Nespokojnosť s vlastným životom a ventilovanie tej nespokojnosti takýmto spôsobom... Plus vnútorná agresia a zlo.. Žiaľ si myslím, že veľa ľudí je vo svojej podstate nedoprajných, nenávistných,... a internet im pod rúškom anonymity dáva priestor prejaviť sa naplno a cítiť sa akože ako hrdina.....

roja01
3. sep 2022

Je to tym, ze politici, vlady, vodcovia i nabozenstva nas namiesto spajania rozdeluju. Chcu nas ovladat, tak v nas tymto vyvolavaju rozne, vacsinou negativne emocie a strachy. Dolezite je kto ako vyzera, kolko zaraba, ake ma postavenie a pod. Pycha, ego, sebectvo, strachy, sebalutost a pod. su tak bezne, ze si to nikto neuvedomuje. Vacsina si mysli, ze je dobra, no bezne ohovara, posudzuje, stazuje sa na vsetko, nie je ochotna
pomoct ani rodine a nie to cudziemu cloveku. Nepestujeme v sebe lasku a vtedy dusa spi a zviera sa v cloveku ozyva.

liv1
3. sep 2022

@roja01 politici, vlady vodcovia nabozenstva? No to urcite 😁. Skor zla vychova, zly charakter, nizke sebavedomie, zakonplexovanost, zavist, nedostatok taktu a empatie. Aj na MK je toho pozehnane

macilaci
3. sep 2022

@betka233 ako neviem kto to bol, ako vyzerá, je mi
to jedno. Ale.!!! Ona dostáva plat, je v práci keby som ja zaspala v práci asi by sa to tiež niekomu nepáčilo a Právom.

roja01
3. sep 2022

@liv1 to je az dosledok negativity.
Ved takto su ludia vedeni uz starocia. A stale to pokracuje.

katkati
3. sep 2022

Ja si myslím, že je dosť profesii, kde si človek, ak je velmi vyčerpaný môže aspon na 5 minút zavrieť oči a aj zdriemnuť. Samozrejme, sú profesie, kde sa to nedá. My keď máme v práci velky stres, popoludní doľahne na mňa taká únava, že sa mi nasilu zatvárajú oči. Tak presne to urobím, že musím na 5 minút zatvoriť oči, vypnúť a potom pokračujem v práci. Odporúčajú to aj odborníci, Nie je na tom nič zlé, akurát, že tá pani mala smolu, že ju niekto zvečnil a foto zverejnil. Trochu ľudskosti by nezaškodilo.

petricka22
3. sep 2022

@marca12 lebo slusny, inteligentny clovek nema potrebu vsetko komentovat a hlavne nema potrebu mat konflikt s dementom. Preto pocut len tych dementnych…
Mam znameho, zdravotnika a dost sa angazoval vo fb diskusiach na temu korona. No tie komentare boli otrasne, ludia nadavali na jeho deti, nie len to, ze su skarede, ale ze maju skapat. A pisali to aj zeny!
Takze vacsina normalnycch ludi je radsej ticho, lebo nepotrebuje zazivat a citat podobne veci. Lebo tito magori sa nestitia nicoho.

vlado818
3. sep 2022

Vy napr na porade zaspite? Co si o vas budu mysliet kolegovia nadriadeny?. Je to hanba ako svet...
Nie preto ako vyzera ale preto ze mi je doplacu akych mame politykov.

luccija
3. sep 2022

@vlado818 mne je do placu z tvojej gramatiky😆

vlado818
3. sep 2022

@luccija moja gramatika co ma spolocne stym??? ze pani zaspala?

liv1
3. sep 2022

@roja01 kto je tak vedeny? Clovek sa moze sam rozhodnut, ako sa bude spravat. Ci bude ako debil, alebo nie… nikto iny za to zodpovednost nenensie. Ciastocne rodicia, ale aj decko skutocnych magorov vie byt skvely clovek. Opakujem, je to zly charakter, zavist, zakomplexovanost. Nic viac a nic menej

liv1
3. sep 2022

@vlado818 ma spolocne s tym, ze ked kritizujes druhych a pises o velkej hanbe, tak ti niekto iny zas napise, ze aj tvoja gramatika je hanba ako svet 🤷‍♀️. Vies, tak to funguje. Co das, to dostanes. A podla mna je vacsia hanba otrasna gramatika (nie sem tam nejaka chyba), ako to, ze niekto unaveny zaspi v praci

vlado818
3. sep 2022

@liv1 ano zial mal som zo slovenciny 4. Ale zato zase viem dobre ratat €... Ok nabuduce poviem sekretarke aby to napisala za mna. A pani je platena aj z mojich dani. Ked prirovnavate moj pravopis s pracou voleneho uradnika s 4500€ platom a zaspi... Nebola v krcme.

petricka22
3. sep 2022

@vlado818 ano, je hanba, ze tam zaspala. Skor sa tu jedna o to vyjadrovanie ludi na jej osobu. Ze sa straca slusnost a vzajomna ucta a respekt.

jana_eyre_2
3. sep 2022

Ľuďom klesá IQ, EQ.. stále viac sledujem že ľudia začínajú uvažovať ako v 17storoci.. proste naozaj si myslím že ľudstvo dosiahlo vrchol a teraz to postupne bude klesať... K tomu patrí aj to že určitá časť ľudí je tak smutné jednoduchych že ich urážanie ostatných uspokojuje... Neviem čo sa s tým dá robiť, podľa mňa to je desivé a vôbec sa nechcem zmieriť s tým tak že veď čo to je len internet.. tí ľudia sú reálni, hrôza..

betka233
autor
3. sep 2022

@vlado818: tak ako pise @petricka22 neslo mi o to ze zaspala ale o to, ako sa nasledne ludia vyjadrovali na jej osobu... ale... ako som pisala uz vyssie, nezastavam sa tej poslankyne, no ludsky ju viem pochopit, proste ju vyplo pocas nejakeho prejavu a zavrela oci, ved nie sme stroje, sme len ludia, ci uz zarabame 600€ ci 5000€... samozrejme media ju hned museli cvaknut a spravit z toho faux pas, napisat 10 clankov a vniest opat dalsie zlo medzi ludi... pamatam si, ze moj ocko, kto uz nie je medzi nami, bol top manazer, svoju pracu robil cely zivot v jednej firme ukazkovo a svedomito az do dochodku, ale stale ked bol v kostole a bola kazen, tak zaspal 🙈 proste taketo prejavy na neho mali taky ucinok... Nebudme prosim tak kratkozraki a nedsudzujme hned kazdeho... a aj ked to ostatni vidia inak ako ja, v poriadku, kazdy mame svoj nazor, ale nie je to podla mna dovod na ozaj hrube urazky ake jej tam adresovali

vlcik1
Odpoveď bola odstránená