icon

Prečo mám strašne malé?

maja2003
11. jan 2021

Ahojte mám 17 rokov a mám strastne malé ruky.Naozaj aj 10 ročné deti majú pomaly väčšie ruky ako ja . Na internete som nič nenašla. A moji rovesníci sa mi vysmievajú . Neviete náhodou o čo ide alebo tak 🤷 ďakujem za odpoveď

mamamalvinka
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
11. jan 2021

@maja2003 to si decka ruky vsimaju? Fakt?

babydesire
11. jan 2021

@maja2003 ja ich mam zasa velke,nezenske...myslim,ze u zien su drobne ruky skor vyhra 😉 Nevsimaj si ich,, teraz snimi netravis aj tak cas,kedze nieste v skole..a potom medzi dodpelymi sa taketo sprostosti neriesia,pripadne budes este rada za komplimenty..aj angeline jolie sa vraj vysmievali v skole za jej plne pery a dnes by kazda chcela mat jej usta

miro1360
12. jan 2021

Už si takmer dospelá, preto je na čase sa odlíšiť od detí. Deti v tom chaotickom školskom systéme, povedzme kolektíve, fungujú neusporiadane - to nie je ich chyba. Posmešky z fyzických partií tela sú v takom kolektíve úplne bežné a na slabších jedincoch je niekedy praktizovaná šikana (fyzická, psychická). Myslím si, že každý z nás bol svedkom takého správania. Deťom, ktoré boli útokom posmeškov sa takmer isto vytvoril psychický blok, cez ktorý sa v dospelosti treba preniesť. V tvojom prípade to je blok, že menšie ruky sú horšie - čo je veľké klamstvo. Keď sa nejaké 17 ročné dieťa smeje z odlišnej fyzickej časti tela iného človeka, sa dá považovať za smutné, pretože to dieťa dospelo iba fyzicky a nie mentálne (dá sa teda považovať, že ostáva hlupákom - čo nie je výhoda do budúcna). Je teda na čase sa oddeliť od týchto "rovesníkov" a presadiť si výhody menších rúk. Sú tvoje ruky funkčné? Že áno. Vedela si, že výhodou tvojich menších rúk je väčšia šikovnosť v precíznej práci? Ak sa vo voľnom čase venuješ, alebo možno začneš, výrobe umeleckých predmetov, kresleniu, šitiu, či zdobeniu malých pekných koláčikov, budeš v tom šikovnejšia ako tie veľké ruky a zmestíš sa na miesta kde veľké nemajú šance. Možno odhrkneš, že kašleš na také výhody, veď deti sa smiali ... ale opakujem, že ty už si skoro dospelá, preto odkloň pohľad od tých detí a zváž túto skutočnosť: - Páčia sa mužom na žene obrovské ruky, alebo malé ženské ručičky? Niektorým možno veľké, ale väčšina mužov bude za menšie a preto sa im tvoje ruky budú páčiť - ak by sa nepáčili, tak si nájdi muža a nie dieťa. Malé ruky sú automaticky vnímané ako milé a to ti dáva v spoločnosti výhodu, že okamžite pôsobíš milo na prvý dojem 🙂

anjelicek26
12. jan 2021

Myslis, ze keby mas nejaku geneticku chorobu ci iny problem, by si to tvoj pediater za 17 rokov nevsimol? Kazdy s nas je nejaky, ja nie som vyssia od kybla, krive nohy, prsty na rukach, radsej to ani nekomentujem dalej 😂 Som stastne vydata, styri deti, zazemie, v praci pohoda. Vyzor je len detail, dolezite je, co s tym urobis. Ked budes stastna, spokojna, upravena, budes to vyzarovat ako slnko. Ked si budes pripustat, ze je niekde problem, si na najblizsej ceste k nejakej depresii. U mladych ludi s vykyvmi hormonov to ide este rychlejsie, ako u dospelych. Ruky ti funguju? Funguju. Ak ta to skutocne trapi, zabehni k pediatricke a pytaj sa.

emmanovot
12. jan 2021

Tomu sa hovorí genetika s tým nič nezmôžeš

anka246
13. jan 2021

Nevadí, že sú malé. Hlavná vec, nech sú šikovné

nikk3y
16. jan 2021

Ja mám pomaly 23 a vkuse sú malé také krpate ako majú deti vo veku 10-13 :D
Ale je to zlaté a keď ani ty niesi vysoká tak čo čakáš že budeš maličká a ruky veľké jak chlap ? :O @maja2003

anka246
16. jan 2021

@anka246 toto som chcela napísať ZDRAVÉ

marca12
16. jan 2021

@0silvia0 decka si vsimaju vsetko a smeju sa za uplne banality. Snad z toho vyrastu a autorka sa dovtedy nezruti. Netreba vsimat posmesky,len hlupak sa posmieva.

0silvia0
16. jan 2021

@marca12 no ved to vsetci pozname, tiez si pamatam, ako sa na zakladnej decka posmievali... ale ze to robia este 17-rocni je divne, myslim, ze 17rocni by uz mali byt mentalne niekde inde. Mam deti v tomto veku a taketo kravoviny uz davno neriesia, kto ma co velke a male...

lenka2710
16. jan 2021

@maja2003 ja mam 30 rokov a ruky mam tiez malé a nikdy som sa nad tým nepozastavila, čo chceš chlapske lopaty??? Ved je to milé 😊