icon

Prečo mi volalo neznáme číslo kvôli pizze?

14. máj 2024

ahojte, uz vam niekedy volalo nezname cislo s tym ze uz su s pizzou u vas? je to zvlastne.. odkial vobec maju moje cislo?

Strana
z2
monnci2226
14. máj 2024

@bolarazjedna 😂😂😂 uplne vidim to zdesenie v ociach o 1 rano ked sa to dozvedeli

angelous1991
14. máj 2024

Ja som Kadernicka pravidelne sa stáva že chcú volať mne ale volajú jednej do Žiliny 😄 máme rovnaké názvy salónov . Ja som z Oravy 😄 a raz sa mi stalo že volá zákaznícka že už som u vás ale máte zamknutý vchod a ja nasrata že mešká a ja že určite nie je zamknuté čakám vás a ona že nejde otvoriť tak idem von chodím okolo budovy a nikoho nikde a nakoniec sme sa dopracovali k tomu že sa síce objednala u mňa ale šla do úplne iného mesta kam vlastne sa chcela povodne objednať ale zavolala mne . 😂

lakebabe
15. máj 2024

@monnci2226 😂😂😂

simonetta2910
15. máj 2024

@sendy1977 ano je to appka, no to asi nezistis jedine ze by sa dotycna osoba priznala.. Ja som sa kamoske talto nahodne stazovala ze mi stale volaju z pizze pricom som si ziadnu neobjednala a ona ze to ona si zomna srandu urobila skoro som ju prizabila 🤣🤣🤣

winki13
15. máj 2024

Ja som raz tak objednala pizzu nova pizzerka v meste tak som na nete vyhladala zadala adresu a objednala. Cca o hodinu mi zvoní mobil, že pizzar vyzvaňal pred bytovkou a nik mu neotvaral, kukám, ale však mi byvame v dome. Tak som objednala pizzu, ale v meste na opačnej strane republiky 🙂

malinovka333
20. máj 2024

Tak ja by som si tu pizzu isla zobrat ☺️ale ved to by mohol niekto volat aj z konca republiky nie?ja mam dost lahke cislo a tiez sa stane ze mi vola niekto neznamy a ide o omyl. Ved staci zameni jednu cislicu a uz je to niekto iny

gabikaa96
16. máj 2025
@monnci2226

@masinka anooooo aj toto 😂😂 kurier mozem vam to hodit cez plot?? a ja cez aky plot, my sme bytovka my nemame plot.... kurier bol na spravnej adrese ale v Senci 😅 mal byt v Senici 😂😂

@monnci2226 mne tak raz volal kurier že je pred domom s mojím balíkom,ja idem dole pred panelák, volám mu že kde je,ja som dole áno bol na adrese ale v Dolnej Strede namiesto Dunajskej Stredy 😂

Strana
z2