icon

Prečo mi vymazali diskusiu?

13. jún 2026

Prečo mi vymazali diskusiu? Bola vedená slušne, bez vulgarizmov, bez hanenia?

Viete ako dlho som vymýšľala tú básničku?

anonym_9621e2
Dnes o 14:31
@tatiana288

Pôvodne som nechcela na túto diskusiu vôbec reagovať, ale už je to tak smiešne, že musím. Viem o koho ide, kto je ten záhadný "starý pán", stihla som tú pôvodnú diskusiu. Nie som s ním síce v kontakte, ale dúfam, že sa k nemu nejakým spôsobom táto téma dostane. Možno sa riadne zasmeje, možno vydesí. Každopádne, normálne si ma vrátila v čase 😀

@tatiana288 Vsak uz aj na stretko bol, a mozno aj pich. Tak je jedno ci sa k nemu tema dostane. Este zene odniesol aj jahodovy kompot 😃.

anonym_9621e2
Dnes o 14:33
@anonym_autor

Ako som prišla zo stretnutia, púšťam si stále dookola Chinaski - Potkal jsem tě zase po letech. Poznáte to?

@anonym_autor Dalsie rande mate kedy? Mozes mu aj upiect jahodovy kolac 😉.

autor
Dnes o 14:45
@anonym_9621e2

@anonym_autor Dalsie rande mate kedy? Mozes mu aj upiect jahodovy kolac 😉.

@anonym_9621e2 Nemôžem, mám alergiu na kypriaci prášok. Vždy mi po ňom opuchnú oči. Ďalšie máme vo štvrtok.

tatiana288
Dnes o 14:47
@anonym_9621e2

@tatiana288 Vsak uz aj na stretko bol, a mozno aj pich. Tak je jedno ci sa k nemu tema dostane. Este zene odniesol aj jahodovy kompot 😃.

@anonym_9621e2 A on vôbec vie, že na tom stretku bol? 😀

anonym_9621e2
Dnes o 14:49
@anonym_autor

@anonym_9621e2 Nemôžem, mám alergiu na kypriaci prášok. Vždy mi po ňom opuchnú oči. Ďalšie máme vo štvrtok.

@anonym_autor Ved ale jemu jahodovy kolac, nie tebe 😃.

anonym_9621e2
Dnes o 14:50
@tatiana288

@anonym_9621e2 A on vôbec vie, že na tom stretku bol? 😀

@tatiana288 Tak verim, ze autorka neklame, ze boli na rande a kompot mu dala 😃

autor
Dnes o 14:53
@anonym_9621e2

@anonym_autor Ved ale jemu jahodovy kolac, nie tebe 😃.

@anonym_9621e2 Tak ale kto ho upečie, keď ja nemôžem? Moja mačka? A neviem čo je také smiešne na tej alergii, vieš si to predstaviť čo to je, keď ti opuchnú oči? Veď to ako dve jablká keby si ti tlačili z hlavy von.

anonym_9621e2
Dnes o 14:58
@anonym_autor

@anonym_9621e2 Tak ale kto ho upečie, keď ja nemôžem? Moja mačka? A neviem čo je také smiešne na tej alergii, vieš si to predstaviť čo to je, keď ti opuchnú oči? Veď to ako dve jablká keby si ti tlačili z hlavy von.

@anonym_autor Ja sa na tvojej alergii nesmejem, nevymyslaj si. Ja ze ked jes jedlo, kde je prasok do peciva mas alergiu. A ty ju mas uz z pripravy, to som este nepocula. Tak uz iba dalsi kompot mozes na dalsie rande kupit 😃.

autor
Dnes o 14:59
@anonym_9621e2

@anonym_autor Ja sa na tvojej alergii nesmejem, nevymyslaj si. Ja ze ked jes jedlo, kde je prasok do peciva mas alergiu. A ty ju mas uz z pripravy, to som este nepocula. Tak uz iba dalsi kompot mozes na dalsie rande kupit 😃.

@anonym_9621e2 Mám hlavu ako melón a keď tak niekam idem, najprv vojdú moje oči a potom zvyšok tela. Ako veľká mucha. Čo keby som mu tie jahody obliala čokoládou?

tatiana288
Dnes o 15:11
@anonym_9621e2

@tatiana288 Tak verim, ze autorka neklame, ze boli na rande a kompot mu dala 😃

@anonym_9621e2 Tak to bola potom rýchlovka 😀 Aj kompót mu dala? No, to sa mu bude dnes dobre robiť 😀

autor
Dnes o 15:43
@tatiana288

@anonym_9621e2 Tak to bola potom rýchlovka 😀 Aj kompót mu dala? No, to sa mu bude dnes dobre robiť 😀

@tatiana288 Ja neviem o čo ti ide. Stretli sme sa, objal ma, ja som mu dala jahody, potešil sa. Prisámvačku, že na tú plechovku pozeral ako na svätý grál. Možno sa mi to len marilo, ale myslím, že sa mu v očiach zaleskli aj slzy. A ako voňal! Podľa mňa to bolo Coccolino, musím sa ho na to nabudúce spýtať.

tatiana288
Dnes o 15:46

Prosím, povedzte mi, že ho tu ešte niekto pozná, prosím. 😀

anonym_9621e2
Dnes o 15:47
@anonym_autor

@tatiana288 Ja neviem o čo ti ide. Stretli sme sa, objal ma, ja som mu dala jahody, potešil sa. Prisámvačku, že na tú plechovku pozeral ako na svätý grál. Možno sa mi to len marilo, ale myslím, že sa mu v očiach zaleskli aj slzy. A ako voňal! Podľa mňa to bolo Coccolino, musím sa ho na to nabudúce spýtať.

@anonym_autor 50 rocnemu dedovi sa oci zaleskli z jahodoveho kompotu 😃. A vonal po coccoline 😃, povedz nech sa zeny spyta v com perie. Ja neviem, ale ja ti uz prestavam verit. A ano urob mu jahody v cokolade na stvrtok.

anonym_9621e2
Dnes o 15:48
@tatiana288

Prosím, povedzte mi, že ho tu ešte niekto pozná, prosím. 😀

@tatiana288 To on je nejaky prietrn..k, ze ho poznaju z takeho opisu aj dalsie zeny? Co je na nom take obdivuhodne?

tatiana288
Dnes o 15:51
@anonym_9621e2

@tatiana288 To on je nejaky prietrn..k, ze ho poznaju z takeho opisu aj dalsie zeny? Co je na nom take obdivuhodne?

@anonym_9621e2 Ja ho tu haniť nebudem, ale z tej prvej diskusie som poznala kto to je, poznám ho z práce. Ale je to už dávno. A strašne by som chcela, aby videl ako tu o ňom autorka píše. To s tými jahodami by ho dostalo. 😀 Ja za ním ísť nemôžem, po niekoľkých rokoch by to bolo divné 😀

anonym_9621e2
Dnes o 15:53
@tatiana288

@anonym_9621e2 Ja ho tu haniť nebudem, ale z tej prvej diskusie som poznala kto to je, poznám ho z práce. Ale je to už dávno. A strašne by som chcela, aby videl ako tu o ňom autorka píše. To s tými jahodami by ho dostalo. 😀 Ja za ním ísť nemôžem, po niekoľkých rokoch by to bolo divné 😀

@tatiana288 Autorka je zrejme do neho zalubena 😃.

tatiana288
Dnes o 15:55
@anonym_9621e2

@anonym_9621e2 Očividne, zrejme preto vidí lesk sĺz aj tam, kde nie je 😀

autor
Dnes o 15:56
@anonym_9621e2

@anonym_9621e2 A čo je na láske zlé? Veď aj zvieratká v ZOO si vedia prejaviť lásku.

anonym_9621e2
Dnes o 16:02
@anonym_autor

@anonym_9621e2 A čo je na láske zlé? Veď aj zvieratká v ZOO si vedia prejaviť lásku.

@anonym_autor Ale ty mas 30 rokov. Opisujes ho tu ako 12 rocna a jej prva laska 😃. A dedo ma 50. Take divne, ze v 30 si tak zalubena do muza, ktory ti moze byt otcom. Uz si mohla mat manzela a deti, a trosku byt v zivote posunuta. Dedo si par krat s tebou pichne, poje kompoty a ty tu budes pisat o zlomenom srdci.

anonym_9621e2
Dnes o 16:03
@tatiana288

@anonym_9621e2 Očividne, zrejme preto vidí lesk sĺz aj tam, kde nie je 😀

@tatiana288 Tak mna uz dojalo vela veci, ale jahodovy kompot este nie 🤭.

autor
Dnes o 16:14
@anonym_9621e2

@anonym_autor Ale ty mas 30 rokov. Opisujes ho tu ako 12 rocna a jej prva laska 😃. A dedo ma 50. Take divne, ze v 30 si tak zalubena do muza, ktory ti moze byt otcom. Uz si mohla mat manzela a deti, a trosku byt v zivote posunuta. Dedo si par krat s tebou pichne, poje kompoty a ty tu budes pisat o zlomenom srdci.

@anonym_9621e2 Prečo nikoho nenapadne, že to srdce mu môžem zlomiť ja?

anonym_9621e2
Dnes o 16:25
@anonym_autor

@anonym_9621e2 Prečo nikoho nenapadne, že to srdce mu môžem zlomiť ja?

@anonym_autor Ved iba ty si zalubena 🤭. Ty tu budes po par pichoch plakat ☹️

autor
Dnes o 16:26
@anonym_9621e2

@anonym_autor Ved iba ty si zalubena 🤭. Ty tu budes po par pichoch plakat ☹️

@anonym_9621e2 Vsadíme sa? 😂

anonym_9621e2
Dnes o 16:32
@anonym_autor

@anonym_9621e2 Vsadíme sa? 😂

@anonym_autor 🤭 na svoj vek by si uz mala hladat realny vztah. Toto je take aj pre cudzie na citanie len srandovne. 20 rokov je ozaj vela. Keby aspon uz ked tak ides na deda, tak keby bohaca, ale skladnika deda, no neviem, neviem

autor
Dnes o 16:36
@anonym_9621e2

@anonym_autor 🤭 na svoj vek by si uz mala hladat realny vztah. Toto je take aj pre cudzie na citanie len srandovne. 20 rokov je ozaj vela. Keby aspon uz ked tak ides na deda, tak keby bohaca, ale skladnika deda, no neviem, neviem

@anonym_9621e2 Ale on na svoj vek nevyzerá. Je dobre stavaný, husté hnedé vlasy, hnedé oči. Nie je to žiadny vetchý starký so zošúvereným zadkom a varlatami zapichnutými v ponožke. A v tej reflexnej veste vyzeral fakt dobre. A neviem čo to je, ale keď ťa chytí, prejde mi po chrbte mráz.

anonym_9621e2
Dnes o 16:39
@anonym_autor

@anonym_9621e2 Ale on na svoj vek nevyzerá. Je dobre stavaný, husté hnedé vlasy, hnedé oči. Nie je to žiadny vetchý starký so zošúvereným zadkom a varlatami zapichnutými v ponožke. A v tej reflexnej veste vyzeral fakt dobre. A neviem čo to je, ale keď ťa chytí, prejde mi po chrbte mráz.

@anonym_autor Akoze je jedno ako vyzera ma 50 rokov. Je proste na teba stary. A teda mna by taky stary pan nechytyl, by som mu vrazila 😃.

autor
Dnes o 16:41
@anonym_9621e2

@anonym_autor Akoze je jedno ako vyzera ma 50 rokov. Je proste na teba stary. A teda mna by taky stary pan nechytyl, by som mu vrazila 😃.

@anonym_9621e2 Mne to príde ako keby vypúšťal nejaké feromóny alebo čo, skrátka ťa to k nemu ťahá.

tatiana288
Dnes o 16:42
@anonym_autor

@anonym_9621e2 Mne to príde ako keby vypúšťal nejaké feromóny alebo čo, skrátka ťa to k nemu ťahá.

@anonym_autor Dobre, tak teraz už ma vykotilo zo stoličky 😀😀😀 On vypúšťa feromóny??? 😂😂😂

tatiana288
Dnes o 16:43
anonym_9621e2
Dnes o 16:43
@anonym_autor

@anonym_autor Napis - ma to k nemu taha 😃. Nie ta to k nemu taha. Fujky 🤭