Prečo mi vymazali diskusiu?
Prečo mi vymazali diskusiu? Bola vedená slušne, bez vulgarizmov, bez hanenia?
Viete ako dlho som vymýšľala tú básničku?
@anonym_autor Nevymyslela si ty toho pana? Lebo napises koho hladas, potom, ze chces aby ti vratil kladivo, este aj basnicku o jeho sedinach zlozis 😃, a este chces s basnickou uspiet. Aby ta neprisiel v sne taky stary panko strasit aj s kladivom 😃.
@anonym_9621e2 Nie, ja ho vážne hľadám. Síce musím sklamať obecenstvo, nehľadám ho kvôli przneniu ako mi bolo pomaly vsugerované. Len sa zatiaľ trocha bavím. Verila by si, že môj talent pre poéziu tu neberú vážne?
@anonym_876a95 Aj ty si s ním bola na nočnej za regálmi? 😀
@anonym_autor Nie, my sme mali opačné smeny. Stretávali sme mimo práce 😀😀😀
Poviete mi niekto o co ide 😅 O akeho pana /nevidela som povodnu diskusiu/?
@anonym_876a95 Keby si mala 20-30 rokov, tak 50tnik je pre teba stary pan. Proste to tak je. To nie je ziadna urazka.
@anonym_9621e2 Sranda je, že ja mám 30 rokov 😀
Samozrejme, že je to stary dedo, vek človek neoklame
Možno pre 40-50 ročnú nie, ale pre 20-30 je to dedulo aj keď neviem ako dobre vyzerá
Hádam po nom nejdes, autorka?
Samozrejme, že je to stary dedo, vek človek neoklame
Možno pre 40-50 ročnú nie, ale pre 20-30 je to dedulo aj keď neviem ako dobre vyzerá
Hádam po nom nejdes, autorka?
@anonym_a19c8b Jasné, že idem. Každý štrvtok ho čakám pred Lidlom, než si očekne nové akcie. Pekne počkám kým sa ku mne dobelhá o chodítku, tie tenisáky na nohách ho strašne zdržujú. Prídeme k nemu domov, dá si dole baretku, porozpráva mi o zážitkoch z prvej svetovej vojny a zapne si Divokého anjela. Mňa to moc nebaví, ale čo človek nespraví pre pár chvíľ nehy, že?
@anonym_a19c8b Jasné, že idem. Každý štrvtok ho čakám pred Lidlom, než si očekne nové akcie. Pekne počkám kým sa ku mne dobelhá o chodítku, tie tenisáky na nohách ho strašne zdržujú. Prídeme k nemu domov, dá si dole baretku, porozpráva mi o zážitkoch z prvej svetovej vojny a zapne si Divokého anjela. Mňa to moc nebaví, ale čo človek nespraví pre pár chvíľ nehy, že?
@anonym_autor 😃😃😃 akoze fakt aj ked viem, ze srandujes rozosmiala si ma. Snad uz stary pan ma zubnu protezu v pohari a pokojne spi a necka sa mu, ze je rieseni na MK.
Poviete mi niekto o co ide 😅 O akeho pana /nevidela som povodnu diskusiu/?
@anonym_776f90 Snažila som sa nájsť známeho, na ktorého nemám kontakt. Skúsila som to tu. Z jednej vety, v ktorej som napísala, že ho zháňam, si väčšina žien tu vydedukovala, že som s ním tehotná, že mám syfilis, že ho chcem zviesť a že ho przním, chudáka dedka o barlách, niekde pri regáloch v práci.
@anonym_776f90 Snažila som sa nájsť známeho, na ktorého nemám kontakt. Skúsila som to tu. Z jednej vety, v ktorej som napísala, že ho zháňam, si väčšina žien tu vydedukovala, že som s ním tehotná, že mám syfilis, že ho chcem zviesť a že ho przním, chudáka dedka o barlách, niekde pri regáloch v práci.
@anonym_autor Ked niekoho hladas, preco nenapises vyzvu vo FB skupine Hladame stratene kontakty... ?
Presne aj do mestkej skupiny na fb napis, vloz tam aj tu basnicku a nezabudni napisat do opisu, ze ti ma vratit kladivo 😃. To najma preto, aby ti tam nepisali, ako tu ci ta nabuchal atd.
Našla som ho. Stále je to fešák, staré city neoklameš.
Našla som ho. Stále je to fešák, staré city neoklameš.
@anonym_autor No tom by som chcela vidiet 50tnika fesaka. Lebo vacsinou su to plesati, pupkaci. Ale tak ja som na rovesnikov, nie na dedov.
A teraz co mienis s tymi citmi robit dalej? Ides mu napisat?
@anonym_autor No tom by som chcela vidiet 50tnika fesaka. Lebo vacsinou su to plesati, pupkaci. Ale tak ja som na rovesnikov, nie na dedov.
A teraz co mienis s tymi citmi robit dalej? Ides mu napisat?
@anonym_9621e2 Úprimne, neviem. Naozaj veľmi rada by som sa mu ozvala. Uvedomujem si, že sa to nehodí, ale skutočne ma zaujíma ako sa má.
@anonym_9621e2 Úprimne, neviem. Naozaj veľmi rada by som sa mu ozvala. Uvedomujem si, že sa to nehodí, ale skutočne ma zaujíma ako sa má.
@anonym_autor Mas 30, ty si uz neplanujes najst muza do zivota a mat deti? Lebo ako s dedom asi deti nechces. Neviem sa do toho ani vzit, lebo 50tnik je pre mna nechutny dedo. Ale ak je slobodny a svrbi ta suska, tak na leto si uzi 😃. Vsak ak uz mas na neho kontakt napis mu. Myslim, ze ak je sam, tiez si rad vrzne.
@anonym_autor Mas 30, ty si uz neplanujes najst muza do zivota a mat deti? Lebo ako s dedom asi deti nechces. Neviem sa do toho ani vzit, lebo 50tnik je pre mna nechutny dedo. Ale ak je slobodny a svrbi ta suska, tak na leto si uzi 😃. Vsak ak uz mas na neho kontakt napis mu. Myslim, ze ak je sam, tiez si rad vrzne.
@anonym_9621e2 Už sme sa skontaktovali 🙂
@anonym_9621e2 Už sme sa skontaktovali 🙂
@anonym_autor
Ty si teda charakter!
Ženatého chlapa otravujes.Nechaj ho na pokoji
@anonym_autor
Ty si teda charakter!
Ženatého chlapa otravujes.Nechaj ho na pokoji
@anonym_a19c8b Prosím ťa, nepreháňaj, keď o tom nič nevieš. Nikto nikoho nenúti ani neotravuje.
Čo si pamätám, mal rád jahody. Bude hlúpe, keď mu na stretnutie prinesiem jahodový kompót?

Jahody sa páčili, zasmial sa, vraj som sa vôbec nezmenila.
Možno to nebol kompliment
Možno to nebol kompliment
@anonym_a42652 To si nemyslím. Jemu sa moja spontánnosť páči.
@anonym_a42652 To si nemyslím. Jemu sa moja spontánnosť páči.
@anonym_autor V nedelu si ani nemala na neho kontakt. A dnes v pondelok boobede si mu uz aj kompot stihla dat 😃. Ty si riadne vymyslas a vraj 30 rokov mas.
@anonym_autor V nedelu si ani nemala na neho kontakt. A dnes v pondelok boobede si mu uz aj kompot stihla dat 😃. Ty si riadne vymyslas a vraj 30 rokov mas.
@anonym_9621e2 Dala som na vaše rady a napísala na FB do mestskej skupiny, kontakt som získala. Áno, dnes sme sa stretli pred jeho poobednou smenou.
Ako som prišla zo stretnutia, púšťam si stále dookola Chinaski - Potkal jsem tě zase po letech. Poznáte to?
Pôvodne som nechcela na túto diskusiu vôbec reagovať, ale už je to tak smiešne, že musím. Viem o koho ide, kto je ten záhadný "starý pán", stihla som tú pôvodnú diskusiu. Nie som s ním síce v kontakte, ale dúfam, že sa k nemu nejakým spôsobom táto téma dostane. Možno sa riadne zasmeje, možno vydesí. Každopádne, normálne si ma vrátila v čase 😀
Pôvodne som nechcela na túto diskusiu vôbec reagovať, ale už je to tak smiešne, že musím. Viem o koho ide, kto je ten záhadný "starý pán", stihla som tú pôvodnú diskusiu. Nie som s ním síce v kontakte, ale dúfam, že sa k nemu nejakým spôsobom táto téma dostane. Možno sa riadne zasmeje, možno vydesí. Každopádne, normálne si ma vrátila v čase 😀
@tatiana288 Čo tým chceš povedať?

@anonym_b29944 Myslíš, že s ňou mám šancu uspieť? Nebolo by lepšie formu trocha upraviť? Úprimne, prosím, vážim si tvoj názor, je tak múdry.
@anonym_autor Nevymyslela si ty toho pana? Lebo napises koho hladas, potom, ze chces aby ti vratil kladivo, este aj basnicku o jeho sedinach zlozis 😃, a este chces s basnickou uspiet. Aby ta neprisiel v sne taky stary panko strasit aj s kladivom 😃.