icon

Prečo mi vymazali diskusiu?

13. jún 2026

Prečo mi vymazali diskusiu? Bola vedená slušne, bez vulgarizmov, bez hanenia?

Viete ako dlho som vymýšľala tú básničku?

Strana
z4
anonym_a131b8
13. jún 2026

@anonym_autor lebo ochrana osobnych udajov

autor
13. jún 2026
@anonym_a131b8

@anonym_a131b8 Ale ja som tam predsa nenapísala jeho celé meno, ani adresu podniku, kde pracuje/pracoval, ani jeho účet na sociálnej sieti, ani telefónne číslo, nič.

anonym_9621e2
13. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_a131b8 Ale ja som tam predsa nenapísala jeho celé meno, ani adresu podniku, kde pracuje/pracoval, ani jeho účet na sociálnej sieti, ani telefónne číslo, nič.

@anonym_autor Mozeme pokracovat. Napis este raz tu basnicku o kladive 😃.

anonym_876a95
13. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor To je síce pravda, ale poskytla si základné poznávacie rysy. Pre toho, kto ho pozná osobne, bolo ľahké zistiť kto to je.

autor
13. jún 2026
@anonym_a131b8

@anonym_a131b8 Zaujímavé. Keď sa tu nedávno zdvihla vlna nenávisti na jednu uživateľku aj s jej mamou, koloval tu jej FB aj s fotkami rodiny a diskusia bola odstránená podstatne neskôr.

anonym_89e2dd
13. jún 2026

@anonym_autor basnicku som nestihla, daj este raaaaaaz 😁😁😁😁

autor
13. jún 2026

Ty a tvoje šediny,
až mám z teba vidiny.
Vlasy ako Jágr,
ruky ako bágr.
Voniaš ako cuketa,
na benzínke bageta.
Muž ťa volá na pivo,
máš mu vrátiť kladivo.

autor
13. jún 2026
@anonym_89e2dd

@anonym_autor basnicku som nestihla, daj este raaaaaaz 😁😁😁😁

@anonym_89e2dd A nebudeš sa mi smiať? Tá básnička je pre mňa dôležitá, opisuje moje vnútro.

anonym_9621e2
13. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_89e2dd A nebudeš sa mi smiať? Tá básnička je pre mňa dôležitá, opisuje moje vnútro.

@anonym_autor Naozaj krasna basnicka, si romanticka dusa. Viem si ta predstavit, ako ju recitujes. Das ruky v bok a kyves sa a recitujes 😃.

autor
13. jún 2026
@anonym_9621e2

@anonym_autor Naozaj krasna basnicka, si romanticka dusa. Viem si ta predstavit, ako ju recitujes. Das ruky v bok a kyves sa a recitujes 😃.

@anonym_9621e2 Skôr kľačím na kolenách, oči vyvrátené pobožnosťou toho textu a rukami zdravím slnko.

anonym_9621e2
13. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_9621e2 Skôr kľačím na kolenách, oči vyvrátené pobožnosťou toho textu a rukami zdravím slnko.

@anonym_autor Jaj no, klacat na kolenach si skor mohla pri tom starom panovi, aj oci vyvratene mat poboznostou 😃. Pri recitovani staci ruky mat v bok.

anonym_5f605a
13. jún 2026

@anonym_autor ty asi nebudes moc mudra osoba .. prepac ale "basnicka" ako by ju napisali deti v prvom stupni a este sa tu rozculujes.. svoj cas si mohla minut na zaujimavejsie veci ale tak vselijake sme ,ze ano

autor
13. jún 2026
@anonym_5f605a

@anonym_autor ty asi nebudes moc mudra osoba .. prepac ale "basnicka" ako by ju napisali deti v prvom stupni a este sa tu rozculujes.. svoj cas si mohla minut na zaujimavejsie veci ale tak vselijake sme ,ze ano

@anonym_5f605a A čo sa ti nepáči na mojej básni? Bude mať názov: Vôňa cukety.

tatiana288
13. jún 2026
@anonym_5f605a

@anonym_5f605a Myslím, že tuto pani ťa troška vodí za nos 😉

autor
13. jún 2026
@tatiana288

@anonym_5f605a Myslím, že tuto pani ťa troška vodí za nos 😉

@tatiana288 To určite nie, veď predsa pani múdra anonymka by na to prišla, nie?

autor
13. jún 2026

Nechajme posúdenie mojej Cukety nakladateľom. Skutočne ho teda nikto odtiaľto nepozná?

anonym_9621e2
13. jún 2026
@anonym_autor

Nechajme posúdenie mojej Cukety nakladateľom. Skutočne ho teda nikto odtiaľto nepozná?

@anonym_autor Chvalabohu nie. Uz len predstava 50tnika na motorke, chlipneho, ktory laka mladsie, ze ich povozi na aute a doma ma zenu vo mne vzbudzuje daviaci reflex.

autor
13. jún 2026
@anonym_9621e2

@anonym_autor Chvalabohu nie. Uz len predstava 50tnika na motorke, chlipneho, ktory laka mladsie, ze ich povozi na aute a doma ma zenu vo mne vzbudzuje daviaci reflex.

@anonym_9621e2 A ak sa smiem spýtať, odkiaľ máte, že je chlípník a láka mladšie ženy na svoj povoz? Teda, ak vám dáviaci reflex nebráni odpovedať.

anonym_9621e2
13. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_9621e2 A ak sa smiem spýtať, odkiaľ máte, že je chlípník a láka mladšie ženy na svoj povoz? Teda, ak vám dáviaci reflex nebráni odpovedať.

@anonym_autor Ved v tej povodnej diskusii ho jedna opisala presne takto.

autor
13. jún 2026
@anonym_9621e2

@anonym_autor Ved v tej povodnej diskusii ho jedna opisala presne takto.

@anonym_9621e2 A tiež tam jedna písala, že ho vyhodili za smilstvo za regálmi. To ale nie je pravda. Takže možno nebola ani to čo písala tá, ktorú myslíš ty. Možno opisovala niekoho iného, čo mi príde dosť reálne, nakoľko som jeho meno upravila. To nič ale nemení na tom, že mu potrebujem vrátiť to kladivo.

anonym_9621e2
13. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_9621e2 A tiež tam jedna písala, že ho vyhodili za smilstvo za regálmi. To ale nie je pravda. Takže možno nebola ani to čo písala tá, ktorú myslíš ty. Možno opisovala niekoho iného, čo mi príde dosť reálne, nakoľko som jeho meno upravila. To nič ale nemení na tom, že mu potrebujem vrátiť to kladivo.

@anonym_autor Ved, ale ci je motorkar snad vies, ked ho poznas ci nie? Ak ma tento stary pan motorku, tak zrejme ho ta pani poznala co ho opisala. Ak nevies ci ma motorku, mozno to teda nebola pravda. Mozno sem ta pani napise.

anonym_876a95
13. jún 2026

Ja ho poznám, ale teda označenie starý pán mi príde smiešne. Má tesne pred 50tkou a tu aj v téme pred sa z neho robí pomaly veterán. Je to aktívny, dobre vyzerajúci chlap. Rozhodne nevyzerá ako niekto, kto si večer hodí zuby do pohára a na obed je jablkové pyré. Ja neviem, moja mamina má tiež 50 ale, ak by ju niekto oslovil stará pani, mal by problém.

anonym_b29944
13. jún 2026
@anonym_876a95

Ja ho poznám, ale teda označenie starý pán mi príde smiešne. Má tesne pred 50tkou a tu aj v téme pred sa z neho robí pomaly veterán. Je to aktívny, dobre vyzerajúci chlap. Rozhodne nevyzerá ako niekto, kto si večer hodí zuby do pohára a na obed je jablkové pyré. Ja neviem, moja mamina má tiež 50 ale, ak by ju niekto oslovil stará pani, mal by problém.

@anonym_876a95 zas sa nepaprč.
Ak má dáma 30 r tak chlap vo veku 50r je pre ňu "starý paprdo".
Keď dáma bude mať 50tku, tak jasné že sa jej bude aj 50tnik zdať ešte "vrtký šuhaj".

anonym_9621e2
13. jún 2026
@anonym_876a95

@anonym_876a95 Ved ale je normalne, ze pre mladsich to je uz stary pan. Co je mlady pan v 50tke? Ani tvoja 50 rocna mama nie je uz mlada pani. To mozno tak do 45 bola mlada pani.

anonym_b29944
13. jún 2026

autorka , tvoja básnička je ako zo špeciálnej školy.
Ale tak čo čakáme - prázdniny sa blížia, je po maturitách, detiská na zš už tiež majú po prijímačkách .... Hádam už len mš má pred sebou prihlášky.

anonym_876a95
13. jún 2026
@anonym_b29944

@anonym_876a95 zas sa nepaprč.
Ak má dáma 30 r tak chlap vo veku 50r je pre ňu "starý paprdo".
Keď dáma bude mať 50tku, tak jasné že sa jej bude aj 50tnik zdať ešte "vrtký šuhaj".

@anonym_b29944 Ja sa nenaprčím, osobne sa ma to nijako nedotýka. Len mi to príde zvláštne. Keď sa na neho pozriem, nepripadá mi ako starý pán, nepoviem keby mal 70, ale v 49? Ale dobre, veď každého názor.

anonym_9621e2
13. jún 2026
@anonym_876a95

@anonym_b29944 Ja sa nenaprčím, osobne sa ma to nijako nedotýka. Len mi to príde zvláštne. Keď sa na neho pozriem, nepripadá mi ako starý pán, nepoviem keby mal 70, ale v 49? Ale dobre, veď každého názor.

@anonym_876a95 Keby si mala 20-30 rokov, tak 50tnik je pre teba stary pan. Proste to tak je. To nie je ziadna urazka.

autor
13. jún 2026
@anonym_b29944

autorka , tvoja básnička je ako zo špeciálnej školy.
Ale tak čo čakáme - prázdniny sa blížia, je po maturitách, detiská na zš už tiež majú po prijímačkách .... Hádam už len mš má pred sebou prihlášky.

@anonym_b29944 Myslíš, že s ňou mám šancu uspieť? Nebolo by lepšie formu trocha upraviť? Úprimne, prosím, vážim si tvoj názor, je tak múdry.

anonym_876a95
13. jún 2026
@anonym_9621e2

@anonym_876a95 Keby si mala 20-30 rokov, tak 50tnik je pre teba stary pan. Proste to tak je. To nie je ziadna urazka.

@anonym_9621e2 Veď v poriadku, ja sa neurážam. Nemusíš ma presviedčať o relevantnosti tvojho názoru.

autor
13. jún 2026
@anonym_876a95

@anonym_876a95 Aj ty si s ním bola na nočnej za regálmi? 😀

Strana
z4