icon

Prečo môj pes zvracia krv?

14. jan 2024

Ahojte, prosim od coho moze pes zvracat krv??? Manzel je uz s nim n aceste u veterinara. A ja sa strasne bojim. Rano kakal v poriadku, teraz ale vracal krv s drobnymi krvovymi kuskami kao keby. Uplne sme vydeseni. Mame cicavu ma 7 rokov. Papat mu davame makke + keksik. Nic viac. :(
Nevidela som na nom, ze by ho nieco bolelo. :( dnes ale jest nechcel, iba keksik.

stellarstar
•
14. jan 2024

Nezjedol náhodou niečo v záhrade? Alebo rakovina pľúc alebo žalúdka.... môže byť čokolvek
Držím palce daj potom vedieť

beata_k
•
14. jan 2024

Mozno otrava. Nezjedol nieco ked ste boli na prechadzke?

biglovemom
•
14. jan 2024

To je bezvyznamne o tom diskutovat
Nemusi to byt nic vazne ale moze

Uvidite co povie veterinar

colsami
•
14. jan 2024

Uplne z hocicoho. Vobec to nemusi byt hned otrava ani ziadna rakovina pluc. Uprimne neviem kde na tieto extra specificke a ojedinele Dg podla jedneho priznaku ludia chodia.... 90% takychto pripadov a prejavov byva obycajne podrazdenie zaludka.

Staci ze nieco podrazdilo zaludok (nieco vonku ohryzal, drievko sisku, alebo to je hocijakya infekcia ak vylizoval po suckach), malej civave staci uplna drobnost, a podrazdilo to sliznicu tak ze moze zvracat aj krv pripadne s kuskami sliznice.

Moze to byt samozrejme aj komplexne ochorenie hocijake, ale vobec to nemusi byt taka tragedia ako sa obavas.

autor
•
14. jan 2024

Este som zabudla pred relokom ho kastrovali. Robili mu aj vysetrenia no nic nezistili

autor
•
14. jan 2024

@beata_k niee, vobec :(

maca1984
•
14. jan 2024

Hocičo to môže byť.
Podstatné je,že idete k veterinárovi.
Držím palce nech to nie je nič vážne.

autor
•
14. jan 2024

@colsami ach, dufam.

kollarovci
•
14. jan 2024

Nebojkaj bude dobre nasa civavka to mala tiez pred 2 mesiacmi dcera snou utekala na veterinu robili jej sono vsetko ok nakoniec podrazdeny zaludok.Dostala lieky dietu za tyzden bolo ok 😉

stellarstar
•
14. jan 2024

Tak ako?

chiccco
•
14. jan 2024

Ako sa ma civavka?

autor
•
14. jan 2024

Boli, dostal injekciu a aj na doma lieky + nejaky gelik. Na 3 dni dieta (kuracie maso s ryzou). Povedali, ze nema zapal, ale ma trochu nafuknuty zaludok a ze nieco mu dost podrazdilo. Neviem si ale rpedstavit, ze co. :( dufam velmi, ze sa to uz nezopakuje.