Prečo neposielajú migrantov naspäť?
Preco ich pustaju do EU? Hlavne takych, bezronnych, samostatnych jedincov.
Vie mi to niekto vysvetlit? Preco nemame na EU hranici 10m plot? Preco to nechaju?
Dakujem za vysvetlenie!
bezronných ? to je čo...

Ani ja to nechápem, zavrieť a nepustiť, otočiť a bičom hnať naspäť.
kam späť? nemajú doklady... a ak aj majú tak sú väčšinou z krajín, ktoré sú zničené vojnou
medzinárodné zmluvy ktorými sme spolu s inými demokratickými štátmi viazaní. paradoxne tie krajiny z ktorých prchajú tými zmluvami viazané nie sú 😀 demokracia zahynie na samej seba, na svojich princípoch... keby migrantov na hraniciach strieľali ako v saudskej arábii, tak by sem nechodili 😉
@deti95060810 🤦🏻♀️ bez rodinnych som chcela pisat 🥲
@lucka_ke ked nemaju, tak duplom
Neviem prečo.. Ale ja osobne som za kontrolovanú migráciu (tj s dokladmi, alebo menom, nie akože stratil a nevie..), s tým, že ak sa človek do 6 mes nenaučí aspoň základy jazyka a nezačne brigádovať, tak otočka.
My na Slovensku máme v tomto blbú legislatívu, lebo ich dajú do azylovych domov, a tam musia pár mesiacov nečinne čakať. Co je celkom nanič. Pritom mnohí by sa mohli zapojiť do pracovného procesu
Ja som za aby sa pomáhalo ľuďom, ktorý utekajú pred vojnou ... ale .... 1. Kde majú doklady ? Hlavne ze majú i phony. Kto to je ? Odkiaľ je ? Nieje ten človek nebezpečný? Je zdravý?
2. Kde sú ženy a deti ? Ako fakt, bývam v nr u nás na razusovej sú pri cudzineckej polícii, asi 300 mladých mužov.
@lenkakravcova Ale oni sem neprichádzajú pracovať.
@zuzanka.zuzu a to co je zmluvu, ktoru tak reklamovali na nete politicke strany, ze kvoli ficovej zmluve sem idu teraz?
Fico kritizuje registráciu migrantov na základe zákona o pobyte cudzincov, ktorý sám predložil do parlamentu v roku 2018 za vlády SMERu. Hovoria, že ich tu pozýva progresívna vláda, pritom ich sem pozvala vláda smerácka. Je to ich paragraf a ich tlačivo.
Toto co znamena?
@zuzanka.zuzu Saudská Arabia prijala cca 5mil migrantov len okolo roku 2015. Ale majú prísnu kontrolu - len s dokladmi, alebo bez dokladov do väzby kým sa nezistí o koho ide (predsa len teroristov si k sebe Saudská nepusti)
@valeria_h Ako kto. Nie je emigrant ako migrant. No je pravda ze zvyčajne ti ktorí idú za prácou, idú normálne, s dokladmi - a už vedia kam, kde budú mať robotu alebo kde študujú.
To bez sú otázni vždy.
@lenkakravcova akoze s migrantmi ako migrantmi nemam problem. S rodinou s papiermi a usadit sa. Ale takto....... Idu cez celu EU, ktovie ake choroby sem nesu, bordel spinu, no otras.
@valeria_h presne....
@aaaa1111 to urcite
Zijem v Rakusku a v meste kde je tabor utecencov.Verte mi vsetko su to mladi muzi v najlepsich rokoch do 30.Nepracuju,dostavaju peniaze, hlavne ze vsetci maju mobil a hotovost. PS:V noci by som sa tu sama nesla prejst.Kto vie prečo utekaju iba väčšinou mladi muzi
@lenkakravcova NA SLOVENSKU JE VSETKO NA PIZDU. NIE LEN TOTO.
Tí čo prichádzajú sú poväčšine mladí, zdraví muži, neprichádzajú pracovať, prichádzajú vyžierať nás všetkých, prichádzajú s mentalitou stredoveku, čo je nebezpečné. Stačí sa pozrieť na Nemecko, Švédsko, Francúzsko, nezvládajú to, vlády to priznali.
Neviem preco ich nevracaju do Madarska.
Vieš ako to býva, tak ako Slováci migruju, tak aj iní - tí lepší pekne za lepšou robotou, platom. Ti biedni na fušky a posielať peniaze domov.
No a potom je vždy ešte skupina prizivnici, ktorí radi sociálne dávky.. Riešenie je jediné ich zrušiť.
@lucia3296 mna zarazilo ze este min rok dostavali dokonca klima bonus !
@cafelatte to nie je o tom. Stačí zrušiť sociálne dávky a zrazu bude migrácia bez dokladov takmer nulová. 😀
@valeria_h teba urcite nevyzieraju. Tu nezostanu. Co by tu robili? Slovaci kvikaju a pritom nemaju preco.
Inak vraj momentálne je to dosť v BA, ale teraz hlavne ženy a deti zo Sýrie tam sú. Takže to je trochu iné.
@stanulienkat Vyžierajú celú Európu.
@valeria_h to sa hovori aj o Slovakoch. Hlavne o nasich spoluobcanoch, co chodia do UK na davky. Aj slovaci v Cechach. Cesi nas moc nemusia. Len hanbu chodime robit.Treba stopnut davky.
autorka, aj papez frantisek vyzyva prijat migrantov a pomahat im. europania maju prebytok penazi, preto je ich povinnostou sa postarat aj o migrantov
@aaaa1111 to zabudaju tzv. krestania.😁 Oni len diktovat a brat.

lebo tu maju lepsi zivot. postarame sa o nich