icon

Prečo nesmiem predávať vlastný výrobok?

amelialaus
4. jan 2012

Do fotoblogu som si pridala fotky ciapok, ktore som malej uhackovala, ale vzhladom na to ze ich nechce nosit, som niektore ponukla na predaj, nevidim dovod, aby mi ich admin stopol,ked sa nejedna o propagaciu sluzieb ani neponukam novy tovar.

amelialaus
autor
4. jan 2012

To nech potom rovno stopnu vsetky pletene svetriky a ciapky...

kacenqa
4. jan 2012

myslim, ze by si to mala umiestnit na bazar a nie do fotoblogu a preto ti to stopli

amelialaus
autor
4. jan 2012

@kacenqa Ved boli v bazare, ale tie iste mam nafotene aj v blogu a niekto to zrejme nahlasil a inzeraty na bazare mi stopli

kacenqa
4. jan 2012

a dovod stopnutia inzeratov?

amelialaus
autor
4. jan 2012

Náš bazár je o predaji použitých vecí vlastnej potreby. To znamená, že neslúži na predaj nových vecí, alebo vecí, ktoré boli kúpené za účelom ďalšieho predaja. Neslúži na prezentáciu služieb (napr. vyrobím, ušijem, odfotím atď). Rozumieme, že viacero mamičiek by sem také inzeráty chcelo dať, ale náš bazár nie je na takéto inzeráty určený.
Riešenie: Je množstvo bazárov a iných stránok, kde takého inzeráty vkladať môžeš: napr. mimibazar.sk, babybazar.sk atď. Možeš inzerát zadať tam. Odtiaľto inzerát zmaž.

amelialaus
autor
4. jan 2012

@amelialaus nesponinalo sa v nom nic ako uhackujem, alebo vyrobim, ani ze je ciapocky nova... nechapem

bodka13
4. jan 2012

@amelialaus čo si mala napísané v texte pod inzerátom?

traktor
4. jan 2012

ty si to mala vo fotoblogu?vo fotoblogu sa nesmie predavat ..

amelialaus
autor
4. jan 2012

@bodka13 krasna hackovana ciapocka... ale ani slovo o tom ze je nova, alebo ze ponukam hackovane ciapocky alebo nieco v tom zmysle, na to si davam pozor pri pisani inzeratu.

amelialaus
autor
4. jan 2012

@traktor Nie nie, mala som normalne inzeraty v bazare, ale tie iste ciapocky som mala odfotene aj vo svojom albume. ale v albume som nemala ziaden komentar ze su na predaj.

asfodelka
4. jan 2012

@amelialaus a neskusila si vymazat fotoblog a dat inzerat este raz? potom by to malo byt ok, ved kto zisti ci je ciapocka nosena alebo nie?

amelialaus
autor
4. jan 2012

@asfodelka Ale ved nieje zakazane predavat veci ktore vyrobim, len sa nesmie propagovat vlastny biznis, ved kolko inzeratov je ze predavaju pletene a hackovane veci.

asfodelka
4. jan 2012

@amelialaus no ved preto som pisala ze ked ich nebudes mat na fotkach v blogu tak ako zistia co si ju robila alebo kupila? nesledujem velmi hackovane veci ale isto ich tu je vela. a ved ked predavas jednu tak to nie je biznis. ked by si predavala 10roznych tak sa nad tym zamyslim 🙂 alebo ju proste niekomu daruj k inej veci.

asfodelka
4. jan 2012

@amelialaus inak mrkla som a ciapocky su krasne

trnka77
27. jan 2013

@amelialaus ak si čiapočky mala v albume a zároveň predávala aj v bazári samozrejme,že to ohodnotili ako skrytú reklamu a albumy neslúžia na propagovanie bazáriku 🙂 🙂 😉