icon

Prečo nevoliť Hulvátov na kultiváciu verejného priestoru?

evazhoufova
26. sep 2024

pardon hulvatov, pre kultiváciu verejného priestoru……

kiwi3
26. sep 2024

@janka_23 taka normalna slovenska prostitucia

princkrason
26. sep 2024

@kiwi3 a ziadna ina , len slovenska

janka_23
26. sep 2024

@kiwi3 presne tak. Poznám ju osobne veľmi dobre a uprimne sa všetci cudujeme ako moze byt s takým muzom. Potom vidíš co všetko jej a jej rodine zabezpečil a hneď to pochopíš

jana_eyre_2
26. sep 2024

@janka_23 tak to mi príde o to smutnejšie vážne...

janka_23
26. sep 2024

@jana_eyre_2 aj mne keďže som s nou vyrastala a viem ako žila. Pri tom je to pekná a veľmi vzdelaná zena a žije s takým hov...m. Ale tak nie je ani prvá ani posledná pre ktorú je majetok dôležitejší ako iné hodnoty

princkrason
26. sep 2024

@jana_eyre_2 ze rodina si vychovala dceru ako predajnu k..u? vsak to je typicke pre slovenkooo

kiwi3
26. sep 2024

@janka_23 cize sme sa vratili k tomu, ze tak vychovana bola. nie je mozne, aby normalna rodina brala vyhody za "predanu nevestu" a prislo im to ok. a aby vzdelana zena bola s niekym s podpriemernym intelektom a hulvatskym nazeranim na svet? to este take prachy na svete nenatlacili... ja tiez take zeny lutujem a hovorim, ze to su najtazsie zarobene peniaze. a ak ma byt vraj este aj inteligentna, tak je to o to nepochopitelnejsie.

viestta
26. sep 2024

@deedol kritika nohavic nosenych zenami uz na pode parlamentu bola, neviem ci to nebol rovnaky autor

janka_23
26. sep 2024

@kiwi3 rodicia ju k tomu urcite neviedli. Je to dospela zena a s kým bude žiť si rozhodla ona sama. Mne je to v konečnom dôsledku jedno, je to jej vizitka

nyusika
26. sep 2024

@alenamihal a potom presne ti isti hulakaju (alebo HULIAKAJU), aka je opozicia agresivna, siri nenavist...co dodat ?

nyusika
26. sep 2024

@kiwi3 Slovenska narodna prostitucia je uplne v poriadku, aj ked je vykonavana v zapredanom kapitalistickom Rakusku 😀

ja som inak nie tak davno stretla polovnika H. v nakupnom centre v Bratislave, aj s jeho parnerkou.
Zeny, prisaham, ona vyzerala kao jeho starsia (ovela starsia) sestra - nechapte ma zle, ja naozaj nejdem riesit to, ako kto vyzera.
ale to, ako ona na mna posobila - ubita, smutna, mimorisdne zle oblecena zena...on - bez komentara, ale tie diskoklepky spicate, co mal k anzugu obute - modne peklo

rikarika
26. sep 2024

@janka_23 počkaj toto nemôžeš myslieť vážne....ona si pod neho ľahne, lebo zabezpečil jej a jej príbuzným pracovne miesta??......chúďa ta žena....

nyusika
26. sep 2024

@rikarika pre nohe zeny je toto vzor sikovnosti

janka_23
26. sep 2024

@rikarika to ja už neviem ci je toto jej primárny dovod na spolužitie s nim, ale to ze zabezpečil teplý flek jej a výhody pre jej rodinu je fakt. Možno ho ľúbi pre jeho osobnosť 😂 neviem, nechápem a neriešim. Zije s nim ona nie ja, hanbu si robí ona

janka_23
26. sep 2024

@nyusika je to generálna riaditeľka štátnej ochrany prírody a keď som ju videla pred par dnami vyzerala veľmi dobre. A určite nevyzerá ako jeho starsia sestra, stačí si ju vygooglit, nema ešte ani 40 r.

kiwi3
26. sep 2024

@nyusika starsia? a to som sa dnes cudovala, ze huliak este nema ani 50, posobi dost dedkovsky. tak ona ma tazku pracu, asi tak stokilovu. ale bez srandy jej fakt nie je co zavidiet.

nyusika
26. sep 2024

@janka_23 no ja neviem, s kym tam bol, tvaril sa, ze su spolu ako partneri...a vyzerala staro

janka_23
26. sep 2024

@kiwi3 určite nevyzerá od neho starsie preboha, však si hod jej meno do googla

nyusika
26. sep 2024

@kiwi3 on nema 50 ???

janka_23
26. sep 2024

@nyusika použi Google a uvidíš ako vyzera, starsie od neho určite nie. Jedine ak mala blbý deň 😂

nyusika
26. sep 2024

@janka_23 urcite mala blby den 😀

janka_23
26. sep 2024

@nyusika s nim ma blbý život nie iba den 😂

nyusika
26. sep 2024

@janka_23 tak to nebola ona...beriem spat
ale spravali sa k sebe tak, ze som usudila, ze su spolu

kks, co hentaka pricerne posobiaca zena (terasz ta jeho realna partnerka) na nom vidi ??

janka_23
26. sep 2024

@nyusika možno ma takých ako ona viac 🤷🏼‍♀️ neviem, netuším co na ňom vidí, pretože ona vyzerá dobre a je aj dosť vzdelaná. Takže okrem prospecharstva ma žiadny iný dôvod aby s ním bola nenapadá. Lebo ľúbiť také hovädo nemôže asi nikto

tetapetra
26. sep 2024

@nyusika no čo vidí? Dobré srdce 🤪. A áno ten cap nemá ešte ani 50! Veď aj Machala má 50 a Michelko 53, vyzerajú ako 60tnici a aj viac. Už len keď ich porovnám s Ficom,tak zbohom rodina alebo s Kalim

nyusika
26. sep 2024

@tetapetra no...je ich porovnavam so sebou 😀 😀

tetapetra
26. sep 2024

@nyusika Ježiš veď ty máš 50🤣😱, dievča moje, uber si 20r

nyusika
26. sep 2024

@tetapetra no ved...ja som pani zlata 50+ 😀 😀

tetapetra
26. sep 2024

@nyusika rob niečo zo sebou. Lebo tak ako oni vyzerajú, ty nestihnes ani v 80tke

nyusika
26. sep 2024

@tetapetra dobre 😀 :_D