Prečo nevoliť Hulvátov na kultiváciu verejného priestoru?
pardon hulvatov, pre kultiváciu verejného priestoru……
@kiwi3 a ziadna ina , len slovenska
@janka_23 tak to mi príde o to smutnejšie vážne...
@jana_eyre_2 aj mne keďže som s nou vyrastala a viem ako žila. Pri tom je to pekná a veľmi vzdelaná zena a žije s takým hov...m. Ale tak nie je ani prvá ani posledná pre ktorú je majetok dôležitejší ako iné hodnoty
@jana_eyre_2 ze rodina si vychovala dceru ako predajnu k..u? vsak to je typicke pre slovenkooo
@janka_23 cize sme sa vratili k tomu, ze tak vychovana bola. nie je mozne, aby normalna rodina brala vyhody za "predanu nevestu" a prislo im to ok. a aby vzdelana zena bola s niekym s podpriemernym intelektom a hulvatskym nazeranim na svet? to este take prachy na svete nenatlacili... ja tiez take zeny lutujem a hovorim, ze to su najtazsie zarobene peniaze. a ak ma byt vraj este aj inteligentna, tak je to o to nepochopitelnejsie.
@alenamihal a potom presne ti isti hulakaju (alebo HULIAKAJU), aka je opozicia agresivna, siri nenavist...co dodat ?
@kiwi3 Slovenska narodna prostitucia je uplne v poriadku, aj ked je vykonavana v zapredanom kapitalistickom Rakusku 😀
ja som inak nie tak davno stretla polovnika H. v nakupnom centre v Bratislave, aj s jeho parnerkou.
Zeny, prisaham, ona vyzerala kao jeho starsia (ovela starsia) sestra - nechapte ma zle, ja naozaj nejdem riesit to, ako kto vyzera.
ale to, ako ona na mna posobila - ubita, smutna, mimorisdne zle oblecena zena...on - bez komentara, ale tie diskoklepky spicate, co mal k anzugu obute - modne peklo

@janka_23 taka normalna slovenska prostitucia