icon

Prečo niektoré predávajúce neposielajú na dobierku?

bucinka82
15. jan 2012

Chcela by som sa Vás opýtať prečo neposielate na dobierku produkty o ktoré maju ludia zaujem, ved kde mám potom istotu že ak niekomu pošlem peniažky na učet že mi ten tovar aj pošle. Alebo ako to vlastne tu funguje?

Strana
z2
ivanaondrisova
17. sep 2014

Ahojte mamicky aj ja som si tak kupovala minuly tyzden pre synceka cestovnu postielku za 20 eur a ta klamarka pytala aj za dobierku plus 5 eur poslala som jej peniaze na ucet a dodnes nemam peniaze ani postielku prestala komunikovat a co je kava zrusila si falosny nick a dozvedela som sa,ze takto neoklamala len mna!funguje pod viecerymi nickamiako Alexandra777,a podobne ma toho vela davajte si pozor a preto uz nikdy neposlem peniaze vopred!!!!!!!!!!! 😠

drahusienka
4. dec 2014

ja uz bohuzial tiez neposielam na dobierku.. naposledy som posielala tazsi balicek oblecenia pre babo jednej neregistrovanej pani ktora mi v emaile slubila ze dobierku ihned preberie a ze je spolahliva .. dobierka bola na poste 18 dni bez akejkolvek snahy pani o prebratie ☹ pisala som jej hrala mrtveho chrobaka nic ani ziadne ospravedlnenie ☹ postovne za balicek bolo 6,90 co nieje malo a kedze sa mi vratila neprebrata spat platila som dalsie postovne.. dobierka je velky risk postovne samozrejme nechaju zaplatit vam co nieje malo a milostive si dobierku ani nepreberu.. nechapem naco si niekto nieco objednava ked to nepreberie...dalsia skusenost s dobierkou bola ta ze jedna pani si odomna kupila topanky prebrala si ich a cca za 10 dni od prebratia mi poslala foto mojich rozstrihanych lodičiek ktore si zamerne poškodila aby odomna pytala peniaze spat.. podotykam boli to nove krasne lodicky a na foto boli potrhane roztrhane a znicene bohuzial dobierka je velke riziko a po tychto skusenostiach som prestala posielat na dobierku ☹ je mi to luto ale ludia su strasne svine ked toto dokazu robit a premna je každa korunka draha

Strana
z2