Prečo niektoré ženy dostanú ďalšie šance?
Necakam nazory, utechu nic…len asi potrebujem dat zo seba emociu “na papier”. Pohybujem sa v oblasti ktora zahrna aj zdravotnictvo. A tym padom poznam vela pripadov. Nechcem teraz vraviet ze ja si zasluzim viac to dieta ako ine zeny ale vazne ked niekto rodi x krat s tym ze to dieta nechcel a necha ho napospas a je jej jedno. Proste teraz si caka veselo piate hej…a dalsia exotka nechala svoje dieta umriet. Preco ony ano? Preco ony aj 10 prirodzene a ja ani jedno po tom vsetkom? Dlho, dlho uz som mala pocit ze som s tym zmierena. Ale ked sa dozvedam ze sorry ale to hovado ide mat dalsie dieta. A necha ho ako nechala vsetky. Pardon, pardon zeny…
@janetinka27 mne až vyšli slzy ako si to nadherne a citlivo opísala. Obrovska pravda! Prajem vám veľa nádherných dní s rodinkou a nezabudni, že aj biologické deti vedia niekedy vytočiť do nepríčetnosti a prichádzajú rôzne pochybnosti o tom, či si dobra matka.
Nech ste šťastní a nech vám dietatko robí veľa radosti.
Možno je tebe súdené práve jedno s tých ktoré biologicky rodičia dali do domova. Tiež mám len jedno dieťa, cesta k nemu bola ťažká ale našťastie sme to zvládli a je tu. Viac ich mať nemôžem ale keby nemôžem mať ani ju, určite už mám doma adoptované dieťatko.
Zažívala som podobne pocity. Mam za sebou 1 MA odvtedy 2 roky snaženia a nič. Švagriná otehotnela na prvý šup, doslova mi to tak povedala že boli sme na dovolenke a prvý krát som mužovi dovolila aby sa urobil do mňa a na ďalší mesiac som už nedostala krámy." A prečo otehotnela ? Lebo jej povedalo okolie ze už má na to vek. Ona najskôr dieťa ani nechcela. Nemala to ani len v pláne na najbližšie roky. Jasne teraz je šťastná z neho ale aj tak.
A bonus k tomu synovi dali také meno aké som mala vybraté ja pre naše budúce 👍
No aká šťastná teta je zo mňa 3🤦♀️
co je spravodelive? ze pijan a fajciar sa doziva 100 rokov a mladi ludia umieraju nepiju nefajcia? to je spravodlive?
zbytocne sa zamyslas
zivot spravodlivy nie je
Tiez mi napadla kompatibilnost partnerov. Nicole Kidman a Tom Cruise tiez nemohli mat spolu deti, mali len adoptovane a po rozvode kazdy mal deti prirodzenou cestou s novym partnerom.
Autorka ja ti úplne rozumiem. Takmer 10r som nemohla otehotnieť s exmanzelom. Tie isté pocity a to som ešte pracovala s deťmi. Nechápala som ako ne možné že každý má deti len ja nie. Švagriná stvete na ceste a ja potrat.
S druhým mužom som otehotnela na prvý krát. A môj exmanzel to isté. Už ma 2 synov.
Som presvedčená o tom, že nie všetci partneri sú kompatibilní. Bohužiaľ ale v okolí také prípady ako som ja sú veľmi časté.
Bud pôjdete smerom adopcie, alebo sa zmierite a ostanete bezdetni, alebo ostanete celý život dúfať, alebo pôjdete každý svojou cestou.
Drz sa!
Och áno, mnohé z nás rozumejú Tvojmu hnevu. A máš pravdu! Je to veľmi ťažké, 1000x horšie ak s nimi pracujes. No neutápaj sa v tom príliš. Nesmie Ťa to zlomiť. Vyhľadaj aj odbornú pomoc, možno nejaké rady, špeciálne pre Teba, po rozhovore pomôžu. Nech to trochu otupi pocity, ktoré máš. Urob to kvôli sebe. Ty si pre seba najdôležitejšia! Nech je Tebe, napriek všetkému,lepšie.
Asi ta chce zivot niecomu priucit, a toto ma byt tvoja lekcia
@1ryba nevedela to nejak vopred až keď bola v tom 4 mesiaci tak nám to povedala ze im sa paci to meno a zrejme mu ho aj dajú
Na to sme my povedali ze to meno sme mali vybraté aj my a ich reakcia bola že oni si už vybrali
To nebol hnev len za to meno, a celkovo to nebol hnev ... ale skôr frustrácia z toho celého ako dom to vyššie popísala
To meno bola len taka bodka za tým všetkým
Tiez nemozem mat deti
Ziadne ani adoptovat nemam na to zdravie ..a mas pravdu.
Ja som zatial ani neskusala otehotniet,takze kto vie ako to bude so mnou (s nami).Mna skor otravuju ludia,ktori sa ma vypytuju preco nemam a kedy a uz by sa patrilo a bla bla a ci uz skusame a kde je problem. Pravda je, ze ani sa nepokusame, lebo zatial nechceme no a co.Co ich je do toho,to ako ked som vo veku medzi 30 a 40,tak som iba chodiaca maternica a nemam pravo na nic ine v zivote? Mozno deti chceme neskor,mozno nechceme.
A ano potom su zeny ako vy niektore, ze skusate a nedari sa.A predpokladam,tiez celite tymto stupidnym otazkam. Kedy uz ludia prestanu komentovat sukromny zivot ineho a zacnu sa konecne starat o svoje vlastne problemy?
@autorka prilis sa na to zameriavas. To je tvoja chyba. Mrzi ma to, inak to nevidim.
@kitycat to nie su moji znamy. Pisem ze sa pohybujem v oblasti ktora zahrna aj zdravotnictvo.
@141117mmn boh vie komu dieta da a komu nie…no to je take vies ked mi toto napises mi to znie ako ze ty si nezasluzis.
@deborahzelenkava veru tak. Tak sú zvyknuty na také otázky že je to až choré. Keby sa každý staral o seba bol by život krásny
@nika_val ale to meno si môžete raz rad prečo nie ak sa vám páči a tak to cítite prečo nie
Mala by si si uvedomit,ze ty mas urcite nieco,co ti zas ini zavidia. Si zdrava. Co by za to dali ini. Tak, clovek nemoze mat vsetko. Ak ste obaja zdravi, a nic nefunguje,bud moc tlacite na pilu, alebo nie ste kompatibilni. Mozno treba vymenit partnera 🤷♀️ To,co robia ini nijako neovplyvnis, aj ked je to nespravodlive. Vzdy bude niekto,kto bude bohatsi,krajsi,mudrejsi...Ale mozes zmenit svoj pohlad na zivot - napr.poziadat o pestunstvo,adopciu.

@autorka este mas moznost adoptovat