icon

Prečo nikto neverí sexuálne zneužitym ženám?

25. jan 2023

Prečo keď niekto ide na políciu nahlásiť znásilnenie, sexuálne zneužitie deti atď. Tak vo väčšine prípadov tej obeti neveria alebo ju začnú obviňovať že si za to môže sama? Je mi z tohto systému na grcanie. Veľmi veľa sa toto deje v rodinách, vie sa o tom, že sa to deje a aj tak keď dieťa povie, že ho napríklad otcim zneužil, tak sa to uhra tak, že si to to dieťa vymyslelo popri tom to vôbec nedava zmysel. Keď ide žena vecer sama tak sa to tiež vníma koľko krát tak že si to "pýtala". Sú prípady vo veľmi kresťanských obciach kde kňaz zneužíva deti, rodina o tom vie ale nerieši to, pretože čo povedia ľudia. Neviem, ako je to v iných krajinách, ale mám pocit že sexuálne násilie je v tejto krajine veľmi podcenene a systém dovoluje násilníkom beztrestne páchat zverstva na deťoch, mladistvých aj dospelých. Prepáčte ak to sem nepatri, moja kamarátka zažila podobnú situáciu, nebudem to viac popisovať aby sa nenašla v tom a uzavrelo sa to tým, že si to určite vymyslela pretože chce daného násilníka poškodiť. Je mi do plaču z toho systému. Nedajbože má žena sukňu. To už sa ani ako znásilnenie nepočíta, to už má vlastne na sebe nálepku "pod ma vyj**bat".

nataly420
Odpoveď bola odstránená
lenjaona
Odpoveď bola odstránená
nataly420
Odpoveď bola odstránená
nataly420
Odpoveď bola odstránená
bessie12
26. jan 2023

@lenjaona to, ze je dievca / zena naha alebo sporo odeta, tak to neznamena, ze maju byt znasilnene. Ten chlap nema na to pravo co i len pomysliet a nie to este urobit. Dospely clovek by mal svoje pudy vediet ovladat a pomysliet na pripadne nasledky. Takze tej tvojej vete, ze ony sa nukaju ako lacny tovar mi nepride normalne. To je ako keby si povedala, ze si to zasluzili...

lenjaona
26. jan 2023

@nataly420 ja nie som pedofil a urážať si začala ty tak sa ukludni psychopatka bláznivá agresívna

lenjaona
26. jan 2023

@bessie12 kedy sa chlapi vedeli ovladat? Ked zvládnu zbit zenu zabit a podobne

bessie12
26. jan 2023

@lenjaona o domacom nasili mi pisat nemusis. Viem co to je, kedze som si sama tym presla. Ale ako som napisala. Nemaju na to pravo... A su chlapi, ktori sa vedia ovladat

nataly420
26. jan 2023

@lenjaona zastavať si pedofíliu mi nepríde normálne ;) vyhľadaj pomoc

lenjaona
26. jan 2023

@nataly420 ja nezastavam pedofiliu a pomoc vyhľadaj ty

euka210
26. jan 2023

@katkazocele toto neviem.

katkazocele
26. jan 2023

@euka210 ahoj, prepáč, neviem na aká môj komentár si reagovala😅

ouwecka
26. jan 2023

Lebo sme na Slovensku,tu su neuctive aj zeny k sebe..zial

mikadooo
26. jan 2023

Ja si nemyslím, že oficiálne orgány "nechcú uveriť". Platí totiž tzv. prezumpcia neviny. Chápem, že je to veľmi ťažké dokázať, kým však nie sú hodnoverné dôkazy, že sex bol proti jej vôli, polícia či súdy nemôžu spraviť absolútne nič. A toto sa žiaľ naozaj veeeeľmi ťažko dokazuje... ☹️.

nataly420
26. jan 2023

@lenjaona obviňovanie obete take klasické pre jednoduchých ludi 🙂

lenjaona
26. jan 2023

@nataly420 nehovor

nataly420
26. jan 2023

@lenjaona hovorím.. si proste jednoduchý človek 🙂 ktorý a trepe na internete svoje sprostosti

lenjaona
26. jan 2023

@nataly420 skončila si ?

nataly420
26. jan 2023

@lenjaona ty by si mala 🙂

lenjaona
26. jan 2023

@nataly420 nemusela si reagovať 😉

nataly420
26. jan 2023

@lenjaona presne ako ty 🙂 😘

lenjaona
27. jan 2023

@nataly420 ale ja som reagovala na hento hore a nie na teba

nataly420
27. jan 2023

@lenjaona si v diskusii 😄 čiže smola … kľudne si to mohla ignorovat aj ty

lenjaona
27. jan 2023

@nataly420 ale si múdra

nataly420
27. jan 2023

@lenjaona škoda že ty nie :D 🤣

lenjaona
Odpoveď bola odstránená
beronsche
27. jan 2023

@lenjaona ty si normalna??? Ake na vine su obe strany?

Dievca moze ist nahe po ulici, koketujuc s kazdym, aj tak NIKTO nema pravo sa jej nasilu dotknut!

..aj kvoli pomylenym ludom, ako si ty, mnohe obete na policiu ani nejdu.

lenjaona
27. jan 2023

@beronsche ukľudni sa

beronsche
27. jan 2023

@lenjaona ano, ked uz dochadzaju argumenty, prichadza na rad tvarenie sa, ze "ja som cool a ty hysterka... "
Samozrejme, vsetky sme hlupane, len ty lietadlo, ze?
Och veru, nad hlupostou sa zvitazit neda...

lenjaona
27. jan 2023

@beronsche píšeš sprostosti