Prečo odišla Ivkazba?
Dlhšie som tu nebola a niekde som zaregistrovala, že odišla zo stránky čo sa stalo?Či to bolo jej rozhodnutie?
Iva zrovna nie je typ, ktory by najskor napr. zalozil temu "odchadzam", zrejme mala na to svoje dovody, podla mna skoda, lebo mne osobne tu chyba
bolo to jej rozhodnutie, viem, že boli mazané v témach jej príspevky, nikto nechápal prečo, veď vždy dobre radila.
Nemyslim, ze jej ucet bol zruseny z jej iniciatlivy. Upozornila na nespravnu odpoved v poradni. Zmazali jej prispevok, potom dalsi a nakoniec jej odporucili aby opustila toto forum. Chvilku este odpovedala v inej teme a neskor uz o ucet prisla.
Ja som jednu temu zalozila hned po tom, co jej zmazali tu druhu temu. Len z recesie kolko vydrzi. Nevydrzala ani 5 minut. Sliapla im na kurie oko. 😀
@solange7
@elizabet173 presne aj ja....ešte sme jej tam potvrdili, že má pravdu, že naozaj odpoveď bola chybná a že na forach je nás dosť, čo vieme poradiť k veci a zrazu to zmizlo ako gáfor
@aduskatt to bolo od MK dost neprofesionalny a trapny tah. V dnesnej dobe, ked sa vsetky platformy snazia zachovat neutralitu a korektne jednanie, som necakala takuto odpoved. Zvlast ked sa jednalo o slusnu diskusiu.
Mimochodom chcela som napisat, ze im sliapla na otlak. To kurie oko som pisala zrejme v nejakom tranze. 😀
Este doplnim, ze je mimoriadne zaujimave, ze temy v ktorych sa hromadi vyhrotena nenavist, rasizmus a cielena propaganda sa nereguluju. Aj napriek tomu, ze niektore su uz na hrane zakona.
ešte že nezrušili všetkých nás, finančných sprostredkovateľov, ktorí sme potvrdili, že tá odpoveď bola od veci.......ešte aj pani manželka toho dotyčného sa potom rozčuľovala v ktorejsi téme, že si nechceme nechať poradiť🙂
skutocne? tak to som nepostrehla, tak teda to je pekne, ze ani neviem ake slovo pouzit, tak skusim citoslovce "fuj"
@karolinakr zmazali mi to, ale daj si do vyhladavania na stene ivkin nick, dohlada ti starsie info o jej odchode. Ale v podstate to tu uz bolo napisane.
Mne osobne nechýba, prisla mi príliš arogantná a povysenecka, ale mimo tohto jej správania som jej kvality registrovala a som teda v šoku aku cenzúru tu MK robi. Ja si asi zijem na nejakom oblaciku naivity a nevedomosti tu 😀
@karolinakr a ostatné ešte raz odišla sama na 99 99 percent. Ona už ku koncu nemala ani profilovú fotku, mala kratsie obdobia kedy nebola aktívna. To je údel všetkých známych tvárí-celebrít MK že časom im tu niečo začne vadiť alebo majú nezhody, príde horšie obdobie možno aj v reálnom živote a odídu.
@marsmykkok aká celebrita?nemám pocit, že sa pasovala za celebritu.Vsimla som si, že viacerým nukala rady ohľadne investovania možno to niekomu vadilo.Bola úspešná a prajem jej nech sa stane matkou ako túžila a neverím, že sa časom nevráti, alebo tu už nie je pod iným nickom
anonym ja nemyslím celebrita v zlom, ale ako som to uviedla aj v príspevku známa tvár rovná sa "celebrita". A je jedno či známa v pozitívnom, negatívnom, ale spája sa s tým že ťa veľa ľudí sleduje, pozná, najdú sa aj ľudia čo ťa nemusia a časom 99 percent takýchto známych tvári MK odíde.

áno, jej rozhodnutie