Prečo platíme za vyzdvihnutie na predajni?
Príde to len mne divné, že si objednám tovar s tým, že sama si ho osobne vyzdvihnem na predajni a ešte za to platím? Myslela som, že toto by malo byť zadarmo, akože nejde mi o tú sumu, je to niečo málo cez 1€, ale aj tak, ten princíp..
@karolinakr Evidentne to mnohým príde úplne normálne. Preto sú u nás tak vysoké ceny všetkého. Lebo Slováci radi zaplatia.
tiez by som cakala, ze vyzdvihnutie na predajni zadarmo. nakolko take HM-ko navaza tovar na predajne tak ci tak, predavacov plati tak ci tak. ci sa tam preda 100 kusov alebo 200. Nerozumiem tomuto poplatku priznam sa.
@gabrielkaa na slovensku zdrat z koze za vsetko. Takisto ako nepochopim predavanie zlavovych kuponov, ktore dostanes zadarmo k objednavke alebo poplatky za vklad ci vyber z a na vlastne (!) bankove konto...
Neobjednavala by som online keby mam este platit navyse za vyzdvihnutie na predajni. Bezne objednavam next a vzdy si idem na predajnu vyzdvihnut tovar. Next aj Zara dostavaju tovar denne takze nemaju ziadne naklady za kuriera navyse. Teraz som z porodnice objednavala veci co nam este chybali a muz ich iba vyzdvihol, nikde sme neplatili za dodanie a vyzdvihnutie na predajni.
@vevesh celkovo niektorym bankovym poplatkom nerozumiem 😁.,ako napriklad negativy úrok na bežnom účte
@jablkovastrudla mozes mi prosim napisat, kde ma Next predajnu?
@hanaxxx prepac asi nepomozem, my sme v Irsku, viem ze Next zo slovenskeho trhu odisiel.
Tak pockaj pred obchodom na tovar, ktory sam pride za twbou zo skladu, sam sa zabali a poda sa ti do ruk.
@jablkovastrudla tak aspon vidime, ako to funguje v inych krajinach

1.29e Pantha Rei včera
Oni ponuknu možnost, že si to vyzdvihneš, sam sa trepeš 30min k predajni a este zaplatis 1.30
To mi pride ako vo Vubke, das si peniaze na svoj vlastny učet a v banke zaplatiš 2eur za to..