Prečo práve ja nemám šťastie v láske a prečo mám súdené sa trápiť sám celý život?
Stále si kladiem otázku : Prečo práve ja nemám šťastie v láske a prečo mám súdené sa trápiť sám celý život.
Ale áno, pochopili. 🙂
V podstate som to myslela tým spôsobom ,že cez net je to zoznamovanie komplikovanejšie .Keďže nemáš fotku ,stav konta a podobne ,zatiaľ nemáš čím zaujať, akurát tým ,že si smoliar,čo pre niekoho tiež nemusí byť zrovna pritahujuce . Takže jasné je ,že u niekt.zien uz blikali kontrolky na gramatiku 😂slobodne ,potencionálne .To reálne zoznamovanie klasické je iné ,láska na prvý pohľad ,blesky a rozum ide bokom. Ja na ten internet moc neverím . Reálne sympatie skrátka ,reálna vôňa ,reálny pohlad. Nepomôžem si ,ale to je iba môj názor. V každom prípade ti držím palce.
Je strasne povrchná zlá doba aspoň čo som si ja vsimla . Vnútro až posledné a podstatne sú iné veci . Školy,peniaze ,postavenie ,zázemie a podobne.
@kristina2015 cez net zoznamkam sa veriť nedá. Realita má prednosť aj u mňa. Doba sa zmenila a aj ľudí meni k horšiemu. U mna bude aj to problém že veľa rozmýšľam.
Čo má prísť príde . Jednoducho iba si sa blbo vyspal a nie sa zobudiť 😂🤪
@tripetta sa opísať?? No to bi vedeli blízky povedať. Ale tak odkedy som sa stal otcom som citlivejší. Som milý a moc dobrý. Keď sa pozriem späťne tak stále pomaham každému. Neviem povedať nie. Som starostlivý však mám syna aj sa starám aj sa s ním učím. Aj taká zienka domáca. Som aj kutil. Keď niečo chem tak aj si vyrobim. Spytaj sa konkrétne čo chceš vedieť.
To kutilstvo je super, no vidíš. Veľa mužov si dnes nevie ani zatĺcť klinec. Pekné, že máš dobrý vzťah so synom. Ako si predstavuješ svoju vysnívanú ideálnu ženu, aká by mala, či nemala byť?
@tripetta vysnívaná?? Hlavné nech nás ma rada. No takú paničku určite nie. Úprimnú. Nech sa neschovava za tvár klamarky. Proste nech vie poradiť ale nech si aj nechá poradiť. A keď máš na mysli postavu tak klasická žena / mamička. Nič extra.
Ťažko povedať mám švagrinú ktorá bude mať 30 rokov je pekná ,chudá ale vstách naporiadok nemá lebo je blbej povahy škoda slov najdlhší vstách rok a pol pritom jej brat môj manžel sa dal dokopy somnou povedali sme si že to skúsime nebol náročný a ja tiež nie a teraz sme šťastný a mame 3 deti svoj dom a tď budeme spolu 12rokov.potom mám kamarátku ktorá zobrala prvého chlapa keď mala 20 lebo sa bála že ostane sama čo z toho keď sa zobrali majú jedno dieťa ale vstách hruuza takže by som byť tebou netlačia na pílu treba vydržať ta pravá láska ešte len príde tak držím palce
@tripetta fb mám skôr už len synovi aby som bol v kontakte s triednou.
Možno práve to, že veľmi chceš, je problém. Tak ako aj chlap vycíti od ženy, že zúfalo tuzi po vzťahu, tak to aj opačne môže byť. A odradí ju to, zvlášť ak u nej nezafungovala chémia okamžite. Alebo ta berie len ako kamoša. Skutočne tu ťažko povedať, to skôr nejaká žena, aká ta pozná v realite, a máte taky kamarátsky vzťah, by ti vedela povedat, čo robíš zle, alebo co by si práve nemal robiť. Trebárs som raz bola na takom rande s chlapíkom, čo tiež o sebe vravel, že je vtipný, zábavný, milý a podobne. Dohodla mi ho kamoška, že máme spoločné záujmy, tak nech skúsime. Bolo to hrozne, lebo on síce bol vtipný, ale úplne mimo môj humor 😃proste bol až trápny podľa mňa. Už sme sa nevideli, kamoška tomu nechápala, ze"ved ja sa s ním stále na smejem "no ano, lebo ona mala rada taky trochu korenisty humor, ja nie.to len čisto na margo, že aj ta zartovnost v spoločnosti nie každému môže byť rovnako zábavná.
@tripetta Ďakujem za rádu.
@jaskolka ja sa venujem aj k DHZ (Dobrovoľný hasičský zbor) a chodievame aj na súťaže. Tam je veľa rozvedených žien / mamičiek a si aj pokecáme ale to aj skončí. A stretavame sa skoro na všetkých súťažiach. Asi som slabí chemik. ☺ už som aj nad tým či ich neodradí aj môj syn.
@tripetta aj keď sa nepoznáme ale z teba vyžaruje dobro. Máloktorá je taká ochotná poradiť a pomôcť. Veľké dakujem. 👍
Chodíš do prace? A tým, že chodíš do spoločnosti- znamená čo?
Ahoj ja som na tom podobne ak chces pokecat kontaktuj ma.
@cherries veľmi rád by som ale chcem tu byť anonymne. Prepáč.
Preto, ze sa lutujes, namiesto toho, aby si si uzival zivot a zil ho s otvorenym srdcom aj ocami. Su aj baby, ktore hladaju prave muzov v tvojom veku, ale ocakavaju od nich, ze budu sarmantni, uz vybureni, s primerane usporiadanym zivotom, usmiati, pokojni, spokojni... a ze vedia co hladaju. Skutocne zeny nechcu žiadneho Armanda z telenovely, co sa moce zivotom bez duse so sklonenou hlavou, a mrnka 'och, prečo ja nemam stastie v laske'
Zmen uhol pohladu
@danim neber to tak ze som zahodil šancu. Doteraz píšem ako anonym a teraz mám ukázať svoju identitu. Proste sa hanbím ze takto riešim veci s ktorými si neviem radi sám.
To nerieš za tyzden si na túto tému nikto nespomenie ,ludia majú svoje problémy a každý deň svitá na nové ,takže tak o týždeň sa bude písať o inom.Ty si sa momentálne vyspal zle niekoľko mesiacov po sebe a čo ? Nie si jediný
Využi šancu ,chod do toho
Tak čo s tebou.. si založ aj nový nick a napis tej babe. Aký problém?? Čo mozes stratiť??? Fotku nemáš čo riesis
Tak načo riešiš keď nechceš vyriesit? Ak by sme ti fakt, že zohnali osobu ty by si povedal, že von nejdes... potom nechapem čo sa svojmu stavu cudujes.
Pridi ku nám bývať na týždeň hotova kralikaren a tak za mesiac zistíš čo v ľuďoch je a keby máš všetko riešiť zblaznis sa 😂
@danim po krčmách nechodím. Nepijem zo zdravotnych dôvodov. Liečim sa na epilepsiu. Po strate svojej mamy ma to polozilo ze som zostal epileptik. Som nezamestnaný alerobim na dohodu. Chodievam skôr na kávičku či večere aj na zábavy aj na spoločenské podujatia. Len ked idem sam tak to je take zlé ked vidíš druhých. Ešte ze mám syna ktorý mi je oporou.

@tripetta
@kristina2015 ale význam slova pochopili všetci. 😉