icon

Prečo sa Laura a Bekim rozišli?

2. aug 2024

Co myslite preco sa Bekim a Laura rozisli?

Strana
z5
di1234
2. aug 2024

To naozaj? 🤦🏽‍♀️ toto tu chcete riešiť? Na čo Vám vôbec je takáto informácia?

mamamasama
2. aug 2024

Behal za inými. Fakt už nemáš, čo riešiť?

stellariaaquatica
2. aug 2024

@mamamasama behal 😂

naneta258
2. aug 2024

Neviem, ale poslednú dobu som si všimla ze nemali spolu fotky na ig.

estellas
2. aug 2024

Je to škoda, boli zlatí spolu.

koniarova
2. aug 2024

Je to len a len ich vec. A teba hovno do toho.

danyelia
2. aug 2024

...asi preto isté, prečo sa rozchádzajú aj ostatní-nezhody, vyprchanie lásky, nevera, peniaze, rozdielnosť názorov 🤷🏼‍♀️ Ak sa teda fakt rozišli, nesledujem ich

babulkomale
2. aug 2024

Vygooglila som si...tri roky zobrati, 15 mesacne dieta 🤦
Hlavne ze vsetci spolu ziju roky pred sobasom, vsetko vyskusaju a preco potom toto robia tym detom?
Ja to nechapem...

beata_k
2. aug 2024

Moj tip je dieta. To zamava s kazdym parom.

babulkomale
2. aug 2024

@koniarova preco si hned vulgarna? Keby si to autorka vypocula za dverami ich bytu a roznasala to, nepoviem. Ale dali to von verejne, su znami. Tak sa ludia zamyslia. Preco hned tak zle pises?

babulkomale
2. aug 2024

@beata_k to su ti ludia taki slabi ustat take veci? Ked ustoja ze on je ciastocne imobilny napriklad?
Ja keby som sa rozvadzala za vsetko, tak som uz desatkrat vydata a rozvedena. Vsak niekedy proste treba zatat zuby a bude lepsie.
S dalsim clovek vacsinou len opakuje rovnake chyby.

di1234
2. aug 2024

@babulkomale a Vy sa prečo hneď vyjadrujete tým spôsobom, že “nepochopíte prečo to robia tým deťom” alebo idete posudzovať či je niekto slabý alebo nie je slabý niečo ustáť. Je to ich vec. Nikto z nás v tom vzťahu nežil, nikto sa s nimi lravdepodobne osobne nestretol a nerozprával. Vy ste ich dokonca googlila. Strašne easy je súdiť ostatných a strašne radi to na tomto fóre ľudia robia. To, že Vy ste ustáli niečo čo iní nie je super a môžete byť na seba hrdá. Ale nesúďte už. Neverili by ste, ale niekedy je pre deti lepšie ak idú rodičia od seba.

lienka.7
2. aug 2024

@babulkomale v nejakom rozhovore (žeby u Marcina?) sa ešte rozplýval, ze maju 8 mesačnú dcérku a akí sú spolu šťastní... o pol roka všetko inak? Ale nesledujem ho.

beata_k
2. aug 2024

@babulkomale Nie kazdy je tak silny. Unava, stres, nervozita. Zivot s dietatom si bezdetny len tazko predstavi. Moze o tom citat, pocut, ale zazit si to je ina vec. Nie kazdy to ustoji. A nikdy nevies cim si prechadzal ked prisiel o nohy. Nesudim ich. Neviem cim si presli. On aj ked chce pomoct, tak sa mu vsetko neda. Potom je to na jeho zene...

autor
2. aug 2024

@naneta258 presne aj ja. Aj som myslela ze sa nieco deje

galganka
2. aug 2024

Celkom pekne ti to tuná vysvetľuje, páči sa...

autor
2. aug 2024

@estellas veru. Velka skoda

autor
2. aug 2024

@galganka ved to som citala. Myslis ze odkial to viem?

galganka
2. aug 2024

Netuším odkiaľ. Nesledujem topky a novéčasy ... Toto mi pred pár minútami náhodou vo feede vybehlo a hneď na to tu téma.

dominikamacakova
2. aug 2024

No pekne...

babulkomale
2. aug 2024

@di1234 celá naša rodina je rozvedená, takže niečo "málo" o tom viem. Niektorí aj viackrát.
Nikoho nesúdim, len som sa zamyslela.
Dobrú noc.

autor
2. aug 2024

a oni boli 2 roky pred svadbou dokonca rozideni a dali sa dokopy potom

autor
2. aug 2024

Baby a to na tej fotke nie je Laura vsak? On ma druhu?

jenn7
2. aug 2024

Si robis prdel? Takyto srdcervuci text a k tomu foto s frajerkou?

autor
2. aug 2024

@jenn7 ja tiez cumim. Nie je to Laura?

dominikamacakova
2. aug 2024

@jenn7 to je frajerka?

jenn7
2. aug 2024

@dominikamacakova samozrejme ze je to Laura! Mozno im to neklaplo ale on mi urcite nepride ako bezcharakterny kreten, aby pod text o svojom najtazsom obdobi dal fotku frajerky

dominikamacakova
2. aug 2024

@jenn7 ty si povedala, že je to fotka s frajerkou

jenn7
2. aug 2024

@dominikamacakova ja som to nenapisala. Ja som sa cudovala tomu ze to napisala autorka.

autor
2. aug 2024

Laura ma tmave vlasy. To na foto nie je ona

Strana
z5