icon

Prečo sa Laura a Bekim rozišli?

2. aug 2024

Co myslite preco sa Bekim a Laura rozisli?

jenn7
2. aug 2024

Nejdem sa hadat, ale toto by mi ku nemu nepasovalo.

mamickalisticka
2. aug 2024

Myslím, že tá fotka je staršia, on ma teraz biele vlasy a tam vidno hnedé.

blue_violet
2. aug 2024

to ako vážne niekto založí takú tému na fóre? Autorka to ťa nič iné v živote netrápi len toto? Si šťastný človek.

autor
2. aug 2024

@blue_violet no vidis ako mi je dobre 🙂 Nie nastastie nic ine ma netrapi 🙂

victoriab
2. aug 2024

Waaaa ja som v soku! Toto som vobec nezachytila :(

ankare
2. aug 2024

Nepoznam ich. Ale s takým mužom, ako je Bekim, by som žiť nechcela. Furt je odcestovany, furt je s kamarátmi, furt zuruju.

andrea2323
2. aug 2024

@victoriab inak ani ja, idem si to tiež pozrieť 🫢

medda_beda
2. aug 2024

@babulkomale Keď budeš ty tým dieťaťom ktorého rodičia majú nezhody tak daj vedieť či by si chcela aby spolu ostali.Ja by som nikdy nechcela aby kvôli mne boli rodičia nešťastní už do konca svojho života.

babulkomale
3. aug 2024

@medda_beda nepochopila si. Bola som tym dietatom. Aj sa nasi rozviedli.
Ale nezili spolu pred svadbou, co sa tu odporuca ako jediny dobry spôsob ako si cloveka vyskusat, takmer zaruceny. A nerozvadzali sa po troch rokoch od svadby, ale az ked uz nebolo napravy, po 18 rokoch.
A samozrejme, otec opakoval rovnake chyby aj dalej.
Takze ano, nieco o tom viem. Aj co je to byt sama s tromi detmi ako moja mama. A dala to na velku pani, bez alkoholu, dlhov, sockarcenia, ako niektore zeny co sme mali v okoli. A hlavne to dala bez dalsieho a dalsieho chlapa.

babulkomale
3. aug 2024

@medda_beda a ty si si si ista, ze Bekim so zenou maju take nezhody, pre ktore by boli nestastni do konca zivota? Ze neexistuje naprava? Ze hned treba ist od seba od rocneho dietata? Ze tie roky co uz spolu su treba hned zahodit?
Tak ich asi poznas osobne a zverili sa ti.

klementinka58
3. aug 2024

ako partnerka handikapovaneho muza viem ju pochopit, ti jedinci su strasne zatazeni na seba, kto s tym nezil nepochopi, stale vidia ako im je krivdene a v uplnych banalitach, aj ked su navonok uplni pohodaci, doma sa citia ukrivdeni ked im odkrojis o centimeter mensi kus kolaca.

babulkomale
3. aug 2024

@klementinka58 dobre ze to pises, toto vela ludi nevie.
Zazila som si...navyse on sam o sebe hovori ze je tvrdohlavy a to je jedna z najneprijemnejsich vlastnosti do vztahu.

klementinka58
3. aug 2024

@babulkomale ako moj manzel bol navonok a je doteraz sarmantny, vyrecny, srandovny, oblubeny, ale doma aj sebec. V jeho praci ked sa tam ukazem kolegyne vysmiate, lebo same vtipy rozprava a tak. Doma uz to nie je take narocne ako na zaciatku manzelstva ale zaciatky boli krute. Napriklad riesil ozaj kazdu kravinu ako mu je ublizene, napriklad bol s kamosom na pive na hodinku ja som bola o par dni s kamoskou na kave 2 hodiny a uz riesil ze on bol len hodinku a ze je to nespravodlive, pritom mohol byt ako dlho chcel. Alebo ratal minuty ako dlho sa venujeme svojim zalubam a on vzdy vysiel ako ten co to ma ukratene 🙂 Tiez v mladosti kamarati, zabava, pivko...zivot gombicka... Jeho rodicia ho aj velmi rozmaznali lebo ved on to ma narocne, cize bol zvyknuty ze co chcel to dostal. Uz sme spolu ozaj dlho cez 10 rokov a uz si zvykol, ze ja nie som svokra co okolo neho skace a ze aj on musi ist nakupit, navarit ale vzdy tam vyskoci nieco take ze mi mozog zastavi....napr preco nemal tortu na narodeniny a syn mava kazdy rok , alebo preco ma najmensi kus kolaca a pod....tych prikladov je vela, len ma to nenapada

klementinka58
3. aug 2024

alebo teraz ideme do Pariza, vzdy chcel vidiet to mesto, tak sme zakupili zajazd a vcera uz si chystal ruksak NASA lebo si kupil specialne na tu prilezitost a vravim mu, ze do Louvru s ruksakmi nepustaju, tak uz bolo ze on nejde do Pariza, ked si nemoze vziat ten ruksak...ale so mnou nevykruti reku ok beriem syna tak potom ze teda sa obetuje a pojde

Vela je tych situacii ked mi mozog zastavi, ono to postihnutie nie je problem ale ta povaha, sebecky orientovani, rozmaznani od mala..a to poznam viacerych ludi co su od detstva handikapovani a kazdy jeden ma podobne crty

autor
3. aug 2024

@klementinka58 to je povahou. Nie tym ze je na voziku.

klementinka58
3. aug 2024

no nie je to len o povahe ale ta povaha a sebectvo sa rysuje handikapom

koniarova
3. aug 2024

@klementinka58 môžeš prosím napísať, aký má hendikep? Zaujal ma tvoj príbeh. Už ste sa brali, keď mal postihnutie? Obdivujem ťa, tvoju trpezlivosť. Vieš to s ním skrátka. 👍 Ale musí to byť náročné.

klementinka58
3. aug 2024

@koniarova ano postihnutie ma od narodenia - nema ruku.

je to narocne nie skrz handikap ale skrz toho, ze od mala okolo neho skakali a lutovali ho. Proste aj svagor povedal, ze ani za zle znamky mu nic nepovedali, tak to flakal, odisiel z vysokej.....zivot party gombicka...orientovany na seba, svoje potreby....aj ked rokmi som ho okresala poriadne, vzdy nieco take vyskoci..
verim, ze aj bekimova Laura to ma podobne, takze viem ju pochopit, ono ten handikap nevadi ale ta povaha skrz toho je narocna

lienka.7
3. aug 2024

@autorka väčšina hendikepovaných ľudí je vo svojom vnútri zatrpknuta a z toho co sa im stalo obviňujú všetkých naokolo. Aj sam Riapos, ktory je tiež na vozíku o tom rozpraval.
Ja som si pozrela pár Bekimovych stand upov, snaží sa tam byt v pohode a nad vecou, ale ver ze tomu tak nie je. Robi to, lebo aspoň tam sa cíti dôležitý
je stredobodom pozornosti. Ale podla mňa, tak úplne nad vecou rozhodne nie je ... A to nevravím ja, ale známy, čo s takýmito ľuďmi pracuje. Jeden deň sú úplne v pohode, na druhý im prepne a chcú "skakat" z balkóna.

klementinka58
3. aug 2024

@lienka.7 moj nastastie depresie nemava ale ten pocit dolezitosti a ze vsetko sa kruti okolo neho....niekedy to da zabrat, najma zaciatky manzelstva boli ozaj sialene narocne ten prvy rok som myslela, ze sa do roka rozvedieme, kebyze nie som flegmaticka povaha tak by ma uplne dodeptal, ale ked videl, ze som voci jeho narazkam imunna tak s tym prestal. Teraz hocikedy aj synovi nieco take povie, tiez sa s nim natahujem ze je otec ma byt nad vecou a nie sa skriepit do nemoty so 6 rocnym chlapcom kto si prdol a riesit to hodinu

autor
3. aug 2024

@lienka.7 mne sa Bekim zda nad vecou uplne. Ja som pocuvala vsetky rozhovory s nim, jeho relaciu pocuvam. Jemu predpovedali ze sa nebude hybat vobec a teraz dokonca prejde aj sam.

klementinka58
3. aug 2024

no keby si stretla toho mojho tiez si povies ze uplne vyrovnany , vtipny, porozprava sa, zasranduje...kopec zien mi vravelo, ze by ho brali, reku ok pobalim ho 🙂

a potom pridu dni ked nekomunikuje, ked riesi kraviny a tak dokola. raz lepsie inokedy horsie

autor
3. aug 2024

@babulkomale no inak ano. Kazdy sa chyta za hlavu ked niekto pred svadbou nebyva spolu. A tieto celebrity ziju spolu roky a chvilu po svadbe sa rozidu. My s muzom sme spolu 10 rokov manzelia a keby sa mame rozvadzat za vsetko uz sme 100x rozvedeni.

tim23
3. aug 2024

Ale veď on v tom popise na ig nepíše že sa rozišli len že majú ťažké obdobie, čo je pri tak malom dieťati pochopiteľné. Ťažké obdobie nerovná sa rozchod

klementinka58
3. aug 2024

a hlavne stale riesime v domacnosti dokola ci je to spravodlive, kazdu blbost...co pri vztahoch so zdravymi muzmi sa mi nestavalo. Je nespravodlive, ze mam viac dovolenky, je nespravodlive, ze som uvarila len to co ma maly rad a jeho som sa neopytala, je nespravodlive ze nema tortu na narodeniny ako syn......na dovolenkach uz mu nestacia ani 5 hviezdickove hotely, ofrfle vsetko, hlavne stravu....

autor
3. aug 2024

@tim23 su od seba. Uz sa to vsade pise

tim23
3. aug 2024

Netreba veriť všetkému. Pokiaľ to oni nepotvrdili ani by som sa nas tým nepozastavila.

babulkomale
3. aug 2024

Kedysi som v statistike citala, ze pary, ktore spolu ziju pred svadbou, sa castejsie rozvadzaju, ked su uz manzelia.
Takze zrejme to "skusanie" nema ziadany efekt.
Naopak poznam dlhorocne pary v manzelstve, ktore spolu zacali byvat az po svadbe a su skutocne stabilni.

victoriab
3. aug 2024

Ja som tiez videla vsetky rozhovory s nim, aj jeho podcasty rozne, aj to, ako sa vyjadroval o nej, ona o nom. Vobec nechapem a neverim, co sa zrazu stalo. Fakt ma to mierne soklo, ja som to vobec necakala.

moonlight1210
3. aug 2024

@babulkomale a ja take, co zacali byvat az po svadbe a zistili, ze vlastne sa vobec nedokazu zhodnut a vadia si. Bolo ine, ked sa len stretali, a bolo ine 24/7 spolu (minus praca).
Neustali to.