Prečo sa matka v Partizánskom rozhodla pre taký krok?
Ahojte, tato téma je len taky výkrik do tmy, ale ostalo mi smutno. Z tragédie, ktorá sa stala v Partizanskom - 24 ročná mamicka a 1,5 rocny chlapček. Matka sa s ním hodila pod vlak, ona prežila, chlapček zomrel. Je mi strasne smutno, mam 25 rokov a skoro 1,5 ročnú dceru, pozerám nanu a neviem si predstaviť, čo tu matku muselo k tomu dohnať :( čo myslite? Prečo niekto take niečo urobi?
Je mi luto a modlim sa za tu malú, nevinnú dušičku. :(
Aj ta mamicka, co 30.6. skocila do priepasti Macocha s 2 malymi detmi, tak tam policia vysetrovala, ostal vraj list na rozlucku, kde vsetko vysvetlila. Do medii sa dostalo len to, ze mala psychicke aj rodinne problemy

Poporodna depresia, partner … zivotne podmienky. Bohuzial v podstate nikde ta na tvrdu realitu nikto nepripravi a hlavne vela mladsich zije vo svete soc medii a domnelej dokonalosti a realita je ina, nikto sa stale neusmieva, ceny su vysoke atd Nikto nevie co sa v hlave toho druheho odohrava, na vonok vsetko dokonale a usmiate a preto je casto tazke pomoct.
boli aj tu ženy, čo chceli skoncovať so životom dokonca jedna v tom veku s 2 ročnym synom
- k psychologi nechcela ist
- za psychiatra sa hanbila
-použivala volne pripravky z lekarne
- syn že si ju aj tak nebude pamätať
- muž bol ok, i tak sa chcela zabit
- bola šikanovana v detstve, mama sa jej nezastala
nijak si nedala povedat, vieru odmietala, Boha tiež
kĺudne to mohla byť ona, bola už rozhodnutá
čo sa tejto tyka, život jej dal druhu šancu, malokto prežije zražku s vlakom, by ma zaujimalo, kde stála..je to zázrak vlastne
dieťa si zabila..
musela byt v hororovej situácii
takže je na nej, ako sa k tomu postaví
@basska_b na túto občas myslím..a nevieš o aké rodinné problémy sa jednalo?
@karolinakr Neviem veru, ze ci partner.. alebo kto ju do tohto dohnal, len som zachytila, ze to uz policia odlozi po roku vysetrovania ad acta a verejnost sa detaily nedozvie :( bol rozhovor s takym psychologom a on hovoril, ze preto "vzala so sebou" deti, lebo chcela ublizit tomu partnerovi. Jej smrt by ho az tak nezasiahla, ak mali problemy, ale deti su jeho krv. Je to strasne... 😭
@basska_b ☹️
@basska_b preboha………
@karolinakr pôjde asi do basy, nie?
zabiť si vlastné dieťa 🙈 niekto kto ti 100% dôveruje a skočí s tebou aj do priepasti lebo maminka povedala 🙈 dúfam že tieto ženy (a muži, napríklad policajt ktorý zastrelil seba a novorodenca) zhoria v pekle 🔥
@michaela567y ja som zachytila v článku,že malý prežil. Zmenilo sa to? Lebo bol bo vážnom stave 😭
@fiafia neprežil
@michaela567y vieš čo, toto je taká situácia..po pravde ako sudca by som nevedela, čo mam povedat
môžu ju dat do basy, ked chcela umriet, jej je všetko jedno, teraz bude naštvana, prečo prežila a prečo nie je s malym..v base sa môže pokusit druhy krat
ja by som inak jednala s takymi luďmi
inak ani muži nemaju štipku rozumu, bežne su tu diskusie - opustil ma ako tehotnu, po narodeni dieťaťa - kde maju ti chlapi rozum? k čomu sa vychovavaju, akym hodnotam? chod na potrat a zas si to len žena odnesie? a čo sa učia ženy v časopisoch pre " mudru a sebevedomu" ženu? len ako chlapa v posteli obskakovat a velebit jeho ego..? a žiadna zodpovednost, obeta, zodpovedné plánovanie rodiny,antikoncepcia, ked už je dieťa na ceste - len tak z toho vlaku vystúpit a menit ženy ako ponožky..nahe ženy a sex...ine sa neučia. .cela spoločnost je na vine. .tu ked niekto poukazuje na pričiny, vyjde na posmech
ja by som nechcela, aby kvoli mojmu synovi sa nejaka mlada žena hodila s deckom pod vlak..stavim sa, že ten ani výčitky nemá..hnus
@karolinakr skôr by som povedala, že pôjde na psychiatriu a bude sa to preverovať čo bolo príčinou vraždy a sebevraždy a potom sa rozhodne podľa jej duševného stavu, naozaj smutné, ked niečo také ženu privedie k takémuto činu, chlapom sú ženy dobré, kým niesú tehotné, potom nás vymieňajú zbabelo, ktovie čo bolo príčinou jej konania, ale ked je v tomto chlap, čo je na 99% určite, tak naozaj je to úbožiak riadny, chudatko dieťa, matka s tým už bude žiť a podľa mňa tá sa už z psychiatrie nedostane, tá zošaleje.
@nika185 moc ma to mrzi. Keby som ju poznala, pomohla by som ako by som len mohla. Asi chudatko nemala vedla seba dobrych ľudí
@michaela567y mala si pravdu, len podla mňa je to choré, lebo ked ju zavru na 20 rokov a tak asi rychlo sa pokusi znova
ono je to vražda, ale zas nie taka klasická
či je?😶🌫️
@karolinakr no tazko povedat, ale cakala som to.
Moc si nepomohla. Zivot v prdeli a to s čím bude zit dalej je ešte horsie
@karolinakr no tazko povedat, ale cakala som to.
Moc si nepomohla. Zivot v prdeli a to s čím bude zit dalej je ešte horsie
@michaela567y Tým, že ona prežila, je potrestaná asi najviac. A ak ju za to nezavrú, tak sa o to určite znova pokúsi. Ona je prípad pre psychiatra...
zabiť si vlastné dieťa 🙈 niekto kto ti 100% dôveruje a skočí s tebou aj do priepasti lebo maminka povedala 🙈 dúfam že tieto ženy (a muži, napríklad policajt ktorý zastrelil seba a novorodenca) zhoria v pekle 🔥
@zuzanka.zuzu ja dúfam že v pekle shoria všetci ti čo súdia ľudí ktorých nepoznali. Aj Ježiš povedal nech hodí prvý kameňom ten, čo je bez hriechu
@zuzanka.zuzu ja dúfam že v pekle shoria všetci ti čo súdia ľudí ktorých nepoznali. Aj Ježiš povedal nech hodí prvý kameňom ten, čo je bez hriechu
@katulienkax milé že to praješ tiež, ďalšia prajná kresťanka sa ozvala 😉 neviem či my tam skončíme, súdení budeme až po smrti, ale hentí vrahovia svojich detí tam určite skončia, verím tomu🙏

@michaela567y. Mohla mať ešte poporodnu depresiu a nikto si to nevšimol......nečítala som správy....ale niečo tam písali ze ju opustil partner.....žena pôrodom dietata získava obrovský pocit zodpovednosti.....ako ďalej prežiť....atd....celkové vnímanie médií....ako vojna....cena potravín....atd....vsetko to ma dopad na psychiku obyvateľstva.......nikto nevidíme do hláv ľudí....každý máme iné starosti a iné vnímanie...samozrejme je to smutno....väčšinou vždy je východisko z každej takejto situácie....tu zohráva aj rolu blízka rodina, pediater...zivotne podmienky.atd....