Prečo sa mi pravidelne sníva o istej osobe?
Ahojte,
neviete, čo to znamená, keď sa Vám už pár rokov pravidelne raz za 5 mesiacov sníva o osobe, s ktorou nie ste dlhodobo v žiadnom kontakte, ani ste nemali vzťah? Som už z toho bezradna. Na osobu si takmer ani nespomeniem cez deň, ale tak raz za 4-5 mesiacov ma navstevuje v sne.
@katy2704 Kedze sny su velmi casto symbolicke, tak tato osoba moze aj symbolizovat nieco ine/niekoho ineho. Porozmyslala by som, co tato osoba pre teba znamena(la) a ci nieco podobne neprezivas aj v sucasnom zivote.
@katy2704 mozno ta osoba mysli na teba. Mne sa to tak stava.
Ja sa sem pripnem, možno niekto vysvetlí, ako to v mozgu funguje.
Cca v 2020 sa mi snívalo s jedným mužom. Asi som ho večer predtým videla niekde na fb, instagrame, nikdy predtým som ho neregistrovala. Ten sen bol taký zvláštny, že som si toho človeka musela vygoogliť, zistila som kto to je, žije na druhej strane zemegule, nie je to nikto extra slávny. Ale mne sa s ním sníva pravidelne. 5 rokov aspoň dva krát do mesiaca. Vždy brutálna romantika. Nechápem prečo...
Aj mne sa sniva casto o istom chlapcovi
Cca v 2020 sa mi snívalo s jedným mužom. Asi som ho večer predtým videla niekde na fb, instagrame, nikdy predtým som ho neregistrovala. Ten sen bol taký zvláštny, že som si toho človeka musela vygoogliť, zistila som kto to je, žije na druhej strane zemegule, nie je to nikto extra slávny. Ale mne sa s ním sníva pravidelne. 5 rokov aspoň dva krát do mesiaca. Vždy brutálna romantika. Nechápem prečo...
@tilly Možno je z tvojej inej reality😂 ale žiješ tu, tak nič.
@katy2704 toto mam aj ja. Tiež nechapem. Tu osobu som nevidela 15 rokov ani o nej nepočula, nic... a posledný pol rok totálne živé sny.
@tilly Možno je z tvojej inej reality😂 ale žiješ tu, tak nič.
@gribka1 🤣🤣 ja neviem. Je to celé divné. Nepatram po tom, prečo sa to deje, ale celkom by ma zaujímalo, čo sa v tom mozgu deje... ale aj také veci sa mi stali, že som v Madride pri nejakej soche, o pár dní/týždňov pozriem jeho ig a on tam presne tú fotku tej sochy, v Ríme sa mi stalo to isté, aj vo vegas pri ceasars 🤷♀️. Obchádzame sa.
@gribka1 🤣🤣 ja neviem. Je to celé divné. Nepatram po tom, prečo sa to deje, ale celkom by ma zaujímalo, čo sa v tom mozgu deje... ale aj také veci sa mi stali, že som v Madride pri nejakej soche, o pár dní/týždňov pozriem jeho ig a on tam presne tú fotku tej sochy, v Ríme sa mi stalo to isté, aj vo vegas pri ceasars 🤷♀️. Obchádzame sa.
@tilly Tak to už je na istotu, že ste sa mali stretnúť. Neviem, kde to viazne.
@tilly božeee,ako ti závidím,mne ani za toho oného sa nechce snívať s mojím obľúbencom😂
Aj ja chcem takuto romantiku 🥰😃
Raz som videla jednu dobru prednasku o snoch od psychologa. V nej hovoril, ze ked sa ti sniva o osobe, na ktorú vobec nemyslis, dávno si ju nevidela a podobne, moze to byt, ze ta osoba pre teba nieco reprezentuje a ty to prave teraz vo svojom zivote potrebujes. Napriklad riesis nejaky pracovny alebo rodinny problem, ktory si vyzaduje razne riesenie, a nie si velmi rozhodna, nechces poskodit ani jednej strane a trapi ta to. Kedysi si poznala nejakeho Jozka, ktory mal napriklad taku povahu, ze tresol do stola a povedal si svoje a nikto s nim nezametal. Kedze tvoje podvedomie prave teraz takuto povahovu crtu potrebuje, tak ti bude do snov premietat daneho Jozka. Cize musis porozmyslat, co sa prave teraz v tvojom zivote deje a ako vnimas danu osobu.
@katy2704 ako keby som to pisala ja. Tiez sa mi s nim s jednou osobou, minimalne raz do mesiaca. Nevideli sme sa velmi dlho, ani ju nevidam, nevyhladavam....🤷♀️

A čo, obťažuje ťa to? Ozvi sa tej osobe len tak nezaväzne a možno zistíš, že sa niečo deje.