icon

Prečo sa mužom páči neprirodzená krása?

dajulka01
7. júl 2019

Ahojte baby, pred tým ako poniektoré mate chuť kritizovať ani ďalej nečítajte 😄 no tak teda baby vysvetlite mi prečo ti chlapi pozerajú po takých umelých šťandach? Ja neviem ale keď konečne sa mi zapáči nejaký pekný chlapec co fakt u mňa sú sympatie 99 percentne on radšej bude sa snažiť o takú ktorá chodí na diskotéky každý víkend solarko zmachlena jak bábika barbie... Niekedy si hovorím kde to sme? Chlapi nevidia jednoduchosť a krásu? Dotyčný prejavuje záujem vetami "s tebou by som šiel aj na koniec sveta" výsledok žiaden. A pritom mi ich vypisuje habadej ale sami debil. Už som zúfalá, mam pocit ze si už nikdy chlapa nenájdem moje kamarátky už polka tehotné vydávajú sa a mam pocit ze zasa ide trend sa po 20 vydať a otehotnieť. Ja strácam kamošky každej keď napíšem vyjdime von na kávu každá odpise ze je u frajera a ja doma a nemám sa s kým ani porozprávať. A keď nie sú u frajera tak iné sa starajú o deti a pod. No ako zbaliť chlapa ktorý sa mi páči? A pod úroveň neklesnem ze mu roztiahnem nohy ako tie ktoré som spomínala vyššie taka blbá a hlúpa nie som.

dajulka01
autor
8. júl 2019

@h_petra ani raz som na badoo chlapa nehľadala a ani som ho nemala

caelley
8. júl 2019

Naco to skatulkovanie, ze "umela" automaticky aj roztahuje nohy a je hlupa, kym inteligentne a nepromiskuitne baby su len jednoduche zeny, co sa o seba nestaraju? Podla mna mas v hlave kopu predsudkov a prave kvoli nim Ta nikto nechce 🙂

lienkazienka
8. júl 2019

@h_petra ja som si tam nasla manzela a mame dcerku. Co je na tom zle? Je tam kopec fajn chalanov, poznam ich aj osobne, len nemali v laske stastie.

dopolbokaodrata
8. júl 2019

@dajulka01 skus chodiť von medzi ludi a nepísat si na internetoch s kadejakymi pofidernymi ľuďmi a sledovať, kto koho sleduje. To robia pubertacky, nie dospelé ženy.
Tiež to, že chlap pozerá po nejakej, ako vravíš umeline, neznamená, že takú chce mať aj doma. A ako vraví baba predo mnou, to že sa dala upraviť neznamená, že ma v hlave aj tam dole prievan, len nebola možno so sebou spokojná a urobila niečo, aby sa cítila lepšie. Skus to tiež namiesto hejtovania a lutovania sa (nemyslím hneď plastiku, aj malé krôčiky sa rátajú) a začnú sa diať divy.

lienkazienka
8. júl 2019

@dajulka01 ja by som badoo prirovnala k mk aj tu citas blbe odpovede, len je to od zien. Treba vediet vyselektovat to je najdolezitejsie. Poznam vela ludi co sa zobrali a maju rodinky.

mauzi
8. júl 2019

Každý chlap sa obzrie za sexi ženou... ja tiež za sexi chlapom a to som vydatá :D akurát uvažujem, kde by som v tejto dobe hľadala chlapa... ťažké ťažké podľa mňa, lebo presne odvšadiaľ dokonalosť, a ja sa považujem za obyčajnú babu, takže uf, asi by som ostala na ocot :D

biela_sova
8. júl 2019

@dajulka01 Ahoooj, my sme sa s manzelom spoznali v praci. Iny prioad este: kamoska z prace parkrat zorganizovala posedenie pri pive a kolegami z prace svojho muza, takze prepojila dve firmy, a veru tam aj vznikli pary. Skus navrhnut zorgsnizovsnie nrmiecoho podobneho. Ak si veriaca, tak ina kamoska si nasla manzela na vylete single krestanov, je to na nete, neviem o ake vierovyznanie ide... Alebo turisticky "kruzok", latino kurzy, kurzy spolocenskych tancov, kde nie je potrebne prist v pare. Zvacsa pridu baby, chalani, a vyuka spociva v rotovani parov, takze ams taky "speed date" na parkete. Alebo iny zaujmovy kruzok... mas vacsiu pravdeporobnost najst Tvoju zivotnu lasku, ked zdielate spolocne zaujmy. Ale neupinaj sa, ze si tam ides niekoho najst, len sa skratka skus tesit zo zivota 😉

zulumilo
8. júl 2019

niektori chlapi sa nechcu viazat a preto im staci obal bez obsahu. vedia, ze rozumnu zenu by neohuril klucami od audiny a prehirenou nocou.a tak pre svoje pobavenie im ta vymachlena šťanda staci. smolu maju potom ti, ktori tu dotycnu oplodnia, to uz si zavarili. ale ked sa ich spytas, ci si takto predstavuju matku svojich deti,tak ani jeden by neprikyvol 😉 pockaj si na normalneho chlapa, a tiez nehladaj obal bez obsahu 😉✌️

h_petra
8. júl 2019
mikadooo
8. júl 2019

@dajulka01 babyyyy trochu sa bavím lebo mám skoro 40 a keď si spomeniem na svoje 20-tiny či 25-tiny tak presne to bolo rovnaké 😁. Čiže nie je to teraz taký trend nebojte... Oni sa tí chlapi vybúria a zrazu zistia že to pozlátko v živote nechcú a dajú sa dokopy s normálnou babou 😁. A tie umeliny tiež zostarnú a ak budú mať šťastie, prilepia sa na nejakého dedka alebo nejakého strašného čáva, ktorý musí byť akože in a nevadí mu že tá maškaráda vedľa neho má kilo mejkapu na sebe, a tristo zákrokov, hlavne že majú spolu pekné selfíčka😉.

ankare
8. júl 2019

Presne si to vystihla...

simca06022011
8. júl 2019

@dajulka01 inak to podľa toho aké sleduje ho súdis ? 🙂Aj môj sleduje modelky aj na ulici si obzrie (a ja tiez, a aj kopec iných ľudí... )... A to neznamená že mu krv a mlieko nebude vyhovovať. Do dnes si pamätám recicky čo sme ako mladé žaby mali: "aký sexi chlap a akú hroznú frajerku má" a pod. Podľa toho sa nedá vedieť či si a niekym sadnes alebo nie... To chce čas spolu a nie chatovanie online...

via88
8. júl 2019

Ja len k tym kritickam badoo... dve baby poznam co si nasli tam muza, vydali sa a maju akurat male deti 🙂 a chalani uplne normalni, len proste nebolo sa kde inde zoznamit.

caelley
8. júl 2019

@zulumilo Scasti mas samozrejme pravdu, ale pravdepodobne si nepredstavuju ako matku svojich deti ani babu, co sa po porode zanedbava, satnik obmedzila na teplaky, vlasy ostrihala, plet si nevycistila od strednej skoly a narastla do rozmerov hrocha. Ziaden extrem nie je podla mna ok, ziaden chlap nechce mat doma nepritazlivu zenu.

terka224
8. júl 2019

No to neviem, kde sú takí chlapi.. Normálny chlap sa za umelinou ani neotočí, a keď už aj áno tak mu ide naozaj len o ten sex s ňou. Chlap, ktorý chce vážny vzťah, chce normálnu partnerku. A hlavne mu ozaj tie nohy na prvom rande neotváraj, lebo ako to začne tak to aj skončí.
A hlavne keď nebudeš hľadať, tak nájdeš 😘

lenka2710
8. júl 2019

@derdia uplne suhlasim,ja som s mužom 11 rokov,pred tým chodil s kamosovou sestrou,keď som ich spolu videla,tak som sa divila,ako môže chodiť s takým skaredym 😀 proste sa mi vôbec nepáčil,prešli možno 2-3 roky,oni sa rozišli,začali sme sa stretávať nahodne v partii a začal mi byť sympaticky,nie tým ako vyzerá ale ako sa sprava,dali sme sa dokopy, máme dcérku a stále si máme čo povedať a stále sa vieme navzajom prekvapovat,netreba hľadať fyzicku krasu,ta aj tak časom pominie

babulka82
8. júl 2019

@dajulka01 ja som pritazliva pre muzov aj.postava ok(to si nemyslim ja o sebe upozornujem,to viem ze mi to hovoria a vidim aj ze sa.otacaju na ulici) ale tiez mam problem najst nieco normalne,lebo ked je zena pekna chlap sa citi menejcenny alebo sa boji ze.mu.ujde za druhym a obcas sa mi stalo ze si myslel ze si robim z neho len srandu.Tak si vyber.Ani pekne zeny to nemaju lahke,akurat si mozes viac vyberat aj ked bohuzial neni moc z coho .A podla mna nechcu doma "umele"zeny

babulka82
8. júl 2019

@ivi2891 presne tal vsetko je to o sebavedomi s tymto suhlasim .Ja som podla mna normalna a vzdy na mna chlapi leteli a pritom ja si tak nepridem ,podla mna su ovela ovela krajsie zeny.Ale ja si proste verim ,upravim sa ,nahodim sa a idem .A toto co si o sebe myslis ty sama to z teba vyzaruje.

zulumilo
8. júl 2019

Za umelinou sanobzriem aj ja. a nieje to preto,ze som na baby. proste vlastnymnociam neverim jak to na nej vsetko drzi. 😄Takze si nemyslim,ze chlap sa vzdy obzrienlen preto zenmano nu zaujem. ale jednoducho chce to cudo vidiet lepsie a este raz, lebo na prvykrat mu hlava neberie, ze sa niekto takto domága. ✌️

miui
8. júl 2019

@dajulka01 ja by som to povedala skor tak, ze pokial sa chlap o seba stara, cvici, oblieka sa tal si hlada aj partnerku ktora sa o seba stara...nepoznam ta, neviem ako vypadas ale mozno by stacilo trochu zmenit image a citila by si sa aj ty lepsie a sebavedomejsie 🙂 bohuzial chlapi sa zalubuju hlavne ocami (zozaciatku)

bmuller
8. júl 2019

@zulumilo no to sa mi stalo vcera... oproti mne isiel par, chlap sice nevyzeral zle, no uz na prvy pohlad obycajny ( normalny) tak 40-45, ziadny cool stramak, volne rifle, balonova bunda.., baba z dialky 25 kocka, obtiahnute cierne veci, super postava, dlhe blond vlasy...zblizsia uz ten jej vek zodpovedal muzovmu a ked som zbadala ten mejkap a ocne linky dobre nie po usi... naco?? 🙂 jednak zabila celu svoju prirodzenu krasu a vyzerala total umelo, a jednak sa k tomu partnerovi vobec s takym zjavom nehodila...

caelley
8. júl 2019

@bmuller Vies mozno ze ziadna prirodzena krasa tam nebola, preto tie linky 😃 Niektore baby fakt nie je mozne spoznat po odmalovani sa...

stanulienkat
8. júl 2019

Podla mna prehanas. Chlapi sa otacaju za upravenymi zenami a nemusi byt hned umelina. A necuduj sa. Niekedy ked vydim tie neupravene,vyzrate zeny- des a hruza. Nikto by to nechcel mat doma,no neskor si taku asi zoberie za manzelku,lebo na lepsiu mozno nema. Kazdy sa vhce pacit a to neznamena,ze ma v hlave nasrane. Skor by som to povedala o zenach,co su vyzrane a bezne v ruke cokoladovy šejk,hamburger a podobne. No jasne,ze si chlapa lahko nenajde.

midka
8. júl 2019

vies ono je to uplne normalne,,, kazdy chlap chce pre seba predsa babu/zenu,, ktora je pekna, stihla, usmiata,, taka, ktoru ked privedie domov, ho pochvalia,, ked ju ukaze kamosom,, budu mu ju zavidiet / pisem, trosku z nadhladu/, tak presne s touto chce mat deti,,, pri zenach je uplne rovnake,,, aj my si vyberame,,peknych, stihlych,, sympatickych,, teda ak tito o nas maju zaujem,, ,, uplne normalne,,.. to, ze maju dobre charakterove vlastnosti je super,, na prvy pohlad to vsak nie je vidno a pri nam nesypatickych to nemame ani chut zistovat 🙂 rovnako ani chlapi... rovnako aj z Kauflandu si vzdy donesies to najlepsie ovocie,, to o ktore ma kazdy zaujem 🙂 ...nad tym by som sa nepozastavovala....ak si vsak myslis, ze vsetky tie stihle... jedia len 1x za tyzden salatovy list,, a ked maju pekne dlhe vlasy na milion % su umele,,,, a ledva skoncili ucnovku so 4... tak sa mylis,,, ,, mam kopec spoluziacok z VS,, su pekne, stihle,,,vzdy upravene... sebavedome,,,mudre a bezne zavaraju uhorky, ci robia malinovy dzem / teraz je sezona/.....takze ano,, o tieto sa chlapi trhaju,,, a nie vzdy su to umeliny s prazdnou hlavou,,, takze tieto predsudky,, kdesi zahod,, sice ti posluzia ako aliby, na vysvetlenie preco ti super chlapi ti nelezia pri nohach,,, no,,tak ti su uz povacsinou zenati s tymi ... o ktorych si myslis, ze su umeliny,, a velakrat su to len normalne baby,,,, ktore dbaju o svoj zovnajsok,,, 🙂 ,,, myslim, si, ze mas na to skresleny pohlad... ... a ano,, teraz zacina byt celkom trend byt vydata uz pred 30... nie je na tom nic zle 🙂

midka
8. júl 2019

prepac,, neuvedomila som si, ze je to take dlhe,, pisala som a medzitym spravila tisic inych veci,,, 🙂

barbi_modrykonik
8. júl 2019

Chlapi maju radi zeny, co sa o seba staraju. A ked ti len vypisuje a skutek nikde, treba sa na neho vykaslat, bude to nevyzrety pozerko. Ak ti mozem poradit, pozeraj skor na starsich, nie obgeneracny rozdiel, ale 10-12r je uplne ok. A starsi si zenu vedia vazit, nevypisuju, ale pridu.

bmuller
8. júl 2019

@caelley no povedzme si, mejkap moze babe krasu pridat, ale paradoxne aj ubrat 😀 respektive menej pekna baba moze vdaka vkusnemu mejkapu vyzerat luxusne, a pekna baba "vdaka" prehnanemu mejkapu otrasne... ta, co som videla vcera, bola celkom pekna, ale ten mejkap /najma ocne linky a la Egyptania/ z nej spravil nieco, ako spominala
@zulumilo - ze cumis, ci toto niekto mysli vazne :-P este keby to bola aspon nejaka prilezitost - ples, zurka... ale toto bola len nedelna poobedna prechadzka v malom meste 😀

lujza123
8. júl 2019

@dajulka01 myslím ze lovis v zlých vodách. Nie každého chlapa priťahuje umelina, áno možno sa obzru ale to robia aj baby. Jednoducho vystredny zjav priťahuje pozornosť.
Ak máš ale pocit ze si nezaujmava a nepritazliva začni s tým niečo robiť. Co ľudí zaručene pritiahne je charizma. Kým budeš obyčajná tuctova buchta moc napadnikov mat nebudeš. Zacni sa niečomu venovať, športuj (aj postava krv a mlieko vyzerá hneď lepšie keď nieje rozkynuta), nájdi si nejaké záľuby, cestuj, skus dobrovolnictvo. Na zaujímavom workshope, kurze, festivale stretneš skôr normálneho chalana ci nových kamošov ako na diskotéke. Zbehni k dobrej kadernícke, zmeň šatník.... Uvidíš ze akonáhle budeš spokojná zo svojim zivotom, budeš nedostupná lebo budeš mat milión aktivít a malo času na randenie tak práve vtedy sa začnú napadnici hrnut... Odskusane

nistika
9. júl 2019

môže prosím niekto definovať, čo je to tá umelá žena? v minulosti tu bola jedna téma, nepamätám si názov ale išlo o to, či sa mamičky o seba starejú, alebo si dovolia vísť von nenamaľované. z toho som pochopila, že všetko okrem mňa sa maľuje a parfemuje pred tým, ako ide s deťmi na ihrisko, a teraz sa dozvedám, že také ženy vlastne žiaden chlap nechce? tak prečo to robia? alebo je to len ďalšia hromada závisti a neprajnosti? bez urážky, ale sú to samé bludy toto! krásne ženy majú šťastie, tie škaredšie si musia napomôcť umelinou majú proste smolu, ale tvrdiť že ich za to žiaden chlap nechce mi príde hnusné.

veronaela
Autor odpoveď zmazal